- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.681
Aaa o çok güzelll olduuuu.. Şimdi şiş ama 2/3 haftaya beni çatlatır.. O derece yaniii :)
yaaa merak ettim ccook suan öncesi sonrası koysun lütfenn
ben de temmuza randevu almayı düşünüyorum can kopaldan inşallah her şey istedigimiz gibi olur :)umarım ağrı sızı fazla olmaz korkuyorum biraz.. :/ daha görüşmeye bile gitmedim ama heyecan yaptım..diğer arkadaşların da dediği gibi insan bi anda burnuna takıyor.. önceden bu kadar takmıyordum ama şu an gözüme batıyor nedense.. yaptırmadan rahatlamıcam gibi.. senin ne durumda iyileşiyor mu canım umarım iyisindir her şey senin istediğin gibi gidiyordur.. darısı başıma diyelim...
Aaa o çok güzelll olduuuu.. Şimdi şiş ama 2/3 haftaya beni çatlatır.. O derece yaniii :)
Capoeira delisin yaabekliyoruz bakalim inşallah bir an once iner de mutlu olurum artik
güncel fiyatları öğrenebilir miyim acaba ?
Üstelik öyle bir takıyosunki, birden bire.. O güne kadar umursamadığın şey psikolojini bozuyor.. O yüzden olmak isteyen herkezi çooook çok iyi anlıyorum.. Rabbim herkezin gönlüne göre versin eyvah dedirtmesin
meraba ben adana da yaşıyorum burun ameliyetı oldum ama istediğim gibi olmadı2. ameliyetı düsünüyorum ama çok korkuyorum yine istemediğim gibi olur diye bu yüzden ameliyat konusunda sadece adanayı düşünmüyorum herhangi bir şehirde olabilir ve bora karaali ile can kolpa yı duydum bu forumda da bayağı şeyler okudum çok meraklandım birkaç kişinin paylaştığı fotolara bakabildim sadece, bu siteyede bugün kayıt oldum daha kullanmayı pek bilmiyorum başka nasıl bakabilirim, ayrıca yapılan ameliyat sonuçlarınıda herkes çok beğendiğini söylüyor heyecanlanmaya başladım umarım bende en kısa zamanda aklıma yatan bir doktor bulur ve yaptırırım bana biraz yardımcı olursanız bu konuda sevinirim
Hastalaa derken anlamadım ?Hastalaa arkadaşlık teklifi gönder.. Fotolarını görebilirsin.. Kolay gelsin :)
Hastalaa derken anlamadım ?
Yani ameliyat olanlara.. Her doktorun hastası var burda.. Benim doktorum can kopal, arkadaşlığını kabul ettim benşm fotoları görebilirsin.. Kimi merak ediorsan onuda ekle :)
anladım teşekkürler iyi akşamlar
Ben bugün Can Bey'le görüştüm... biraz kalabalıktı cumartesi diye sanırım.. Haftaiçi bir gün seçseydim daha iyi olabilirdi yoğundu gerçekten içeri girdiğimde bile 10 kişiye yakın kişi bekliyordu sırada :) çok fazla ayrıntılı konuşamamıza rağmen genel olarak fikir edindim... Bana neleri isteyip istemediğimi sordu... tarih belirledik temmuzda oluyorum hayırlısıyla.. umarım her şey yolunda gider... :) Can Bey'e ameliyat olmuş kişilerin fotoğraflarını merak ediyorum özellikle son zamanlarda olanların.. :) beni eklerseniz sevinirim o yüzden...daha 25 mesajı da dolduramadım onu bir doldurmaya çalışayım ben o zaman fotoğrafları görebiliyorum sanırım...
Cnm gerçekten hiç zamanı deilmiş ve maalesef sana denk gelmiş :) neyse zaten konuştuk sende hak verdin.. Bazı sorumsuz insanların yaptığı hatalar bizede yansıyor :)) zaten can hocada demiş ya istersen tekrar gel ön görüşme için diye.. Eğer o günki görüşme içine sinmediyse tekrar git uzun uzun konuş.. Sakın yanında foto poster götürme külahları değişirsiniz :)
geri sayım başlasın sendede son 3 haftaaa
Cnm gerçekten hiç zamanı deilmiş ve maalesef sana denk gelmiş :) neyse zaten konuştuk sende hak verdin.. Bazı sorumsuz insanların yaptığı hatalar bizede yansıyor :)) zaten can hocada demiş ya istersen tekrar gel ön görüşme için diye.. Eğer o günki görüşme içine sinmediyse tekrar git uzun uzun konuş.. Sakın yanında foto poster götürme külahları değişirsiniz :)
geri sayım başlasın sendede son 3 haftaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?