arkadaşlar merhabaÖncelikle şunu söyleyeyim herkesin yapısı farklıdır. Ben ameliyat olduktan sonra iyileşme süresi normal sınırlar içerisindeydi. 10 12 gün içinde yüzünüzde hiç morluk kalmıyor. Benim boğazım, ameliyat sırasında boğazdan hortum soktukları için tahriş olmuştu 20 gün falan sürdü. Hiçkimsede olmaz da bende olmuştu işte.Korkmayın yani. Ağrım falan da olmadı kim oldu diyorsa kendinde kusur arasın... Fazla nazlı olmayın, kendiniz için oluyosunuz bu ameliyatı.Ağlayıp sızlamanın gereği yok bebek değiliz hiç birimiz Azıcık sıkıntıya katlanın 10 15 gün, sonrasında bir ömür boyu rahat edin her anlamda..
arkadaşlar merhabaÖncelikle şunu söyleyeyim herkesin yapısı farklıdır. Ben ameliyat olduktan sonra iyileşme süresi normal sınırlar içerisindeydi. 10 12 gün içinde yüzünüzde hiç morluk kalmıyor. Benim boğazım, ameliyat sırasında boğazdan hortum soktukları için tahriş olmuştu 20 gün falan sürdü. Hiçkimsede olmaz da bende olmuştu işte.Korkmayın yani. Ağrım falan da olmadı kim oldu diyorsa kendinde kusur arasın... Fazla nazlı olmayın, kendiniz için oluyosunuz bu ameliyatı.Ağlayıp sızlamanın gereği yok bebek değiliz hiç birimiz Azıcık sıkıntıya katlanın 10 15 gün, sonrasında bir ömür boyu rahat edin her anlamda..
arkadaşım kusura bakma ama sana katılamıyorum. Bu tamamen bünye meselesi bunun nazlı olmakla iki ağrıya katlanamamakla alakası oldunu düşünmüyorum çok şanslısın ağrısız sorunsuz bir süreç geçirmişsin ama bu herkezin böyle olucağı olmayanların da naz yaptığı anlamına gelmez. Sorun yaşayan insanlara neden bu kadar acımasızca yaklaşılıyo onu da algılayamıyorum.
bak şimdi olayı nerelere çekmiş... ben sorunsuz mu geçirdim dedim? ne yazıyor okudun mu iyice? 20 gün birşey yiyip içemedim, günde 2 kase çorbayı zor yedim. Nazlanıp küçük kız çocukları gibi ağlaşanlara benim sözüm..
Göze güzel gelicek bir burun istiyorsanız ben ameliyat oldum cem karasa bu dr seçmeyin benden size tavsiye pişman oldum her bakan beğenmedim diyor morallim alt üst ..
merhaba ne kadara oldun acaba amleyatını?
cnm revizyondan ücret alınmadığını biliyorum, sizden aldılar mı? okudugum yorumlara gore revizyondan da pek memnun kalınmamış fakat ben yine de 2. kez denemek istiyorum çünkü burnumun şu anki görüntüsünden hiç mi hiç memnun değilimeğer ücret alınmıyorsa aynı hastaneki farklı bir estetisyene ameliyat olmak mümkün mü acaba? ya da izmir'de tavsiye edebileceğiniz uygun fiyat veren bir doktor? :18:[/
Merhaba.2 hafta önce ekolde bora karaaliye ameliyat oldum.aynı hastanedede olsa farklı bir Dr yine ücret alır diye düşünüyorum.çünkü hepsi farklı fiyat verio.bugün cem karasa olacak biriyle görüştüm 2500 tl dedi.bora bey 3000tl alıo.halis ünlü aylar önce bora karaalinin fiyatı 2500 tl iken 3000 tl alıyomuş.şimdi kaç olmuştur kimbilir? Benim 14. Günüm olmasına rağmen çok memnunum.ödemlerim olsada her aynaya bakışta dua ediyorum dr uma.zaten burda oldukça fazla yorum var bora bey hakkında memnun olmayan,2. Ameliyatı olan kimsede yok.şimdiden geçmiş olsun.
merhaba kızlar ben cem karas a 5 yıl önce ilk estetik ameliyatımı oldum burnum cok kotu oldu, revızyon 2. ameliyatında duzeltıcem dedı ben ıcıme sınmesede maddı ımkansızlıklardan dolayı revızyonuda ona oldum o kadar cok sorun ve sıkıntı yasadım kı su son 5 yılı nasıl gecırdıgımı bır ben bır Allah bılıyor...şuan 3. ameliyatımı emre ilhan a olacagım ameliyatım yarın inşallah bu kez hersey cok güzel olur...cem karas için 1 kez degıl 10000 kez dusunun neolur kımse benım yasadıklarımı yasamasın..inşallah..
Merhaba arkadaslar,bende cem karasa amelıyat olalı 2 yılı gecmıstır.o kadar pişmanımkii.bende düşündüm gitsem orda başka dr yapsa tekrardan ama ucret alırlar.ama cem bey revizyon yaparsa biliyorum ki iyice bozcak.1. de basarılı olmayan amelıyat 2. de ne hayır beklenır kı.bende bıdaha para harcamak ıstemıyorum böyle olcagını bılseydım eger basta daha iyi bı dr a gıderdım ama 1 kere amelıyat olurdum.ilk gün ilk aylar kucucuktü.sımdı iseee burnumun ucu top gibi ortadakı kıkırdak one cıktı dudak ustune dogru,öne bombeli oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?