Dr. Cem Karas Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende estetik ameliyat olmak istiyorum entoyu düşünüyorum ama burda ekol cem karasıda gördüm benim burnum gibi kemerli ve ucu düşük olupta yaptıran var mı?

bende estetik ameliyat olmak istiyorum entoyu düşünüyorum ama burda ekol cem karasıda gördüm benim burnum gibi kemerli ve ucu düşük olupta yaptıran var mı?

canım benım burnumda kemer vardı ucuda düşüktü.ama senınkı nasıl gormedım.hanı benım onden sorun yotu abartılı deıldı ama rahatsızlık verıodu.ınsallah sende ıstedıgın burna kavusursun:)

tugba_20 eskı burnumuda koydum bakabılırsınn:)

bende eski fotograflarını gördüm berennnn benım burnumda senınkıne benzıyor ucu düşük ve kemerli ama benım kemer bırazcık daha yukarıda senınkınden burun kanatlarımında daraltılacagı söylenmişti bana senın daraltıldımı peki canımm ?

benım burun kanatlarıma falan ellemedı canım sadece kemerını aldı yanlardan torpu falan yaptı bıde ucunu kaldırdı:)senın foton varsa koy fıkır olur hemm.

ben fotoları göremiyorumm ..... yardımcı olun ... cem beye muayneye gidicem ctesi gitmeden görmek istiyorum sizin foytoları

selammm ben de gidicem cem beye fotolarına bakmam mümkün müüü
kimsenin fotolarını göremiyorum , özellikle cem beye ameliyat olan arkadaşlar foto gönderirse sevinirim

ya şu mesaj olayını çok kafama takıyorum.sanki ben yaptıkça şekli bozulacak gibi geliyo.benim burnumun ucu ile üst taraf arasında bi boşluk var gibi.üst kısmına masajla yani elimle bastırınca iniyo aynı seviyeye geliyo.Acaba şişlik inice düzelecek mi.bugün 29. günüm.

benim burnumda aynı şekildeydi.29. günümdeyim.Şimdi ucu düşük değil ama sırt kısmı ucundan daha yüksekte duruyo.elimle bastırınca geçiyo.Masaj yapıyorum ama acaba o şişlik mi inecek mi.Baktığımda şiş olduğu belli ama tedirgin oluyorum işte.

daha cok yenı senın o sislık ıncek tabıkı ben sureklı masaj yaptım ve her gecen gun ındıgını farkettım sımdı bıraz sıslık kaldı 5. ayım yanı 1 yılda anca oturuyor burun:) foto varsa koysana baakalım

Merhaba arkadaşlar...

ben 10 yaşında küçük bi kaza geçirdim ve bu kazadan sonra burnum kırlıdı... Dümdüz burnum kemerli oldu... Şuan 27 yaşındayım ve hiç olmadığı kadar takmış durumdayım bu hal'e...
bundan 1 ay kadar falan önce Doktor Cem Karas'a kontrol amaçlı gittim bana sen nasıl nefes alıyosun burnunun içi resmen darmadağın dedi... Zaten burnumu sevmiyodum artık psikolojik olarak da takmış durumdayım... Önceleri maddi sıkıntılar yüzünden ameliyat olamıyordum... Ama eşimle konuştum sanırım martta ameliyat olucam... Çok mutluyum... Sizce cem karas yakışıklılığının dışında :)) nasıl bir doktor? Ameliyattan sonra eşimin ben sana demedimmi demesini istemiyorum.. o yüzden herşeyin tam yani 4x4 lük olmasını istiyorum

öncelikle çok geçmiş olsun umarım her şey sorunsuz gider ve istediğin buruna bir an önce kavuşursun. forumda cem bey hakkında daha önce yazılanları okursan aşağı yukarı bir fikrin olur sanırım. kişiden kişiye değişiyo ama cem bey genelde gerçekten çok doğal burunlar yapıyo bu yönden bence kesinlikle güvenebilirsin. ama beklentini çok yüksek tutmamalısın hiç bişey 4*4 lük olmuyo illaki ufak tefek pürüzler oluyo. beklentini ne kadar normal düzeyde tutarsan ameliyat sonrası dönem o kadar rahat geçer.ben kendi adıma Cem beyden değil ama hastane personelinden pek memnun kalmamıştım. doktorun verdiği tepkiyede pek takılma bence bunu birçok doktor yapıyo çevremdende çok duydum burnunun durumu tam nedir bilmiyorum ama bu yaşa kadar seni idare etmiş sonuçta=)

Son düzenleme:

25 mesajım dolmadığı için foto kayamıyorum doldurunca kayacam hemen:)Valla çok tşk ederim söylediklerin için.Bi de masajı nasıl yaptığını anlatırmısın.

Ben bugün kontrole gittim.. eşimin işyerinde bi kaç kişi cem karasa ameliyat olmuş ve hiç memnun kalmamışlar. Eşim bunu duyunca cem karasdan vazgeçti. Ben Bora Karaali ye olcam Cumartesi günü :)) çok heyecanlıyımm Çok ilgili çok iyi bi doktordu. Cem bey tamam çok yakışıklı ama fazla ilgilenmemişti bizimle. Bora bey en ince ayrıntısına kadar anlattı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…