Dr. Cem Karas Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim burnunun son hali nasil oldu cok merak ediorum. Foto paylasirsan sevinirim

betul87; ya memnunlarmıymış.yani aslında adamın başı o kadar kalabalık ki ama kimse burayı ziyaret etmiyor anlaşılan.ben zaten küçükken yamulan burnumu(kemer vardı) düzelttirdim ve başka bişey istemedim zaten doktor da gerek yok kaldırmaya falan demişti.geçen hafta cidden bunalımdaydım burnum kocamandı.bu hafta normale döndü gibi artık ama 1 ay diyorlar ya biraz daha inmesi gerek sanırım.bugün arkdşlrm gördü sen takıntı yapmışsın hiç bi anormallik yok diyolar.doktorumun da günahına girmek istemem.1ay sonunda daha da net konuşabilirim.ve fiyat olarak da daha uyguna yaptı tabi benim burnumu da biraz basit gördü sanırım,yoksa forumdaki fiyatları görmüşsündr baya uçuk.brnim şuan 21 gün oldu.

canım şuan nasıl seninde beğeniceyin bir hal aldımı

özel msj atanlara dönemiyorum kusura bakmayın msj sayım dolmadı daha benim burnum iyicee tıkandıı.vee orta kıkırdak içinden dokununca sağa yattık umarım daha fazla yatmaz.birde nefes alamıyorum nefes almayı özledim.ucuz etin suyu kara oluyormuş..ilk insan eki burnundan kurtuldu diye cok begenıyo ama burun şişliği indikçe kusurlar ortaya cıkıyorr..

arkadaşlar kesinlikle kusurlar şişlik indikçe ortaya çıkıyor buda yaklaşık 6aylık bi süreç. zamanla zaten farkediceksiniz burnunuzun şekli sürekli değişicek bu süreçte. ameliyattan hemen sonra panik yapmayın umarım bi probleminiz olmaz

kızlar benim burnumda da kemik eğriliği ve kemer var. Bende araştırıyorum bir süredir ; cemil tugay, ufuk bilkay ve cem bey arasında kararsız kaldım bakalım biraz daha araştıracağım.

Yaklaşık 1 ay önce Cem Bey'e burun estetiği ameliyatı yaptrdım.Söylenenlerin aksine çok doğal beklentilerimin üzerinde bi burna kavuştum ağrılarım ve şişliklerim neredeyse 8 günde tamamen bitti 10 cu gün işime başlayıp 14 ncü günümde uçaga bindim .))hadsizce ve yanlış yorumlar bu kadar güzel işleri yapan bu doktorlara nankörlük ve hadsizlik diye düşünüyorum sonuçta herkesin bünyesi aynı değil Net.(bu arada kütük gibi burnu olanlar aynalarla barışsınlar artık .)

burda kimsenin hadsizlik yaptığını düşünmüyorum bence talihsiz bir yorum olmuş herkes ameliyat sürecinde ve sonrasında yaşadıklarını anlatarak fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyor. herkesin ameliyatı kötü geçicek veya başarılı geçicek diye bir şey yok.dediğiniz gibi herkesin bünyeside farklı bu yüzden farklı yorumların olması çok doğal. ameliyatınız iyi geçtiği için sizin adınıza sevindim ancak 1ay burun ameliyatında sonucun ortaya çıkması için oldukça az bir süre gerçek burun şekli 6aydan önce ortaya çıkmaz.

benım yaşadıklarımı bır ben bır Allah bılıyor,hayatım karardı cem karas yuzunden kackez gıttım yanına kovarcasına yolladı benı ordan artık bu ısmı duydukca mahvoluyorum benım ısım gucum yokmu hergun kacyıldır bu sıteye gırıp revızyon ıcın doktor arastırıyorum ve para bırıktırıyorum.yalan soyleyecek halım yok.(iyiki bu site var)eger burnun bukadar guzelse fotografını koyda gorelım bu sekılde hıc ınandırıcı degılsın.Allah bıgun senıde benım durumuma dusururse anca anlarsın gıbı gorunuyor.benım kotu halımle dalga gecemezsın daha duyarlı olman gerekır.

tanıdığımın tavsiyeiyle hastaneden bi çalışanla görüştüm beni cem karasa ameliyat olmamı söyledi el becerisi daha iyimiş dedi arkadaslar cem karasa memnun olanlar ve olmayanlar iyi ve kötü yorumlarını yazabilirlermi lütfen rica etsem. nekadar şişlik kalıyor nekadar morluklar kalıyor nezamana morluklar geçiyor ve şişlikler iniyor. ben bora karaaliye olmayı düşündüm fotoğraflardan ama burun ucunu iyi yapamıyor o dr geri kalan her yeri iyi yapabiliyor ama burun ucunda biraz kabiliyetsiz gibi fotoğraflara baktım bilmiyorum.

kızlar benim bu eylül 2 yıl olacak ameliyatım. ameliyat öncesi ve sonrası fotolarını koyucam. nefes almada çok ama çok rahatım. burnum kırıldıktan sonra geceleri ağzım açık uyuyordum bu yüzden hep grip olurdum. iyi ki de olmusum ameliyat diyorum.

benim gördüğüm kişinin burnu cok güzel yapmış fotoğrafını ben gördüm bende cem karas ameliyat olmayı düşünüyorum

Arkadaslar merhaba,bende haftaya cem beye ameliyat olucam ve bu yorumlar beni soka soktu... Ve gecee arkadasim burnuna bayildim cok guzel olmus.. hala memnun musun herseyden. Ilk basta da memnun muydun? Cok mutsuzum suan bu yorunlar uzerine...

ben gecee ile uzun uzun konuştum şuan burnu ile cok memnun hiiiçbir sıkıntısı yokmuş bende onun sayesinde bu yaz ameliyat olucam 15 gün sonra gidip gün alıcam

ben gecee ile uzun uzun konuştum şuan burnu ile cok memnun hiiiçbir sıkıntısı yokmuş bende onun sayesinde bu yaz ameliyat olucam 15 gün sonra gidip gün alıcam
Cook tesekkur ederimm yorumun icin ve neler konustuysan biraz burda bahsedebilir misin? Gecee bakmiyor galiba,ben senin yorumun üzerine rahatladım birazz...

morluklar ve şişliklerin 10 gün içerisinde geçtiğini ağrısı sızısının olmadığını bana dile getirdi benim facemdede ekli gece toplu sohbete alabilirim isterse gece. sana özelden yazdım gönderdim kendi facemi ister isen ekleyebilirsin

gercekten cok tesekkur ederim sana ilgin icin kabul etmeni heyecanla bekliyorum... Pırıl parlak ben.. ozel msj kutun doluymus canım ordan cevap atamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…