Dr. Cem Karas Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkadaşlar merhaba Öncelikle şunu söyleyeyim herkesin yapısı farklıdır. Ben ameliyat olduktan sonra iyileşme süresi normal sınırlar içerisindeydi. 10 12 gün içinde yüzünüzde hiç morluk kalmıyor. Benim boğazım, ameliyat sırasında boğazdan hortum soktukları için tahriş olmuştu 20 gün falan sürdü. Hiçkimsede olmaz da bende olmuştu işte.Korkmayın yani. Ağrım falan da olmadı kim oldu diyorsa kendinde kusur arasın... Fazla nazlı olmayın, kendiniz için oluyosunuz bu ameliyatı.Ağlayıp sızlamanın gereği yok bebek değiliz hiç birimiz Azıcık sıkıntıya katlanın 10 15 gün, sonrasında bir ömür boyu rahat edin her anlamda..

Mesajın icin tesekkurler :)) arkadaşım yine de hic ameliyat olmamis biri olarak tedirgin oluyor insann inşallah biz de ameliyattan sonra senin gibi buraya deneyimlerimizi yazariz :*

arkadaşım kusura bakma ama sana katılamıyorum. Bu tamamen bünye meselesi bunun nazlı olmakla iki ağrıya katlanamamakla alakası oldunu düşünmüyorum çok şanslısın ağrısız sorunsuz bir süreç geçirmişsin ama bu herkezin böyle olucağı olmayanların da naz yaptığı anlamına gelmez. Sorun yaşayan insanlara neden bu kadar acımasızca yaklaşılıyo onu da algılayamıyorum.

bak şimdi olayı nerelere çekmiş... ben sorunsuz mu geçirdim dedim? ne yazıyor okudun mu iyice? 20 gün birşey yiyip içemedim, günde 2 kase çorbayı zor yedim. Nazlanıp küçük kız çocukları gibi ağlaşanlara benim sözüm..

senin durumunu biliyorum yeni ameliyat olduğun zamanda konuşmuştuk yanlış hatırlamıyosam. senden alıntı yapınca direk sana söylüyomuş gibi oldu ama genel konuşmak istemiştim sorun yaşayanlara bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum söylemeye çalıştığım oydu.

Göze güzel gelicek bir burun istiyorsanız ben ameliyat oldum cem karasa bu dr seçmeyin benden size tavsiye pişman oldum her bakan beğenmedim diyor morallim alt üst ..

Merhaba arkadaşlar, ben Temmuz ayında ameliyat oldum Cem beye, nerdeyse 5 ay olcak. İlk 1 ay gayet iyiydi burnum, sonra resmen eski haline döndü ve hiçbi fark yok Revizyon hakkında bilgisi olan var mı acaba? Başka doktora da ameliyat olmam artık o kadar bayılcak param kalmadı

merhaba ne kadara oldun acaba amleyatını?

burqa'yı bilmiyorum ama ben bu yaz 2500 tl'ye oldum, orada 5 kişiyle tanıştım hepsi de 2500 tl'ye olmuştu, sabit fiyat heralde

merhaba kızlar ben cem karas a 5 yıl önce ilk estetik ameliyatımı oldum burnum cok kotu oldu, revızyon 2. ameliyatında duzeltıcem dedı ben ıcıme sınmesede maddı ımkansızlıklardan dolayı revızyonuda ona oldum o kadar cok sorun ve sıkıntı yasadım kı su son 5 yılı nasıl gecırdıgımı bır ben bır Allah bılıyor...şuan 3. ameliyatımı emre ilhan a olacagım ameliyatım yarın inşallah bu kez hersey cok güzel olur...cem karas için 1 kez degıl 10000 kez dusunun neolur kımse benım yasadıklarımı yasamasın..inşallah..

kesinlikle sonuç yıkım.. cem karas a 3 kez ameliyat oldum son 2si düzeltme. fakat malesef burnum artık yamuk sağa çeken bi görüntüsü var güldüğüm zaman aşağı düşüyor ve kocaman görünüyor ayrıca benden sonra etrafımda ki herkes fikir değiştirip farklı doktorlara yöneldi. cem karas için 1000 kez daha düşünün derim..

cnm revizyondan ücret alınmadığını biliyorum, sizden aldılar mı? okudugum yorumlara gore revizyondan da pek memnun kalınmamış fakat ben yine de 2. kez denemek istiyorum çünkü burnumun şu anki görüntüsünden hiç mi hiç memnun değilim eğer ücret alınmıyorsa aynı hastaneki farklı bir estetisyene ameliyat olmak mümkün mü acaba? ya da izmir'de tavsiye edebileceğiniz uygun fiyat veren bir doktor? :18:

Öyle mi yaa tüh ( Malesef ben daha başka para harcayamam estetik için... Burun alçım 1 hafta sonra çıkarıldığında burnum küçücüktü, çok beğenmiştim ama nasıl olduysa resmen eski haline döndü, ödem fln da yok umarım seninkisinde bi değişiklik olmaz cnm.

Bwnde aynı şekilde revizyon olmak istiyorum ama aynı şekilde maddi yönden aynı kişiye veya synı hastanede farklı kişiye olsam bilmiyorum. Görüntüm çok kötü
Emre ilhan ne ksdara oldunuz acaba ve sonucu nasıl

Kızlar bi sorum daha var :26: benim ilk muayenem ameliyattan 1 gün sonra olmuştu, ikinci muayene de 1 hafta sonra. Bildiğim kadarıyla 3 muayene oluyo (en azından hastaneden verilen kartta 3. muayene alanı boş yani tarih fln yok). Bu üçüncü muayene ameliyattın 6. ayında mı oluyo ve biz mi başvuruyoruz muayene için yoksa hastaneden mi haber veriyolar? :26:

Merhaba arkadaslar,bende cem karasa amelıyat olalı 2 yılı gecmıstır.o kadar pişmanımkii.bende düşündüm gitsem orda başka dr yapsa tekrardan ama ucret alırlar.ama cem bey revizyon yaparsa biliyorum ki iyice bozcak.1. de basarılı olmayan amelıyat 2. de ne hayır beklenır kı.bende bıdaha para harcamak ıstemıyorum böyle olcagını bılseydım eger basta daha iyi bı dr a gıderdım ama 1 kere amelıyat olurdum.ilk gün ilk aylar kucucuktü.sımdı iseee burnumun ucu top gibi ortadakı kıkırdak one cıktı dudak ustune dogru,öne bombeli oldu yani

Aynen cnm benim de o şekilde ilk aylar küçücüktü şimdi eski halinden büyük nasıl oluyosa

kimseler bakmamış bu yıl buraya bende cem beye gitmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık mesajları okudum hepsi yıllar önce bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba 2014 te cem beye giden var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…