Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

😊☺️😊☺️😊😉😉😊☺️😊☺️☺️😊😊☺️😉😉

😊☺️😉😊😊😊😊☺️☺️☺️☺️😉😉😀😀😊😊☺️☺️

😊☺️☺️☺️😊☺️😀😄😄😄😃😀😀😊☺️☺️☺️😉😉☺️

😊☺️😉😊😊😉☺️😊☺️😊☺️😉☺️😊

😊☺️😉☺️😊☺️☺️😉☺️😊☺️☺️😉😉😊☺️☺️😊☺️

Boğaziçi tlf 2000 diyor gidince 4.500 dedi bana hicbir sağlık sorunum yokken Erdinç bey saglam ve sağlıklı burun yapıyor ama çok estetikli görünmesini beklemeyin beklemeyin derken hokka gibi minicik oldukça kavisli falan değil ama doğal yakışanı yapıyor zaten görüşmede fotoğraf albümü nü görebilirsiniz

Merhaba ben 15 martta ameliyat olucam erdinç beye. Benim en buyuk hayalım burun ameliyatı ollmaktı . 18 yaşımı doldurur doldurmaz doktor araştırması yaptım. Erdinç beyi bir arkadaşım önerdi. Ve fiyatıda süper. Yorumlarıda okuyunca çok mutlu oldum. Tarihi aldık. açıkçası hala endişelerim var. Yorumlarınızı bekliyorum açıkçası. Burnum kemikli ve düşük. Doğal bir burun istiyorum, estetiği belli olmasın istiyorum. Ve en kısa ne kadar zamanda iyileşirim ? ÇÜnkü okuyorum.

Merhaba bende ameliyat olucam sizi ameliyat oldugunuz hastanede bana biraz akıl verebilirmisiniz nasıl memnunmusunuz suan

canım doğal olsun estetik olduğu belli olmasın diyorsan doğru kişiyi buldun .resimlerime bakabilirsin. 15 günde insan içine çıkılabilir bir hal alıyorsun:) 1 aydan sonra ise sadece sen ve ameliyat olanlar anlayabilir şişliği

Resimlerinizi suan goremiyorum yeni kayit oldum siteye ama en kisa zamanda bakicam cok tesekkur ederim
:)

Merhaba ban de yeni üyeyim nefes problemi nedeniyle ameliyat olmam gerekiyormuş, burnumdaki eğri kemik alınacak aynı anda estetik olması iyi olur dediler ameliyat tarihi aldım ama o doktorla ilgili hiç yorum yok erdinç beyden memnun biçoğu sanırım. Erdinç bey ne kadara yapıyor iki ameliyatı birlikte, yardımcı olursanız çok sevinirim. :44:

2 bin diyende var 1 800 diyende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…