Dr. Cem Karas Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım özelden bana face linkini falan at ekleyim ordan bak istersen ordan bilgi vereyim sana :)

Neden büyüdü acaba ilk 2ay sonrasinda?

Ben de bilmiyorum, şaka gibi geliyor ama çok ciddiyim.. alçı çıkarıldıktan sonraki 2 ay küçücüktü, sonra eski halini almaya başladı.Arkadaşlarım da hiçbir farkının olmadığını söylüyor eski burnumla... bu forumda Cem beye ameliyat olan birkaç kişiden de aynısını okudum (eğer üşenmezsen eski sayfalara bakabilirsin bu topicdeki,ben kaçıncı sayfa olduğunu unuttum ).. ve bu topicde mi okudum, başka internet sitesinde mi okudum hatırlamıyorum ama birisi demişti ki burun p.....(bu maddenin adını da unuttum )üreten tek organmış ve bu madde burnun büyümesine yol açıyormuş.. yani öyle ilk aylardan hemen aldanmamak gerekiyormuş (benim gibi)..

ben cem karasa ameliyat oldum ameliyatı güzel ballandıra ballandıra anlatıyo ameliyat olduktan sonra adamla diyalog kuramıyosun kurdurtmuyor adam akıllı cok güzel yaptım diyip geçiyor da yok öyle bişey ben cem karasa yaptırdıgıma pişmanım cem karası önerirmisin derseniz önermem nefes alma problemim vardı gine alamıyorum ayrıyetten estetikde olsun dedim ama estetik olan bölge gine kötü biraz vicdanı olsa ilgilenir kendi hastasıyla ayıp cidden ayıp bora karaaliye olanların hepsi memnun keske ona yaptırsaydım diye yanıyorum suan .s

Ben yaklaşık 2 ay önce Cem beye ameliyat oldum. Sadece tek delikten nefes alabiliyordum, bir tanesi tamamen tıkalı idi. Açık ameliyat olacağı için bana estetiği de tavsiye etti. Ben estetik konusunda kararsızdım, fazla da düzeltilecek birşey yoktu. Ama olmuşken o da olsun dedik ve kabul ettik. İş yerimden bir arkadaşımın tavsiye ile Cem beye gittim. Öncelikle Cem bey hasta piskolijisinden anlamayan, hasta ile nasıl diyolog kurulacağı konusunda hiç bir fikri olmayan, burnu 5 karış havada bir doktor. Ameliyat öncesi bunu hissetmeme rağmen bir takım sebeplerden ötürü karar verme sürecim çok kısa olduğundan ve arkadaşımın tavsiye üzerine kendisine ameliyat oldum. Ameliyat sonrası çok sıkıntılı geçmedi. Tamamen iyileşme. süreci yani ödemlerin dağılması ve burnun oturması 3 ila 6 ayı bulduğundan, şu an burnun son hali almadığını düşündüğümden sonuç hakkında çok fazla yorum yapamayacağım. ama içime sinmeyen kısımlar var bunun da düzeleceğini söyledi onu sanırım 6 ay sonra anlayacağız. Ameliyat sonrası belirli dönemlerde kontrole gitmeniz gerekiyor. ben ilk 1 ay kontrolünde kendisinde o hafta randevu alamadım. sonraki haftaya aldığım randevuda ise zamanında orda olmama, iş yerimden izin alıp, sevk alıp gitmeme rağmen doktor beyin çıktığını söylediler. Alsancaktan Çiğli'ye üstelik iş yerimden de izin alarak gidip böyle bir sonuçla karşılaşınca doğal olarak sinirleniyorum. Sistemde aranmış ama ulaşılamamış yazıyormuş. Ameliyat öncesi beni cep tel.den aradıklarına göre cep tel. kaydımın güncel olması gerekiyor. Ama tamamen alakasız bir numaradan arandığım görünüyor. Üstelik eşim refakatci kaldığı için onun cebide kendilerinde mevcut. Tamamen savunulması imkansız bir durum. Neyse asistanı beni arayıp önümdeki hafta içi muayene olabileceğimi söylüyor ve ben p.tesi için tekrar izin alıp kontrole gidiyorum. Beyefendi bu durumu telafi edici birkaç cümle kullanması gerekirken neredeyse beni suçlu duruma düşürüp (suç bastırmak diye buna denir) kırıldığını bir dahaki kontrol için de görüşemeyeceğimizi söylüyor. Bu nasıl bir doktorluk anlayışı. Üstelik bu doktor bu hastahanenin de mesul müdürü. Yani yöneticisi. Yani işleyişinden sorumlu olan kişi. yapılan bir hata direk kendisinden kaynaklanmıyor olsa dahi kurumu temsil eden, personelden sorumlu, üstelik kendi ameliyatını yaptığı hastaya karşı bu tutumu anlaşılabilir ve kabul edilebilir değil. Ne yöneticilik anlayışına ne meslek ahlakına yakışır bir durum olmadığı açıktır. Kendisine ameliyat olduğum için çok pişmanım. Kesinlikle kimseye de tavsiye etmiyorum.

Ben 2009 yılında Cem Karas'a ameliyat oldum. Çok da memnunum. Burnumu o kadar beğeniyorlar ki benden sonra tam 6 kişiyi Cem Karas'a götürdüm. Önceden kemerli olan burnumdan eser yok.

istisnalar olabilir o istisnaların bazıları iyi coğusu kötü bu doktorun yaptığı burun ameliyatları %70 mutsuz geri kalan mutlu ben oldugum gün 25 kişiyi ameliyat etti böyle bi kasaplık olamaz 2 dk da oldu bittiye getiriyor estetik oluyoruz para veriyoruz özen göstermesi gerekirken yaptıgı işlere bak sakın ha sakın uyarın arkadaslarınızı herkezi bora karaaliye okadar cok kisi yorum yapmısski % 80 mutlu o doktordan nerden bulduk bu kasabı anlamadımki banada öyle davrandı artistin teki ahlak yok burnu havalarda .@

Geçen sene kepçe kulak ameliyatı oldum. Ilk ameliyatta sol kulağımı yapamadı. Tekrar açıldı. Üzerine 2 ameliyat daha oldum çektiğim acı ve sıkıntı bi tarafa ilave doktorun ilgisizliği var. Sonuç çok başarılı değil ama daha fazla acı çekmek istemiyorum . Güzel anlatıyor ama estetik konusunda yetersiz.

burun estetiği yaptırma konusunda o kadar mesaj okuyorum ama hala kafam karışık hala karışık nasıl aşıcam bu korkuları bilmiyorum. neden korktuğumda belli değil bana önerileriniz nedir?

Son düzenleme:
Çok acaip yazılar okumama rağmen kendim gidip tanımak istedim cem beyi
10 ekimde kendisine ameliyat olacağım.
Umarım güzel sonuçlar alırım :)
Ameliyat olduğunuzda anesteziden uyanırken ağrınız çok oldu mu?
Birde tamponlar ne zaman çıkıyor?
Beni özellikle endişelendiren bunlar.

Tamponlar hemen ertesi günü çıkıyor canm, ben anesteziden uyandığımda çok ağrım vardı ama ağrı kesici yapıyorlar yani hastanede kaldıgın sürede (ameliyatın ertesi gününe kadar) koluna serum baglı oluyor o yüzden ağrıyı sorun etme.

Bu arada kızlar ben revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum Cem Beye, yakında görüşmeye gidicem acaba revizyon için ayrı ücret ödüyor muyuz?

Merhaba canım, bende 2 hafta önce ameliyat oldum Cem beye. Anesteziten uyanırken çok ağrım olmadı, sonrasında sürekli buz uygulaması yapıldı, morluklarımda çok olmadı. Bende kalıp kullanıldı, silikonmuş galiba. Ameliyattan gününden 1 hafta sonraya randevu verildi. Kalıp ve dikiş alımı yaptılar. Sonuçtan çok mennunum, umarım senin ameliyatında da herşey yolunda gider. Cem bey ve ekibine teşekkürler...

Cem beye karşı çok korkuttular beni
Hatta dün bir tanıdığım yine memnuniyetsizliğinden bahsedip aman sakın dedi çok üzüldüm
Banada silikon kalıp kullanacağını ve 1 hafta sonra dikişlerle beraber alacağını söyledi.
Morlukları sorduğumda 100% moraracaksın çünkü çok beyazsın dedi.

Ameliyat sonrası hastanede kaldın mı?
Refakatçi gerekir mi?
Çok korkuyorum ama cem beyede baya güvendim. Can Kopal'la da görüştüm ama karakter olarak iğrenç yapış yapış biri ve resmen kaçtım. Cem bey pek tebessüm etmesede ciddiyetini sevdim.
İnşallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım

Merhaba, bana da Cem beyi tavsiye ettiler. Gitmeden önce düşüncelerinizi almak istiyorum. Burun estetiği düşünüyorum. Cem bey hakkında çok yorum var. Kararsız kaldım, yardımcı olun lütfen.

Merhaba, bana da Cem beyi tavsiye ettiler. Gitmeden önce düşüncelerinizi almak istiyorum. Burun estetiği düşünüyorum. Cem bey hakkında çok yorum var. Kararsız kaldım, yardımcı olun lütfen.
Cem beyi tavsiye ederim. Bende burun estetik ameliyatı oldum. Sonuçtan mennunum.

İnşallah iyi sonuçlar alırsın, herşey yolunda gider. Ameliyat sonrası hastanede kalmadım. Aynı gün çıktım zaten. 3 gün evde dinlendim. 1 hafta sonra kontrole gittim. Sonuçtan bizi haberdar et, merakta bırakma

Çok sevimli biri değil onu baştan söyleyeyim.
Kısa ve öz cevaplar alabileceğiniz bir doktor.
Böyle mal bu canın isterse tarzında yaklaşan biri ve açıkcası sevdiğim şey buyd onda.
Ben sorularımı kısa kısa yazmıştım ve o şekilde yönelttim.
Onun dışında menun kaldın mı dersem evet son derece memnun kaldım
.

Aynen bende kaçtım hastaneden
Birazdan gidip dikişlerimi aldırıcam ve atel çıkacak.

Bugün dikişlerim alındı ve atelim çıktı.
Gördüğümde ağlayacaktım az kalsın çünkü çooook beğendim
Patlıcan gibi şiş olmasına rağmen bayıldım
Doktoruma güvenmekle hata etmedim.
Düşünen ve merak edenler profilimden albümüme bakabilir

Reklamlar ...

Eklentiler

• burun-estetigi-ameliyati-oncesi.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 375
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Cem beye gitmeye karar verdim. İnşallah bende sizin gibi mutlu ayrılırım, umuyorum herşey yolunda gider.
Sizede çok geçmiş olsun, profilinden resimlerine bakmak istiyorum, düşüncelerimi ayrıca paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…