Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba canım :) içimi rahatlattın cidden şu an :) fotoları bekliyorum merakla en yakın zamanda görmek isterim :) inş. her şey istediğin gibi olmuştur :) bu arada ben de yazın yaptıracağım havalar sıcak olunca çok sıkıntı olmaz umarım aynı şekilde benim de okulum var mecburum yazın yaptırmaya :/ hiç yazın ameliyat olan var mı aranızda? şimdiden heyecanlandım bu ay sonu görüşmeye gideceğim... :)

Cok sıkınti olmaz ya klimayi acar oturursun yani :)) gorusmeye gidince yazar misin bana da, indirm yapcak mi falan ona gore ben de gideyim

Haklısın canım, keyfi ameliyat olan yoktur. Burnumuz bizi rahatsız etmiş ki ameliyat olmuşuz.

Üstelik öyle bir takıyosunki, birden bire.. O güne kadar umursamadığın şey psikolojini bozuyor.. O yüzden olmak isteyen herkezi çooook çok iyi anlıyorum.. Rabbim herkezin gönlüne göre versin eyvah dedirtmesin

ay aynen öyle birden bire taktım bende bugüne kadar sanki çok küçüktüde son 1 yılda büyüdü
halbuki o seninle dalga gecen ne bileyim ergen ortamda yok neden böle oldu bilemedim.
ama Allah ın izniyle bende kararlıyım yaptıracağım ya can bey ya bora bey ve burda paylaşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

Hahahha bizi ne mala burun ne koca burun lakapları yıkmadı.. Harbi ne olduda taktık ne bilim :)))

Cnm hastaların fotoları var ama albümleri kapalı.. Arkadaş olman gerek..

yahu istek yolluyorum cevap gelmiyo kabul etmiyorlar galiba
bu arada can beyi aradım ameliyattaymış suan acaba aramızdan biri mi :)

yazdırdım adımı ama yinede 3 4 gün öncesinden tekrar arayın dedi kadın. ameliyatı olursa hiç gelmiyormuş bazen .
bora beye de aynı güne aldım bakalım nolucak :)

Hakkında hayırlısı olsun cnm :)

Kuzumm dr bey yanitlar ama bildigim kadariyla yazin daha cok odem oluyor,sicak ya sıkıntı verior ödem..buz uygularsin,serin yerde dinlenirsin olur biter

Cok sıkınti olmaz ya klimayi acar oturursun yani :)) gorusmeye gidince yazar misin bana da, indirm yapcak mi falan ona gore ben de gideyim
tabii yazarım şu sınavlarım bi bitsin hemen randevu alacağım :) aynen ya dediğin gibi klimayı açar otururum umarım her şey yolunda gider hepimiz için.. :)

Kuzumm dr bey yanitlar ama bildigim kadariyla yazin daha cok odem oluyor,sicak ya sıkıntı verior ödem..buz uygularsin,serin yerde dinlenirsin olur biter

umarım ağrı sızı fazla olmaz korkuyorum biraz.. :/ daha görüşmeye bile gitmedim ama heyecan yaptım.. diğer arkadaşların da dediği gibi insan bi anda burnuna takıyor.. önceden bu kadar takmıyordum ama şu an gözüme batıyor nedense.. yaptırmadan rahatlamıcam gibi.. senin ne durumda iyileşiyor mu canım umarım iyisindir her şey senin istediğin gibi gidiyordur.. darısı başıma diyelim...

Meraklardayim cumartesi cikiyor,cok sukur rahat gecirdim her sey yolunda gitti,morluklar da gecti ama hafif sisim daha

Meraklardayim cumartesi cikiyor,cok sukur rahat gecirdim her sey yolunda gitti,morluklar da gecti ama hafif sisim daha

ay ben bile heyecanlandım senin adına canım her şey güzel olmuştur bence istediğin gibi olmuştur içini rahat tut o yüzden.. :) çıktığında bi foto da olsa paylaşırsan süper olur can bey hakkında iyice emin olurum hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…