Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

arkdşlar ben erdinc beye pazartesi günü ameliyat oldum şuan bugun 7.günüm inannın ameliyat anlatıldığı kadar zor değilmiş hep o korktuğumuz kulaktan dolma bilgiler aslında kişiden kişiye reaksiyon gösteren haller bazen doktorunda yetersiz tecrübesi bazı olumsuzluklara sebep olabiliyor.....
erdinc beyi ben arkdş cevremden duyup araştırma imkanı buldum ve burda forumda sizin yazılarınızıda okudum karar verdim ve ameliyat oldum ağrı sızı olmadı cok şişik ve morluk oldu ameliyat akşam taburcu oldum daha önce ameliyat olmuş kişilerle karşılastım o gün ameliyat oldğuma inanmadılar çünkü gercekten hiç bir sorun yasamadm....

erdinc bey için şimdilik %60 iyi diyebilirim %100 iyi demek için burnumdaki şişiklerimin inmesini beklicem umarım çökme yamulma vs sorunlar oluşmaz bunun içinde uzun bir zaman gerekli...ama el becerisi konusunda kesinlikle bence cok iyi...

bu adam burunların altını oyuyor resmen orayla ne alıp veremediği varsa!!!

Ben de kendisine ameliyat oldum. Alçı çıktığında hayal kırıklığına uğramıştım ama şişliklerim inmeye başlayınca burnum yerine oturdu. Ben memnunum. Etrafımda ki insanlar oldukça doğal bir burun olduğunu söylüyorlar. Öyle hokka gibi bir burun siz istesenizde pek yapmıyor zaten

bende Erdinç beye amelıyat olmayı dusunuyorum . Nasıl sen halınden memnunmusun sıslıkler asırımı yanı sokaga cıkamayacak kadar kotumu ? :18:

bunu o doktor yaptıysa gercektende bi harıkaymış.

mrb kaç ay oldu ameliyat olalı?

cikolatacilek merhaba. Mesajın ıcın tesekkur ederım yenı uye oldugum ıcın cevap yazamadım sana sormak ıstedıgım bı kac bısey var . doktorundan memnumusun ? istedıgını elde ettın mı ? onerır mısın yani ?:44:

canım resim ekleyebiliyor musun

yeni gördüm bunu canım ya ben memnunum diyemem pek fazla degisiklik olmadı yani kimse anlamadı bile estetik oldugumu. 1. ay da nasılsa 5. ay da hala aynı degisecegini de sanmıyorum daha bilmiyorum kötülemek istemiyorum ama acıkcası adam benim istegimi dikkate almadı kendi begenisine göre yaptı.

canım benim burnumda yaklaşık senin anlattığın gibi.düşük ve eğrilik var ama uzun değil ufak düşük ve kemerli. kalkık bi burun istiyorum erdinç bey iyi mi sence bu konuda?

28 aralıkta Erdinç beye ameliyat olucam kendisi çok beyefendi bir insan Bana nasıl bir burun istediğimi sordu ve yapacaklarini anlattı Kendisi cok güven verdi inşallah ameliyatm güzel gecer.Burdan size gelismeleri bildiririm.

arkadaşlar merhaba,ben siteye yeni üye oldum ve yakın bir zamanda burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama hangi doktora yaptırsam bilemedim doğal bir görüntü elde etmek istediğim için dr.erdinç ak düşündüm ama yinede emin değilim sonradan hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:18: erdinç beye burnunu yaptıran arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.şimdiden teşşükkürler ve iyi yıllar

Bende erdinç beye gittim... zaten muaynede sana yaptigi burunlarin albümünü gösteriyor ben gorduklerimden tatmin oldum yapacağı islemleri anlattı ve 11 aralığa gün aldık istereen sende bir görüş dogal olsun diyorsan muayne ucreti 27 lira gibi cuzi birşey en azından kafandaki soru isareti kalkar :)

çok geçmiş olsun..biraz anlatır mısın ameliyat sonrasında zorlandın mı? bende olmayı çok istiyorum yalnız fena şekilde korkuyorum

merhabalar.. bende burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum, erdinç ak fiyat olarak uygun sanırım ama ne yazıkki resimleri göremiyorum.. ameliyat olan arkadaşlardan olumsuz yorum yazanlar olmuş.. en zor doktor seçimi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…