Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar bende can beye ameliyat olmak istiyorum fakat biraz yardımcı olun ameliyat gününü almam lazım fakat bende korku başladı. tam herşey süper diyorum önceki yorumlarda bir kaç hastasının nefes problemi çıkmış o yorumları görmeseydim belki şu an günümü almış olacaktım

eylul bni eklermısın resminigormek ıstıyorm

Arkadaki fark ne oluyor ?kusura bakma :S
Mesela ben küçük ve güzel olsun ama estetik olduğu belli olmasın dedim.. Ama kimide madem yaptırıotum belli olsun dio, yani biraz barbi bebek gibi :) senide izlemeye aldım fotolarıma bakabilirsin , gayet doğal oldu

Ah anladım tşkler:)) bende doğal istiyorum barbi gibi değil .ne zaman yaptırdın? Burnumu sanırım can kopalda patıracağım inşallah haftaya tr ye ucduğmda bir termin bulurum.gögüsümü de yaptırmak istiyorum ama hangi Dr bilmiyorum

Ben kombin yaptırdım.. Burun, karın sırt simit lipo ve karın germe.. Gitmeden önce ön görüşmeyi ayarla.. Ben uçmadan randevularımı almıştım , yoğun oluyor dr lar izinde sayılı gün. Riske atmamak gerek

Busraaakrkc arkadaşımızın bugün alçısı çıktı.. Sesi çok mutlu ve güzel geliyor.. O kadar heycanlıki kendim o anı yaşadım bir an :)
Yakında detaylar için döner ama herşey süper.. Laf aramızda fotosunu gördüm çirkin şeyyyy , çok güzel burun yapmış hoca..kendiside güzel olunca tam olmuş fıstık..

yaaa balııım :) çoook teşekkür ederiiim ben bir gün mutluluk sarhoşluğunu yaşadım bu şiş burnumu bile o kadar sevdim ki iyiki biricik doktorum can kopalı seçmişim diyorum o kadar araştırmama değmiş gerçekten :) tabii bana kk da yardımcı olan burun kardeşlerime de çoook çooook teşekkür ederim onlar en başta capoeireya yebere duyguya ve ismini aklımda tutamadığım diğer arkadaşlarıma. onlar olmasaydı şu an yanlış bir doktorda çok mutsuz olabilirdim. yaşasın kk yaşasın burun kardeşliğiii !

Son düzenleme:

Canım benim gerçekten tüm samimiyetimle söyleyeyim sonuçtan memnuniyetine senin kadar sevindim ! İnş sağlıkla güzel güzel kullanırsın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…