Gercekten korkulucak birsey yokabartildigi gibi bir ameliyat degil ben sezeryan ameliyatlarimda daha zorlandim ama buzligunda haslanmis bakliyat bulundur onlar goz yuvasina daha guzel oturuyor buzdolabi posetine birer avuc koy ve gozune surekli koy daha morarmazsin benim kucuk cocuugum var cok sabredemedim ona ragmen cok iyisin dedi doktorum
Nasıl oldun tamponlar alındımı memnun musun sonuçtan
burnunda eğrilik olan ve hassas ciltli olanlar olmasın ona ameliyat. 2 sene oldu hala burnum eğri hala ucu sert. hala delikleri orantısız... yazıyorum işte olma diye hala kalkmış soruyorsunuz. olma arkadaşım işte ucuz etin yahnisi anca bu kadar olur. git estetikçiye ol...
Bizde oğlumla Erdinç beye gittik, onunda burnunda eğrilik var, bize eğrilik tam düzelmez dedi, bizde başka dr lara yöneldik. burada gerçeği yazarak uyardığınız için teşekkür ederim. en azından forumda ki yazıları okudukça insan fikir sahibi oluyor...
Öncelikle hepinize merhabalar..
Erdinç Beye Amewliyat olan birisi olarak birkaç şey paylaşmak istedim sizlerle. 2011 Ocak 15 de ameliyatım oldu ve çok şükür ki iyiyim ve memnunum..
Neden Erdinç Bey kendimce önce bunu cevaplamak isterim.. Yaklaşık 9 yıldır cerrahi olarak medikal sektördeyim ve cerrahi branş dallarındaki çoğu doktoru tanıyorum. O yüzden Araştırma alanım bilgi alma alanım daha geniş oldu. Ameliyata girerken neyi nasıl yapacaklarını hangi aletleri kullanacaklarını bile bile girdim. O kadar çok doktordan tavsiye aldım ki gerek plastik cerrahi gerek kbb ci septroniplasti olmam gerektiğini hepsi de söyledi ve öyle de oldu zaten.. Bütün doktorlar iyiydi gel kız yapalım artık şu burnunu diye şakalaşırdık hatta ama erdinç beyi seçtim ve mutluyum.
Neden Erdinç Bey onun gözlerinde gördüğüm güven duygusuydu ve bunu bana hissettirmesiydi. Görüştük ameliyata karar verdik halbuki ben sadece burun kontrolüne gitmiştim ameliyat günü almaya değil 4 gün sonra ameliyat oldum ve 1 hafta sonrada işe devam ettim.. Sadece gözlerimin altındaki hafif morluklarım kalmıştı onlarıda dert etmedim işime devam ettim.
sıfır ağrı sıfır acı sizleri zorlayacak tek olay buz tedavisi olacaktır. bunun dışında inanın hiçbir zorluğu yok bir de burun spreyleriyle aranızın iyi olması lazım :))
Burnum şimdi daha güzel ilk zamanlardaki şişliklerden uzak oturmuş bir buruna sahibim ve hala da oturduğunu gözlemleyebiliyorum.
Ben ameliyat olan bazı arkadaşımda hala duyarım burnumun ucunu hissetmiyorum yada burnum akıyor ama anlamıyorum dediklerini ama hiç öyle bir sorunum ve şikayetim olmadı..
DOktorunuza güvendiğiniz zaman herşey içinize siniyor bence.. Ve ben erdinç beye bu konuda çok teşekkür etmişimdir hala da ederim.. :))
Sormak istediğiniz konular olursa seve seve yardımcı olurum...
hayırlı günler...
Gercekten korkulucak birsey yokabartildigi gibi bir ameliyat degil ben sezeryan ameliyatlarimda daha zorlandim ama buzligunda haslanmis bakliyat bulundur onlar goz yuvasina daha guzel oturuyor buzdolabi posetine birer avuc koy ve gozune surekli koy daha morarmazsin benim kucuk cocuugum var cok sabredemedim ona ragmen cok iyisin dedi doktorum
Mrb. Siz erdinç bey hakkında baya bilgiye sahipsiniz herLde. Erdinç bey revizyon ameliyatlarında nasıl? Yeterince deneyimi var mı? Bir de revizyon ameliyatlarının fiyatını öğrenmek istiyorum.eğer mümkünse tabi
Bende yarın erdinc beye ameliyat olcam Insallah iyi gecer Cok heyecanliyim
esterabbim acaba ne gibi sorunlar yaşadın yazar mısın?
Cok morarma var Ama ben sonucu metal ediyorum ..48 saat arayla hic uyumadan yarim saatte bir buz takviyesini tam olarak yapamiyorum dua edin kizlarYeni gordum sen olmussundur bile eminim iyi gecmistir
Canim gecmis olsun ..Bende bugun ameliyat oldum Ama çok morarmam oldu seninde oldumu bu kadar bide Ne zaman gecti morarmalar ..burnunu kac gunde acti:) Cok soru sordum farkindayim umarim cevaplarsinBende Erdinç Ak' ın hastasıyım.1 hafta önce ameliyat oldum. Böyle bir doktorun hastası olduğum için şanslıyım. Daha önceden hiç ameliyat olmamıştım burnumun sağ kısmı tamamen kapalıydı ve ameliyat edilmesi gerekiyordu. Annemde madem ameliyat olacaksın estetik düzeltmede yaptır dedi. Ve karar verildi 30 Aralık 2013 te ameliyat oldum. Herşeyin iyi gideceğine inandım hatta doktorum Erdinç Ak hakkındaki yorumları okudum ve doktoruma güvendim. Hatta ameliyat bittiğinde benim doktorum Erdinç Ak çok iyi bir doktor diye sayıklamışım. Evet benim doktorum gerçekten çok iyiydi. Tamponlar çıkartılırken ve dikişlerim alınırken hiç canım acımadı. Ameliyat öncesi ve sonrası her yaklaşımı bana tek tek anlattı. Bugün dikişlerim ve burnumun üzerindeki bantlar çıktı ve yeni burnumu gördüm. Doktorumun dediği gibi biblo biblo Eline sağlık canım doktorum.<3
Ben cevaplayabilirim tatlim cumartesi olmustum cikar çıkmaz morarmiştim daha sonrada bayağı morardi ama buz takviyesini bende yapamadim iki gün sonra yani pazartesi tamponu aldı tampondan 5 gun sonrada cumartesi alçıyi aldı 10 ila 12 gün morarmalarimda devam etti şekerimcenelerime indi morlarim enson onlar geçti zaten ; ( Hafta sonunda ilk ay kontrolüm var
Çoğunu atlattın. şişlik anca zamanla geçecek zaten. Darısı başıma. tekrar geçmiş olsun
Ben cevaplayabilirim tatlim cumartesi olmustum cikar çıkmaz morarmiştim daha sonrada bayağı morardi ama buz takviyesini bende yapamadim iki gün sonra yani pazartesi tamponu aldı tampondan 5 gun sonrada cumartesi alçıyi aldı 10 ila 12 gün morarmalarimda devam etti şekerimcenelerime indi morlarim enson onlar geçti zaten ; ( Hafta sonunda ilk ay kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?