Kızlar ıcınız rahat olsun. alcım ılk cıktıgında hıc begenmemıstım burnumu. yorumlarda da soylemıstım zaten. ama 10 gun sonra o kadar guzel bır seklı oldu kı. dısardan kımsecıkler anlamıyor estetık oldugunu. suan o kadar memnunum kı erdınc beyın boynuna sarılmamak ıcın zor tutuyorum kendımı vallahı :) kasım 30'da da tam 1 sene olucak.
Ben de kendisine ameliyat oldum. Alçı çıktığında hayal kırıklığına uğramıştım ama şişliklerim inmeye başlayınca burnum yerine oturdu. Ben memnunum. Etrafımda ki insanlar oldukça doğal bir burun olduğunu söylüyorlar. Öyle hokka gibi bir burun siz istesenizde pek yapmıyor zaten
bunu o doktor yaptıysa gercektende bi harıkaymış.Kızlar ıcınız rahat olsun. alcım ılk cıktıgında hıc begenmemıstım burnumu. yorumlarda da soylemıstım zaten. ama 10 gun sonra o kadar guzel bır seklı oldu kı. dısardan kımsecıkler anlamıyor estetık oldugunu. suan o kadar memnunum kı erdınc beyın boynuna sarılmamak ıcın zor tutuyorum kendımı vallahı :) kasım 30'da da tam 1 sene olucak.
Ben de kendisine ameliyat oldum. Alçı çıktığında hayal kırıklığına uğramıştım ama şişliklerim inmeye başlayınca burnum yerine oturdu. Ben memnunum. Etrafımda ki insanlar oldukça doğal bir burun olduğunu söylüyorlar. Öyle hokka gibi bir burun siz istesenizde pek yapmıyor zaten
Kızlar ıcınız rahat olsun. alcım ılk cıktıgında hıc begenmemıstım burnumu. yorumlarda da soylemıstım zaten. ama 10 gun sonra o kadar guzel bır seklı oldu kı. dısardan kımsecıkler anlamıyor estetık oldugunu. suan o kadar memnunum kı erdınc beyın boynuna sarılmamak ıcın zor tutuyorum kendımı vallahı :) kasım 30'da da tam 1 sene olucak.
cikolatacilek merhaba. Mesajın ıcın tesekkur ederım yenı uye oldugum ıcın cevap yazamadım sanasormak ıstedıgım bı kac bısey var . doktorundan memnumusun ? istedıgını elde ettın mı ? onerır mısın yani ?:44:
Ben 10 gun önce ameliyat oldum erdinç beye,yüzüne yakışacak dogal burun isteyenler için ideal doktor bence.bende eğrilik vardı biraz dusukdu ve uzundu,burnu cok guzel toparladı,egrılık gıttı kuculdu ve eski haline göre daha kalkık.daha 10 gun olmasına ragmen şeklinden çok memnunum.hala şişlik var bu hali de cok guzel ve yuzumde emanet durmuyo tamamen dogal ve yakısmıs duruyo.gelen yorumlarda bu yonde.arkamdan konusulanlar bile çok guzel:)ben dogal durmamasından cok korkuyordum ama öyle olmadı Allah a şükür.duzgun yuzunuze gıden bır burun yapılınca guzelleşiyor ınsan ama olagan ustu bır farklılıkda beklememek lazım.arkadaslarım çok guzelleştiğimi soyluyor.benim yuzumde burnum goze batıyordu baya,o duzelınce daha guzel oldu tabi.özetle ben çok memnunum erdinç beyin ellerine saglık.amliyat fiyatı da 2.000 lira.merak edenlerin sorularını yanıtlayabılırım.
28 aralıkta Erdinç beye ameliyat olucam kendisi çok beyefendi bir insan Bana nasıl bir burun istediğimi sordu ve yapacaklarini anlattı Kendisi cok güven verdi inşallah ameliyatm güzel gecer.Burdan size gelismeleri bildiririm.
umarım pişman olmazsın
arkadaşlar merhaba,ben siteye yeni üye oldum ve yakın bir zamanda burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama hangi doktora yaptırsam bilemedim doğal bir görüntü elde etmek istediğim için dr.erdinç ak düşündüm ama yinede emin değilim sonradan hayal kırıklığına uğramak istemiyorum:18: erdinç beye burnunu yaptıran arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.şimdiden teşşükkürler ve iyi yıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?