Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Nasıl oldun tamponlar alındımı memnun musun sonuçtan

Nasıl oldun tamponlar alındımı memnun musun sonuçtan

Tamponlar ikinci gunde çıktı beni onlarda rahatsiz etmedi açıkçası :) dün alcimds çıktı evet memnun kaldim alçı çıkınca burnum daha sinikti eve gelne kadar şişti birde alçı olunca banyo duş alamadim eve gelince aldim birazdaha şişti ama ben şeklini alci cikarcikmaz gördüm icim rahat doktor o andada sis oldugunu soyledi suan biraz kavissiz ama diğer arkadaslarin fotogralarindan anladığım gittikçe kavisleniyor masajlarimi yapiyorum sabirsizlikla sekillenmesini bekliyorum :)

Bizde oğlumla Erdinç beye gittik, onunda burnunda eğrilik var, bize eğrilik tam düzelmez dedi, bizde başka dr lara yöneldik. burada gerçeği yazarak uyardığınız için teşekkür ederim. en azından forumda ki yazıları okudukça insan fikir sahibi oluyor...

rica ederim .

Mrb. Siz erdinç bey hakkında baya bilgiye sahipsiniz herLde. Erdinç bey revizyon ameliyatlarında nasıl? Yeterince deneyimi var mı? Bir de revizyon ameliyatlarının fiyatını öğrenmek istiyorum.eğer mümkünse tabi

Bende 30 ocakta oldum erdinc beye hasta yorumlarindan cok arastirdim ayrica bir yildir doktorlala gorusuyorum guvendim ve oldum iki kuzen olduk simdi iyiz zor bi surec ama degdi sanirim.erdinc bey dogalliktan yana bunu unutmayinki dogru olanda bu bence.benim cok morarma oldu herkes korktu gozlerimden ama ben gecicek diye bekliyorum tanpom cikinca canim yandi acikcasi :) bnm amlytm 40 dk surdu yane insan teninden vucudundan dolayi insandan insana degisir bu surec yaptirmak isteyenler okuyusa sonuclari gorunce yazicam ama erdinc bey iyi bir doktor :)

Bende yarın erdinc beye ameliyat olcam Insallah iyi gecer Cok heyecanliyim

Bunları konusmak icin çok erken bence daha sisliklerimiz var hele bir sekillensin belkide benim yaptığım gibi olucak

Canim gecmis olsun ..Bende bugun ameliyat oldum Ama çok morarmam oldu seninde oldumu bu kadar bide Ne zaman gecti morarmalar ..burnunu kac gunde acti:) Cok soru sordum farkindayim umarim cevaplarsin

Teşekkür ederim sorduğunuz için benim burnum ameliyat sırasında çok şişmiş alçı çıktığında da baya şişdi zamanla inecek dedi Erdinç bey gözümün içi kan topladı ve gözüm etrafı buz tuttuğum halde morardıçok şimdi git gide azalıyor ama burnumun şeklinden memnunum zamanla daha da şekillenecek umarım

Cnm cok tsk ederim ..bu morarmalar cokmu suruyo ya..bugun alindi tamponlarim fazla aci hissetmedim sanada cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…