cem karas a ameliyat olanlar lütfen şimdiki durumları hakkında bilgi versin.tecrübeleri paylaşalım.
Merhabalar ben 10 gün önce ameliyat oldum kemik alındı burun ucu ve burun için yeni kıkırdaklar yapıldı ,ameliyattan 5 gün sonra morluklat geçti doktorun tavsiye ettiği kayısı çekirdeği yağı sürdüm ,gelelim burnumun şekline alçı çıkmadan güzel olduğu belli oluyordu zaten ki öylede oldu .ben izmirde bir çok doktor araştırdım Cem Karası seçmemin sebebi yuzcerrahı ve kbb uzmanı olması çok çok memnunun şiddetle tavsiye ediyorum
burun ameliyatı gibi bir ameliyat için 10 gün çok küçük bir rakam ki burnun asıl şeklini alması 6 ay sürüyor. şuan burnunuzun şeklini anlamanız malesef mümkün değil zamanla değişimi görüceksiniz.Memnun oldum demeniz içinde memnun değilim demeniz içinde çok erken olduğunu düşünüyorum. Bu arada geçmiş olsun.
Neden büyüdü acaba ilk 2ay sonrasinda?Malesef katılıyorum.. benim de ilk zamanlar küçücüktü, resmen kemik bile yoktu (ilk 2 ay diyebiliriz) ama sonradan büyüdü, şimdi eskisinden daha kötüumarım sana da aynisi olmaz canım
Kızlar ben 20 gün önce Cem Beye ameliyat oldum.burnumda kemer vardı ama çok abartılı bi görüntü yoktu,çıkıklık vardı diyelim. benim arkadaşım Cem beye burun daraltma ve kemik aldırma ameliyatı yaptırdı,onun burnunu görünce bende karar verdim ameliyat olmaya. hep isterdim ama cesaret edemezdim. Hastaneden hemşireler çok memnun kaldım. Cem Bey ise güleryüzlülüğü,kendine olan güveni ve verdiği net cevaplar ile beni rahatlatmaya yetmişti.şuan 20. günümdeyim.hala şişliklerim var .çevremdekiler farketmiyor ve bir ay içinde geçeceğini söyledi Cem bey.masaj yapıyorum bastırarak.sürekli yap ihmal etme dedi. ameliyatım çok rahat geçti,hiçbir ağrım sızım olmadı. zaten iki gün ağrı kesici aldım gerek duydukça.üstelik Cem Bey o kadar ilgili bir doktordu ki ben şehir dışından geldiğim için,ertesi gün kontrol olmam gerektiğinden bir gece hastanede kalmamızı önerdi ailem ve ben kendimizi evimizde gibi hissettik.morluklara gelince iki gün sürdü ve Cem Beyin önerisiyle kayısı çekirdeği yağı kullandım ve çok faydasını gördüm.Doktorun başı o kadar kalabalık ki o yoğunluğu görünce doğru adreste olduğunuzu anlıyorsunuz.sonuca gelince ''tam istediğim gibi mükemmel bir görüntü'' şişliklere rağmen üstelik.' 3 ay sonrası için sabırsızlanıyorum. GÜnde üç defa arayıp sorduğum sorulara sukünetle cevap veren güler yüzlü doktorumun ellerine sağlık,o kadar doğal bir burnum oldu ki estetikli demeye bin şahit ister :)) üstelik deli gibi paralar da ödemedim, param cebimde kaldı:)) gözüm kapalı tavsiye ederim... ( şimdi ben daha yeni üye olduğum için foto ekleyemiyorum ama en kısa zamanda eklerim :))
canım bende cem bey'e ameliyat oldum arkadaşın dediklerine sonuna kadar katılıyorum :) bende ameliyat olalı 18 gün oldu bugün hala şişliklerim var ama dışardan birinin farkedeceği kadar değil ilk günler cildimde morluklar,soyulmalar vs olmuştu şimdi hepsi geçti makyajımı yapıp sosyal hayatıma devam edebiliyorumCanım merhaba, ben de kararsızım Cem beye bir kere muayene oldum... Resmini görebilir miyim acaba?
canım bende cem bey'e ameliyat oldum arkadaşın dediklerine sonuna kadar katılıyorum :) bende ameliyat olalı 18 gün oldu bugün hala şişliklerim var ama dışardan birinin farkedeceği kadar değil ilk günler cildimde morluklar,soyulmalar vs olmuştu şimdi hepsi geçti makyajımı yapıp sosyal hayatıma devam edebiliyorumve aldığım tepkiler okadar güzelki herkes çok doğal olduğunu söylüyor ilk zamanlar çok şişken açıkcası beğenmemiştim büyük gelmişti ama şuan okadar beğeniyorum şişlkler indi şekli küçüldü ki dha çok yeni dahada inecek :) doktorumdan okadar memnun kaldımki ben burdaki yorumları okuyunca çok kararsız kalmıştım olmasammı diye ama şuan iyikide doktoruma güvenmişim diyorum ben sadece doğal bi burun istedğimi söyledim gerisine karışmadım bilgisayalarda çizdiği şeklin aynısı şuan burnum ne kadar teşekkür etsem doktoruma :) etrafta estetik olduğu bariz belli olan aşırı kalkık önden burun delikleri görünen her yüz şekline gitmeyen küçücük aşırı kalkık burunlar kaynıyor ben kesinlkle öyle olmasını istemiyordum doktorumda zaten benim yüzüme en çok gidicek olan burnu yaptı cem beyi gerçekten tavsiye ederim gerek ilgisi,gerek uçuk olmayan fiyatı çok çok memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?