- 16 Ekim 2014
- 89
- 11
- 13
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.861
çok teşekkür ederiiiim <3 iyi ki sizin gibi meleklerle tanışmışım iyi ki hepimiz can hocanın hastalarıyızCanım benim gerçekten tüm samimiyetimle söyleyeyim sonuçtan memnuniyetine senin kadar sevindim ! İnş sağlıkla güzel güzel kullanırsın !
Cebini aramayı dene istersen.. Ofisin cvp vermemesi garip.. :/ busraa en son sen oldun , yeni taşındı ya ofis numara aynımı hala??Selamlar can beye tele ulaşılmıyormu ?iki günden beri tel açıyorum randevu için ama ulaşamıyorum .bilginiz varmı arkadaşlar ?
YEber Senn resmini görebilirmıyım??Canım benim gerçekten tüm samimiyetimle söyleyeyim sonuçtan memnuniyetine senin kadar sevindim ! İnş sağlıkla güzel güzel kullanırsın !
evet alsancağa taşındı can bey fakat her iki numarası da aynı değişmediCebini aramayı dene istersen.. Ofisin cvp vermemesi garip.. :/ busraa en son sen oldun , yeni taşındı ya ofis numara aynımı hala??
Cnmmm hoşgeldinnn.. Yoksun ne zamandır.. Kuzu sen nie kızdın :/ bu arada nie üzüldün?? Ben senin burnunuda çok beğenmiştim.. Hem herkeze aynı burnu yapamazki çünkü burun yapımız aynı değil.. Haa her doktorun bir tarzı var, ve her yaptığı burun diğerini anımsatır.. Şimdi nasılsın, nie üzüldün sen yaaaHerkese aynı burnu yapıyor , en önemli şey o burun yüzünüze gidecek mi ? bu durum ise tamamen şansa kalmış dolayısıyla ciddi bir probleminiz yoksa sakın estetik yaptırmayın ben çok üzüldüm sizde üzülmeyin.
merhaba özelden konusbilirmiyz coook merak ettm burnunuHerkese aynı burnu yapıyor , en önemli şey o burun yüzünüze gidecek mi ? bu durum ise tamamen şansa kalmış dolayısıyla ciddi bir probleminiz yoksa sakın estetik yaptırmayın ben çok üzüldüm sizde üzülmeyin.
buraya yazılan olumsuz yorumlar neden siliniyor. bu ne ahlaksızlıktır ya
20 mesaj yani yorum yapman gerek, istersen oyun bölümlerine git orda doldur. Birde hangi dr u seçeceksen onun hastalarına seni eklemekerini rica et o zaman görürsün :)Merhaba Arkadaslar.
Bende Subat ayinda ameliyat olacam insallah.
Yorumlarinizi okudum fakat resimler acilmiyor daha dogrusu gözükmüyor bile.
Az önce üye oldum ama yinede resim yok.
Yardimci olurmusunuz?
anladimmmm20 mesaj yani yorum yapman gerek, istersen oyun bölümlerine git orda doldur. Birde hangi dr u seçeceksen onun hastalarına seni eklemekerini rica et o zaman görürsün :)
Ekledim :)Dr. Can Kopal Hastalariii beni eklermisiniiiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?