- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.661
Kuzum merhaba..ben can beye ameliyat oldum uc gun oldu.evde dinleniyorum simdi.rahat bi ameliyatti'arisiz sizisiz'hissiz yani'..odem olustu bende morlugum pek yok,odemde yanaklara dogru iniyor..ben de cizim gormeden ameliyat oldum,guven verdi cunku,ucret 3000 civari..isleme gore degisir,ilgili bi dr,ben ilk onunla gorustum ve onda karar kildim..alcilar ciksin foto koyucam,umarim guzel olmustur
merhaba canım :) içimi rahatlattın cidden şu an :) fotoları bekliyorum merakla en yakın zamanda görmek isterim :) inş. her şey istediğin gibi olmuştur :) bu arada ben de yazın yaptıracağım havalar sıcak olunca çok sıkıntı olmaz umarım aynı şekilde benim de okulum var mecburum yazın yaptırmaya :/ hiç yazın ameliyat olan var mı aranızda? şimdiden heyecanlandım bu ay sonu görüşmeye gideceğim... :)
Zaten kimse canı sıkıldı diye bıçak altına yatmazki.. Seni çooookkkk iyi anlıyorum.. Rabbim yardımcın olsun.. Herşey gönlünce olsun inşallah
Haklısın canım, keyfi ameliyat olan yoktur. Burnumuz bizi rahatsız etmiş ki ameliyat olmuşuz.
Üstelik öyle bir takıyosunki, birden bire.. O güne kadar umursamadığın şey psikolojini bozuyor.. O yüzden olmak isteyen herkezi çooook çok iyi anlıyorum.. Rabbim herkezin gönlüne göre versin eyvah dedirtmesin
ay aynen öyle birden bire taktım bende bugüne kadar sanki çok küçüktüde son 1 yılda büyüdü
halbuki o seninle dalga gecen ne bileyim ergen ortamda yok neden böle oldu bilemedim.
ama Allah ın izniyle bende kararlıyım yaptıracağım ya can bey ya bora bey ve burda paylaşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :)
Cnm hastaların fotoları var ama albümleri kapalı.. Arkadaş olman gerek..can beyin güzel hastaları :)
lütfen foto paylasır mısınız bizim gibi kararsızlara :)
Cnm hastaların fotoları var ama albümleri kapalı.. Arkadaş olman gerek..
yahu istek yolluyorum cevap gelmiyo kabul etmiyorlar galiba
bu arada can beyi aradım ameliyattaymış suan acaba aramızdan biri mi :)
yazdırdım adımı ama yinede 3 4 gün öncesinden tekrar arayın dedi kadın. ameliyatı olursa hiç gelmiyormuş bazen .
bora beye de aynı güne aldım bakalım nolucak :)
Oyyy kuzum toparlanmıştaaa, sonrakilere yardımcı oluyormuş.. Burun kardeşliği bu işte.. Bizi en çok biz anlarız dimi ?:))
merhaba canım :) içimi rahatlattın cidden şu an :) fotoları bekliyorum merakla en yakın zamanda görmek isterim :) inş. her şey istediğin gibi olmuştur :) bu arada ben de yazın yaptıracağım havalar sıcak olunca çok sıkıntı olmaz umarım aynı şekilde benim de okulum var mecburum yazın yaptırmaya :/ hiç yazın ameliyat olan var mı aranızda? şimdiden heyecanlandım bu ay sonu görüşmeye gideceğim... :)
tabii yazarım şu sınavlarım bi bitsin hemen randevu alacağım :) aynen ya dediğin gibi klimayı açar otururumCok sıkınti olmaz ya klimayi acar oturursun yani :)) gorusmeye gidince yazar misin bana da, indirm yapcak mi falan ona gore ben de gideyim
Kuzumm dr bey yanitlar ama bildigim kadariyla yazin daha cok odem oluyor,sicak ya sıkıntı verior ödem..buz uygularsin,serin yerde dinlenirsin olur biter
umarım ağrı sızı fazla olmaz korkuyorum biraz.. :/ daha görüşmeye bile gitmedim ama heyecan yaptım..diğer arkadaşların da dediği gibi insan bi anda burnuna takıyor.. önceden bu kadar takmıyordum ama şu an gözüme batıyor nedense.. yaptırmadan rahatlamıcam gibi.. senin ne durumda iyileşiyor mu canım umarım iyisindir her şey senin istediğin gibi gidiyordur.. darısı başıma diyelim...
Meraklardayim cumartesi cikiyor,cok sukur rahat gecirdim her sey yolunda gitti,morluklar da gecti ama hafif sisim daha
ameliyat olanlar ne durumdasınız bakalım?
Kim vardı bu aralar ameliyat olacak olan?? Seni ne zaman yollayacağız bakalım :))
ladınasong olmuştu galiba ondan foto bekliyorum :)
bende bi hayırlısıyla olaydım iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?