Canım öncelikle verdiğin fikirlerle ilgili çok teşekkür ediyorum :) Biliyorsun aynı dönemlerden sende geçtin kararsız kalıyor insan. Burun bu sonuçta diyorsun... Ama dediklerin içimi çok rahatlattı. Cem bey'e sadece bir kez muayene oldum. Yoğunluktan dolayı vaktim olmadı daha sonra. Benim birde içte kıkırdak kaymam var. Dışarıdan ne çıkıntı ne de kötü bir görüntü yok ama nefes almakta çok güçlük çekiyorum, sürekli halsiz hissediyorum... Evet dediğin gibi öyle hokka bir burunda istemiyorum. doğal olması çok önemli...
Bir de Halis Beyi duydum. Durumum bu kadar ciddileşince telefonla görüştüm 5,6 milyardan bahsetti. Cem beyden de ameliyat için ücret almıştım 2bucuk 3 bin liradan bahsetmişti... Acaba sorun olmazsa senin burnunun resmini görebilir miyim? Şimdiden çok teşekkür ederim
Neden büyüdü acaba ilk 2ay sonrasinda?
Ben de bilmiyorum, şaka gibi geliyor ama çok ciddiyim.. alçı çıkarıldıktan sonraki 2 ay küçücüktü, sonra eski halini almaya başladı.Arkadaşlarım da hiçbir farkının olmadığını söylüyor eski burnumla... bu forumda Cem beye ameliyat olan birkaç kişiden de aynısını okudum (eğer üşenmezsen eski sayfalara bakabilirsin bu topicdeki,ben kaçıncı sayfa olduğunu unuttum).. ve bu topicde mi okudum, başka internet sitesinde mi okudum hatırlamıyorum ama birisi demişti ki burun p.....(bu maddenin adını da unuttum )üreten tek organmış ve bu madde burnun büyümesine yol açıyormuş.. yani öyle ilk aylardan hemen aldanmamak gerekiyormuş (benim gibi)..
Tamponlar hemen ertesi günü çıkıyor canm, ben anesteziden uyandığımda çok ağrım vardı ama ağrı kesici yapıyorlar yani hastanede kaldıgın sürede (ameliyatın ertesi gününe kadar) koluna serum baglı oluyor o yüzden ağrıyı sorun etme.Çok acaip yazılar okumama rağmen kendim gidip tanımak istedim cem beyi
10 ekimde kendisine ameliyat olacağım.
Umarım güzel sonuçlar alırım :)
Ameliyat olduğunuzda anesteziden uyanırken ağrınız çok oldu mu?
Birde tamponlar ne zaman çıkıyor?
Beni özellikle endişelendiren bunlar.
Çok acaip yazılar okumama rağmen kendim gidip tanımak istedim cem beyi
10 ekimde kendisine ameliyat olacağım.
Umarım güzel sonuçlar alırım :)
Ameliyat olduğunuzda anesteziden uyanırken ağrınız çok oldu mu?
Birde tamponlar ne zaman çıkıyor?
Beni özellikle endişelendiren bunlar.
Merhaba canım, bende 2 hafta önce ameliyat oldum Cem beye. Anesteziten uyanırken çok ağrım olmadı, sonrasında sürekli buz uygulaması yapıldı, morluklarımda çok olmadı. Bende kalıp kullanıldı, silikonmuş galiba. Ameliyattan gününden 1 hafta sonraya randevu verildi. Kalıp ve dikiş alımı yaptılar. Sonuçtan çok mennunum, umarım senin ameliyatında da herşey yolunda gider. Cem bey ve ekibine teşekkürler...
Cem beyi tavsiye ederim. Bende burun estetik ameliyatı oldum. Sonuçtan mennunum.Merhaba, bana da Cem beyi tavsiye ettiler. Gitmeden önce düşüncelerinizi almak istiyorum. Burun estetiği düşünüyorum. Cem bey hakkında çok yorum var. Kararsız kaldım, yardımcı olun lütfen.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın, herşey yolunda gider. Ameliyat sonrası hastanede kalmadım. Aynı gün çıktım zaten. 3 gün evde dinlendim. 1 hafta sonra kontrole gittim. Sonuçtan bizi haberdar et, merakta bırakmaCem beye karşı çok korkuttular beni
Hatta dün bir tanıdığım yine memnuniyetsizliğinden bahsedip aman sakın dedi çok üzüldüm
Banada silikon kalıp kullanacağını ve 1 hafta sonra dikişlerle beraber alacağını söyledi.
Morlukları sorduğumda 100% moraracaksın çünkü çok beyazsın dedi.
Ameliyat sonrası hastanede kaldın mı?
Refakatçi gerekir mi?
Çok korkuyorum ama cem beyede baya güvendim. Can Kopal'la da görüştüm ama karakter olarak iğrenç yapış yapış biri ve resmen kaçtım. Cem bey pek tebessüm etmesede ciddiyetini sevdim.
İnşallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım
Merhaba, bana da Cem beyi tavsiye ettiler. Gitmeden önce düşüncelerinizi almak istiyorum. Burun estetiği düşünüyorum. Cem bey hakkında çok yorum var. Kararsız kaldım, yardımcı olun lütfen.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın, herşey yolunda gider. Ameliyat sonrası hastanede kalmadım. Aynı gün çıktım zaten. 3 gün evde dinlendim. 1 hafta sonra kontrole gittim. Sonuçtan bizi haberdar et, merakta bırakma
Bende Cem beye gitmeye karar verdim. İnşallah bende sizin gibi mutlu ayrılırım, umuyorum herşey yolunda gider.Bugün dikişlerim alındı ve atelim çıktı.
Gördüğümde ağlayacaktım az kalsın çünkü çooook beğendim
Patlıcan gibi şiş olmasına rağmen bayıldım
Doktoruma güvenmekle hata etmedim.
Düşünen ve merak edenler profilimden albümüme bakabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?