Dr. Cem Karas Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cem karas a ameliyat olanlar lütfen şimdiki durumları hakkında bilgi versin.tecrübeleri paylaşalım.

Merhabalar ben 10 gün önce ameliyat oldum kemik alındı burun ucu ve burun için yeni kıkırdaklar yapıldı ,ameliyattan 5 gün sonra morluklat geçti doktorun tavsiye ettiği kayısı çekirdeği yağı sürdüm ,gelelim burnumun şekline alçı çıkmadan güzel olduğu belli oluyordu zaten ki öylede oldu .ben izmirde bir çok doktor araştırdım Cem Karası seçmemin sebebi yuzcerrahı ve kbb uzmanı olması çok çok memnunun şiddetle tavsiye ediyorum

burun ameliyatı gibi bir ameliyat için 10 gün çok küçük bir rakam ki burnun asıl şeklini alması 6 ay sürüyor. şuan burnunuzun şeklini anlamanız malesef mümkün değil zamanla değişimi görüceksiniz.Memnun oldum demeniz içinde memnun değilim demeniz içinde çok erken olduğunu düşünüyorum. Bu arada geçmiş olsun.

Malesef katılıyorum.. benim de ilk zamanlar küçücüktü, resmen kemik bile yoktu (ilk 2 ay diyebiliriz) ama sonradan büyüdü, şimdi eskisinden daha kötü umarım sana da aynisi olmaz canım

Arkadaslar bn 21gun once ameliyat oldum dediginiz gibi bi sıkıntı yasamadim. Masaja bagli hafif bi cukur oldu oda 1gundur masaj yapmadim duzelmeye basladi.

Doktor bey bnm ameliyatimda hicbir sikinti yasamadigini ve umdugumdn guzel olacagini söyledi. Bol bol ayetel kursi okudum tavsiye ederim

25mesaj dolsun diye parca parca yaziyorum yanlis anlasilmasin. Birde ameliyat sonrası morluklarim cok kisa bi zmnda gecti

Okyanus suyu bitirdim 4tane bi burun drligimde hala tikaniklik var fakat gecici bir durum olduğuna inanıyorum

Solisyonuda ihml etmeyin lavoboya egilerek saga egip kafayi sag tarafa solada ayni. Kullnim sekli cok onmli.yoksa tikanirsiniz

Canım merhaba, ben de kararsızım Cem beye bir kere muayene oldum... Resmini görebilir miyim acaba?

Canım merhaba, ben de kararsızım Cem beye bir kere muayene oldum... Resmini görebilir miyim acaba?
canım bende cem bey'e ameliyat oldum arkadaşın dediklerine sonuna kadar katılıyorum :) bende ameliyat olalı 18 gün oldu bugün hala şişliklerim var ama dışardan birinin farkedeceği kadar değil ilk günler cildimde morluklar,soyulmalar vs olmuştu şimdi hepsi geçti makyajımı yapıp sosyal hayatıma devam edebiliyorum ve aldığım tepkiler okadar güzelki herkes çok doğal olduğunu söylüyor ilk zamanlar çok şişken açıkcası beğenmemiştim büyük gelmişti ama şuan okadar beğeniyorum şişlkler indi şekli küçüldü ki dha çok yeni dahada inecek :) doktorumdan okadar memnun kaldımki ben burdaki yorumları okuyunca çok kararsız kalmıştım olmasammı diye ama şuan iyikide doktoruma güvenmişim diyorum ben sadece doğal bi burun istedğimi söyledim gerisine karışmadım bilgisayalarda çizdiği şeklin aynısı şuan burnum ne kadar teşekkür etsem doktoruma :) etrafta estetik olduğu bariz belli olan aşırı kalkık önden burun delikleri görünen her yüz şekline gitmeyen küçücük aşırı kalkık burunlar kaynıyor ben kesinlkle öyle olmasını istemiyordum doktorumda zaten benim yüzüme en çok gidicek olan burnu yaptı cem beyi gerçekten tavsiye ederim gerek ilgisi,gerek uçuk olmayan fiyatı çok çok memnunum :)

Canım öncelikle verdiğin fikirlerle ilgili çok teşekkür ediyorum :) Biliyorsun aynı dönemlerden sende geçtin kararsız kalıyor insan. Burun bu sonuçta diyorsun... Ama dediklerin içimi çok rahatlattı. Cem bey'e sadece bir kez muayene oldum. Yoğunluktan dolayı vaktim olmadı daha sonra. Benim birde içte kıkırdak kaymam var. Dışarıdan ne çıkıntı ne de kötü bir görüntü yok ama nefes almakta çok güçlük çekiyorum, sürekli halsiz hissediyorum... Evet dediğin gibi öyle hokka bir burunda istemiyorum. doğal olması çok önemli...

Bir de Halis Beyi duydum. Durumum bu kadar ciddileşince telefonla görüştüm 5,6 milyardan bahsetti. Cem beyden de ameliyat için ücret almıştım 2bucuk 3 bin liradan bahsetmişti... Acaba sorun olmazsa senin burnunun resmini görebilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…