- 16 Ekim 2014
- 89
- 11
- 13
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.841
resimlerinizi görmem mümkünmüaynen tatlım çok hızlı oldu ben bile anlayamadım olduda bitti
başka ameliyat olanların resmini görmeme yardımcı olabilirmisiniz acaba bu arada burnunuz çok başarılı olmuş ve yakışmış güzel günlerde kullanın darısı başımıza :)resimlerinizi nasıl görebilirim acaba
nde resm görebilirmıyımresimlerinizi görmem mümkünmü
eylul bni eklermısın resminigormek ıstıyormevet tatlım o bendim seni hayal meyal hatırlıyorum hatta bugün can beyin yanındaydım tanpomları aldırdım seni sordum bir bayan geldimi diye annesiyle evet dedi ben narkozun etkisindeydim göremedim seni tatlım sadece yan döndün görmeye calıştım seni ama ne mümkün gözümü açamadım şimdi çok iyiyim burnuşumda iyi
resimlerini kaldırdın mı yoksa ben mi göremiyorum :sİzlemeye aldım görebilirsin artık :)
Yok cnm duruyor fotolarım.. İzlemeye alıyorum bakarsın fotolara :)resimlerini kaldırdın mı yoksa ben mi göremiyorum :s
Doğal küçükmü estetik küçükmü?İyi akşamlar ben burnumu gücültmek istiyorum hangı doktoru tavsiye edersıniz ?
Mesela ben küçük ve güzel olsun ama estetik olduğu belli olmasın dedim.. Ama kimide madem yaptırıotum belli olsun dio, yani biraz barbi bebek gibi :) senide izlemeye aldım fotolarıma bakabilirsin , gayet doğal olduArkadaki fark ne oluyor ?kusura bakma :S
Ben kombin yaptırdım.. Burun, karın sırt simit lipo ve karın germe.. Gitmeden önce ön görüşmeyi ayarla.. Ben uçmadan randevularımı almıştım , yoğun oluyor dr lar izinde sayılı gün. Riske atmamak gerekAh anladım tşkler:)) bende doğal istiyorum barbi gibi değil .ne zaman yaptırdın? Burnumu sanırım can kopalda patıracağım inşallah haftaya tr ye ucduğmda bir termin bulurum.gögüsümü de yaptırmak istiyorum ama hangi Dr bilmiyorum
tşk ederim baktım, çok doğal ve güzel olmuş. Hangi hastanede oldun peki canımYok cnm duruyor fotolarım.. İzlemeye alıyorum bakarsın fotolara :)
Tşkkrlr :)tşk ederim baktım, çok doğal ve güzel olmuş. Hangi hastanede oldun peki canım
yaaa balııım :) çoook teşekkür ederiiimBusraaakrkc arkadaşımızın bugün alçısı çıktı.. Sesi çok mutlu ve güzel geliyor.. O kadar heycanlıki kendim o anı yaşadım bir an :)
Yakında detaylar için döner ama herşey süper.. Laf aramızda fotosunu gördüm çirkin şeyyyy , çok güzel burun yapmış hoca..kendiside güzel olunca tam olmuş fıstık..
yaaa balııım :) çoook teşekkür ederiiimben bir gün mutluluk sarhoşluğunu yaşadım bu şiş burnumu bile o kadar sevdim ki iyiki biricik doktorum can kopalı seçmişim diyorum o kadar araştırmama değmiş gerçekten :) tabii bana kk da yardımcı olan burun kardeşlerime de çoook çooook teşekkür ederim onlar en başta capoeireya yebere duyguya ve ismini aklımda tutamadığım diğer arkadaşlarıma. onlar olmasaydı şu an yanlış bir doktorda çok mutsuz olabilirdim. yaşasın kk yaşasın burun kardeşliğiii !
yaaa balııım :) çoook teşekkür ederiiimben bir gün mutluluk sarhoşluğunu yaşadım bu şiş burnumu bile o kadar sevdim ki iyiki biricik doktorum can kopalı seçmişim diyorum o kadar araştırmama değmiş gerçekten :) tabii bana kk da yardımcı olan burun kardeşlerime de çoook çooook teşekkür ederim onlar en başta capoeireya yebere duyguya ve ismini aklımda tutamadığım diğer arkadaşlarıma. onlar olmasaydı şu an yanlış bir doktorda çok mutsuz olabilirdim. yaşasın kk yaşasın burun kardeşliğiii !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?