- 14 Nisan 2014
- 84
- 38
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #4.821
Yeber in fotosunu gördüm sonunda, çok büyük bir felaket bekliyordum yazdıklarından dolayı, zaten güzel bir bayanmış dahada güzel olmuş maşallah.. İnanma kötüyüm dediğine çok cici :)Merhaba Yeber, henüz olmadim. Olduğum zaman yazacagim buraya. Sen nasilsin?
Yeber in fotosunu gördüm sonunda, çok büyük bir felaket bekliyordum yazdıklarından dolayı, zaten güzel bir bayanmış dahada güzel olmuş maşallah.. İnanma kötüyüm dediğine çok cici :)
Yoo valla iltifat falan deil, çok ciddiyim.. Olmayınca diyorum cnm bu burun olmamış dr a görün diye.. Çok cici olmuş bence.. Ama olmasanda güzelmişsin :)İltifat ediyorsun canım! Teşekkür ederim ,sende olmasan..
Merhaba Yeber, henüz olmadim. Olduğum zaman yazacagim buraya. Sen nasilsin?
Yoo valla iltifat falan deil, çok ciddiyim.. Olmayınca diyorum cnm bu burun olmamış dr a görün diye.. Çok cici olmuş bence.. Ama olmasanda güzelmişsin :)
merhaba yeber hanım bende burun estetiği olmak istiyorum ve can beyle ufuk bilkay arasında gidip geliyorum fotoğraflarınıza bakabilir miyim acaba?İltifat ediyorsun canım! Teşekkür ederim ,sende olmasan..
Cnm bnmmm :) seviliosunuz hatunlar :))Formun Güzin Ablası! Sağol , iyiki varsın!
3.250 ön görüşme ücretsiz :)can beyin ameliyet ücreti nedir
resimlerinizi nasıl görebilirim acaba3.250 ön görüşme ücretsiz :)
İzlemeye aldım görebilirsin artık :)resimlerinizi nasıl görebilirim acaba
teşekkür ederim :):)):)İzlemeye aldım görebilirsin artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?