Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende randevu aldım , epey yoğun sanırım 10 mayısa gün verdiler bakalım ameliyat için ne diyecek... benim ameliyatı haziran başında olmam gerekiyor, daha geç derse iptal etmem gerekecek

merhaba kızlar, geçtiğimiz hafta Erdinç Bey ile ilk görüşmemi yaptım. İlk izlenim önemli benim için.. kendisi ilgili ve konusunda uzman gibi göründü gözüme. Bir arkadaşım ona ameliyat oldu yaklaşık 3 ay önce şu an hala şişlikleri olmasına rağmen yüzüne yakışan fındık gibi tatliş bir burnu var :) önemli olan doğal gözükmesi, Erdinç Bey'de buna özen gösteriyor sanırım.. özetle, önümüzdeki ay için ameliyat tarihi aldım. ama burada olumluların yanında olumsuz yorumlarda var. sizce nasıl bir yol izleyeyim ? Yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler :)

Bende Erdinç beyin hastasıyım bir ay önce ameliyat oldum.odem olmasına rağmen çok memnunum .her doktor için olumlu olumsuz yorum yapılıyor.ben çok memnun kaldım Erdinç beye güvendim inşallah sonrasında sorun yaşamam.merak ettiğin konu olursa yardımcı olurum.

Çok teşekkür ederim. Umarım sıkıntısız geçiririm bütün dönemleri.. Yaza denk gelmesinden dolayı biraz endişem var.. Güneş beni biraz korkutuyor. ama sabırsızlanıyorum da bi an önce olsun bitsin bi daha bu cesareti bulamam diyorum. Erdinç beye de güveniyorum. Umarım sorunsuz olur.

Kızlar bu pazartesi ameliyat oluyorum inşa Allah erdim bey hakkında olumsuz yorumlarda var .Birde çok Korkuyorum Ağrı çok oluyormu ?kaç gün Ağrı Sürüyor ?

Kızlar bu pazartesi ameliyat oluyorum inşa Allah erdim bey hakkında olumsuz yorumlarda var .Birde çok Korkuyorum Ağrı çok oluyormu ?kaç gün Ağrı Sürüyor ?
ameliyattan sonra kendini iyi hissettiğin bir zamanda buraya nasıl olduğunu neler hissettiğini yazar mısın ? önümüzdeki ay benimde ameliyatım var..

Bilgilendirmek için elbette yazarım .Ama benim ameliyat hakkında pek bilgim yok .Arkadaşlar acaip Bir korku var içimde .Hatta bu Ağrı nefes alamamak korkusundan vazgeçebilirim.Yardımcı olabilecek biri var mı?erdşnç bey hakkında olumsuz yorumlarda var .

Ağrı konusunda korkmayın ağrı çekmiyorsunuz ben ameliyat oldum. regl oldugumda ameliyattan çok ağrı çekiyorum. Zaten ameliyattan anestezi etkisiyle kuş gibi çıkıyosunuz baya etkili ağrı kesiciler veriliyor.

Her doktor için olumlu olumsuz yorumlar elbette olacak. ancak bi kere cesaret ettiysen karar verdiysen (benim gibi) vazgeçme derim. doktor hakkında tabiki emin olamayız ve ameliyat sonrası herkes için farklı geçen bir süreç. burun estetiği olan çok arkadaşım var. kimisi ben zorlanmadım diyor. kimisi de tabiki tersini söylüyor. erdinç beye ameliyat olan arkadaşım sürecini kolay atlatmış. burnunda bir kusur yok. baş dönmesi fazla olmuş ameliyat sonrası o kadar. fazla ağrılı değildi diyor. nefes almakta da bir sorun yaşamamış.. umarım sende hiç sorunsuz atlatırsın.. ben de :) :) ameliyat olursan yorumlarını bekliyorum. şimdiden geçmiş olsun :)

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımınız için çok naifsiniz hemen cevap verdiniz teşekkür ederim Erdinç bey sevimli Güvenilir birine benziyor Aslında güvendim ona .Burayı okuduktan sonra biraz Tereddüt ettim sadece .Oda sanırım her doktorda olağan Şeyler .Sadece ben bünyesi çok düşük biriyim acaba ameliyat ta ilk kez olucağım ondan korku var teşekkür ederim buradan ben ameliyat sürecini sizlerle paylaşıcağım

Bende pazartesi olucağım tavsiyelerin varmı nemi ameliyattan Ağrı dolayısıyla korkuyorum

Amellyattan sonra Ağrı sıkıntı oldumu .Sendede kan kusma falan oldumu Ilk
iki

Kızlar benim 15 Mayıs'ta olucağım ameliyat-ı ailem için yarına 25 Mayıs'a aldım grip olmaktansa korkuyordum ameliyatta hapşırmaktan Neler takviye aldım bünyem kuvvetli olsun hasta olmayayım dlye bugün arada hapşırıyorum grip Olacağım gibi hafif Boğaz'ım ağrıyor .Acaba psikolojik mi ? Hapşırma olsa dahi ameliyat şurası ve sonrası kötü bir şey olur mu ?

En büyük pişmanlığım. yapamayacaklarını vadetti sahtekarlık resmen sonra yine yapamadım da demedi senin burnundan bu kadar oluyo dedi keşke ben estetikten anlamam senin burnun zor ,yapamam diyebilseydi. Keşke biri beni uyarsaydı gitme ona diye yamuk ve sorunlu burunla gezmezdim şimdi. Beklentileriniz yüksek hayalinizde bir burun varsa ve burnunuz kolay bi burun değilse gitmeyin arkadaşlar size tavsiye edebileceğim bu bir an önce olsun bitsin uygun fiyat olsun demeyin araştırın biriktirin en iyilerine gidin , ameliyattan sonra sizi tanıyacak sorununuz olduğunda çözecek birini bulun.maddiyat bi tarafa revizyon doktoru bulmak zor çoğu riske girmek istemiyor

Merhaba ben de dun Erdinc beyle gorustum ameliyat icin 3000 dedi tarih almak isterseniz arayin demisti hakkindaki yorumlardan iyi olanlari okuyunca rahatliyorum ama kotu yorumlar da var sizin dusunceniz nedir yardimci olur musunuz ve son zamanda ameliyat olanlardan da oneri bekliyorum. Boyle uygun fiyata yapabilecek iyi doktorlar da varsa soyleyebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…