Boğaz içi tıp merkezindede 2000 liraya gerçekleştiriyolar ama ben erdinç beye daha sıcak bakıyorum. Szce ne yapmayalım dışsal bir görüntü değişikliği için erdinç beyi tercih etmek mantıklımı ?
Yalnız şöyle bi durum var. Ağrım ve sızlamalarım mevcut. Çoğu kişi ağrım falan yok demiş ama bende neden var? Bide kanamam devam ediyo. Açıkçası beni düşündürmüyo değil bunlar. Akıl verir misiniz bana,lütfen :/
Merhaba ben 15 martta ameliyat olucam erdinç beye. Benim en buyuk hayalım burun ameliyatı ollmaktı . 18 yaşımı doldurur doldurmaz doktor araştırması yaptım. Erdinç beyi bir arkadaşım önerdi. Ve fiyatıda süper. Yorumlarıda okuyunca çok mutlu oldum. Tarihi aldık. açıkçası hala endişelerim var. Yorumlarınızı bekliyorum açıkçası. Burnum kemikli ve düşük. Doğal bir burun istiyorum, estetiği belli olmasın istiyorum. Ve en kısa ne kadar zamanda iyileşirim ? ÇÜnkü okuyorum.
Resimlerinizi suan goremiyorum yeni kayit oldum siteye ama en kisa zamanda bakicam cok tesekkur ederimcanım doğal olsun estetik olduğu belli olmasın diyorsan doğru kişiyi buldun .resimlerime bakabilirsin. 15 günde insan içine çıkılabilir bir hal alıyorsun:) 1 aydan sonra ise sadece sen ve ameliyat olanlar anlayabilir şişliği
Merhaba ban de yeni üyeyim nefes problemi nedeniyle ameliyat olmam gerekiyormuş, burnumdaki eğri kemik alınacak aynı anda estetik olması iyi olur dediler ameliyat tarihi aldım ama o doktorla ilgili hiç yorum yok erdinç beyden memnun biçoğu sanırım. Erdinç bey ne kadara yapıyor iki ameliyatı birlikte, yardımcı olursanız çok sevinirim. :44:
canım doğal olsun estetik olduğu belli olmasın diyorsan doğru kişiyi buldun .resimlerime bakabilirsin. 15 günde insan içine çıkılabilir bir hal alıyorsun:) 1 aydan sonra ise sadece sen ve ameliyat olanlar anlayabilir şişliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?