Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben de temmuza randevu almayı düşünüyorum can kopaldan inşallah her şey istedigimiz gibi olur :)

meraba ben adana da yaşıyorum burun ameliyetı oldum ama istediğim gibi olmadı 2. ameliyetı düsünüyorum ama çok korkuyorum yine istemediğim gibi olur diye bu yüzden ameliyat konusunda sadece adanayı düşünmüyorum herhangi bir şehirde olabilir ve bora karaali ile can kolpa yı duydum bu forumda da bayağı şeyler okudum çok meraklandım birkaç kişinin paylaştığı fotolara bakabildim sadece, bu siteyede bugün kayıt oldum daha kullanmayı pek bilmiyorum başka nasıl bakabilirim, ayrıca yapılan ameliyat sonuçlarınıda herkes çok beğendiğini söylüyor heyecanlanmaya başladım umarım bende en kısa zamanda aklıma yatan bir doktor bulur ve yaptırırım bana biraz yardımcı olursanız bu konuda sevinirim

Hastalaa arkadaşlık teklifi gönder.. Fotolarını görebilirsin.. Kolay gelsin :)

Anaaam durgunlaşmış burası.. Fıstıklar nabersiniz yahu.. Memnun olan şikayetçi olan?? Haber edin hatunlarrr :)

Ben bugün Can Bey'le görüştüm... biraz kalabalıktı cumartesi diye sanırım.. Haftaiçi bir gün seçseydim daha iyi olabilirdi yoğundu gerçekten içeri girdiğimde bile 10 kişiye yakın kişi bekliyordu sırada :) çok fazla ayrıntılı konuşamamıza rağmen genel olarak fikir edindim... Bana neleri isteyip istemediğimi sordu... tarih belirledik temmuzda oluyorum hayırlısıyla.. umarım her şey yolunda gider... :) Can Bey'e ameliyat olmuş kişilerin fotoğraflarını merak ediyorum özellikle son zamanlarda olanların.. :) beni eklerseniz sevinirim o yüzden... daha 25 mesajı da dolduramadım onu bir doldurmaya çalışayım ben o zaman fotoğrafları görebiliyorum sanırım...

Cnm gerçekten hiç zamanı deilmiş ve maalesef sana denk gelmiş :) neyse zaten konuştuk sende hak verdin.. Bazı sorumsuz insanların yaptığı hatalar bizede yansıyor :)) zaten can hocada demiş ya istersen tekrar gel ön görüşme için diye.. Eğer o günki görüşme içine sinmediyse tekrar git uzun uzun konuş.. Sakın yanında foto poster götürme külahları değişirsiniz :)
geri sayım başlasın sendede son 3 haftaaa

aynen canım seninle de konuştuğumuz gibi yoğun bir gününe denk geldim sanırım... :) ben son 1 hafta kala bi randevu alıp tekrar gitmeyi düşünüyorum hem okulum da kapanmış olur sınavlarım bitmiş olur :) iyice ayrıntılı anlatabilirim derdimi... :) yok yok foto filan götürmem hoşuna gitmiyor öyle şeyler Can Hoca'nın daha ilk görüşmede anladım bunu... :) burnunu açtığımızda doku olarak sana ne uygunsa ben onu yapabilirim bu matematik işi dedi haklı da sanırım... :) her gün ameliyatı düşünüyorum ya gün sayıyorum resmen... hayırlısıyla şu 3 hafta hemen gelsin geçsin istiyorum... :)

tatlım bu arada sana şeyi sormayı unuttum... ben bugüne kadar hep burnumdan nefes almaya alıştım... uyurken filan da hiç ağzımı açmam... ameliyattan sonra nefes alamıcam diye acayip korkuyorum hatta deneme olsun diye burnumu tıkayıp ağzımdan almaya çalışıyorum boğuluyor gibi oluyorum... :/ nefes almakta güçlük çeker miyim 3-4 gün kapalı kalıyor diye biliyorum... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…