Geçmiş olsun canım Öyle merak ediyorum ki anlatamam :)[/QUOTEresim göndereyim size beni izlemenizi gerekiyor galiba ]
Bende Erdinç beyin hastasıyım bir ay önce ameliyat oldum.odem olmasına rağmen çok memnunum .her doktor için olumlu olumsuz yorum yapılıyor.ben çok memnun kaldım Erdinç beye güvendim inşallah sonrasında sorun yaşamam.merak ettiğin konu olursa yardımcı olurum.merhaba kızlar, geçtiğimiz hafta Erdinç Bey ile ilk görüşmemi yaptım. İlk izlenim önemli benim için.. kendisi ilgili ve konusunda uzman gibi göründü gözüme. Bir arkadaşım ona ameliyat oldu yaklaşık 3 ay önce şu an hala şişlikleri olmasına rağmen yüzüne yakışan fındık gibi tatliş bir burnu var :) önemli olan doğal gözükmesi, Erdinç Bey'de buna özen gösteriyor sanırım.. özetle, önümüzdeki ay için ameliyat tarihi aldım. ama burada olumluların yanında olumsuz yorumlarda var. sizce nasıl bir yol izleyeyim ? Yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler :)
Bende Erdinç beyin hastasıyım bir ay önce ameliyat oldum.odem olmasına rağmen çok memnunum .her doktor için olumlu olumsuz yorum yapılıyor.ben çok memnun kaldım Erdinç beye güvendim inşallah sonrasında sorun yaşamam.merak ettiğin konu olursa yardımcı olurum.[/QUOT
Bende Erdinç beyin hastasıyım bir ay önce ameliyat oldum.odem olmasına rağmen çok memnunum .her doktor için olumlu olumsuz yorum yapılıyor.ben çok memnun kaldım Erdinç beye güvendim inşallah sonrasında sorun yaşamam.merak ettiğin konu olursa yardımcı olurum.
ameliyattan sonra kendini iyi hissettiğin bir zamanda buraya nasıl olduğunu neler hissettiğini yazar mısın ? önümüzdeki ay benimde ameliyatım var..Kızlar bu pazartesi ameliyat oluyorum inşa Allah erdim bey hakkında olumsuz yorumlarda var .Birde çok Korkuyorum Ağrı çok oluyormu ?kaç gün Ağrı Sürüyor ?
Her doktor için olumlu olumsuz yorumlar elbette olacak. ancak bi kere cesaret ettiysen karar verdiysen (benim gibi) vazgeçme derim. doktor hakkında tabiki emin olamayız ve ameliyat sonrası herkes için farklı geçen bir süreç. burun estetiği olan çok arkadaşım var. kimisi ben zorlanmadım diyor. kimisi de tabiki tersini söylüyor. erdinç beye ameliyat olan arkadaşım sürecini kolay atlatmış. burnunda bir kusur yok. baş dönmesi fazla olmuş ameliyat sonrası o kadar. fazla ağrılı değildi diyor. nefes almakta da bir sorun yaşamamış.. umarım sende hiç sorunsuz atlatırsın.. ben de :) :) ameliyat olursan yorumlarını bekliyorum. şimdiden geçmiş olsun :)Bilgilendirmek için elbette yazarım .Ama benim ameliyat hakkında pek bilgim yok .Arkadaşlar acaip Bir korku var içimde .Hatta bu Ağrı nefes alamamak korkusundan vazgeçebilirim.Yardımcı olabilecek biri var mı?erdşnç bey hakkında olumsuz yorumlarda var .
Bende pazartesi olucağım tavsiyelerin varmı nemi ameliyattan Ağrı dolayısıyla korkuyorumÖncelikle hepinize merhabalar..
Erdinç Beye Amewliyat olan birisi olarak birkaç şey paylaşmak istedim sizlerle. 2011 Ocak 15 de ameliyatım oldu ve çok şükür ki iyiyim ve memnunum..
Neden Erdinç Bey kendimce önce bunu cevaplamak isterim.. Yaklaşık 9 yıldır cerrahi olarak medikal sektördeyim ve cerrahi branş dallarındaki çoğu doktoru tanıyorum. O yüzden Araştırma alanım bilgi alma alanım daha geniş oldu. Ameliyata girerken neyi nasıl yapacaklarını hangi aletleri kullanacaklarını bile bile girdim. O kadar çok doktordan tavsiye aldım ki gerek plastik cerrahi gerek kbb ci septroniplasti olmam gerektiğini hepsi de söyledi ve öyle de oldu zaten.. Bütün doktorlar iyiydi gel kız yapalım artık şu burnunu diye şakalaşırdık hatta ama erdinç beyi seçtim ve mutluyum.
Neden Erdinç Bey onun gözlerinde gördüğüm güven duygusuydu ve bunu bana hissettirmesiydi. Görüştük ameliyata karar verdik halbuki ben sadece burun kontrolüne gitmiştim ameliyat günü almaya değil 4 gün sonra ameliyat oldum ve 1 hafta sonrada işe devam ettim.. Sadece gözlerimin altındaki hafif morluklarım kalmıştı onlarıda dert etmedim işime devam ettim.
sıfır ağrı sıfır acı sizleri zorlayacak tek olay buz tedavisi olacaktır. bunun dışında inanın hiçbir zorluğu yok bir de burun spreyleriyle aranızın iyi olması lazım :))
Burnum şimdi daha güzel ilk zamanlardaki şişliklerden uzak oturmuş bir buruna sahibim ve hala da oturduğunu gözlemleyebiliyorum.
Ben ameliyat olan bazı arkadaşımda hala duyarım burnumun ucunu hissetmiyorum yada burnum akıyor ama anlamıyorum dediklerini ama hiç öyle bir sorunum ve şikayetim olmadı..
DOktorunuza güvendiğiniz zaman herşey içinize siniyor bence.. Ve ben erdinç beye bu konuda çok teşekkür etmişimdir hala da ederim.. :))
Sormak istediğiniz konular olursa seve seve yardımcı olurum...
hayırlı günler...
ikiMerhaba bende 3 aralıkta Erdinç Beye ameliyat oldum. Çok rahat ve güzel geçti. Zaten nasıl oldu bitti anlamıyosunuz bile. Burnumda kemer vardı ve içindeki etler büyümüştü genel anestezi altında tüm sorunlarımdan kurtuldum burnum hala alçıda Salı günü çıkıcak alçım görünümü nasıl oldu o zaman karar vericem. Ama bu halde bile çok hoş görünüyor. Erdinç Bey bence çok iyi işini severek yapan bir dr. herkese tavsiye ederim. Ayrıca sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplarım.
Sizin ameliyat sonrası nasıl geçti ?zorlu r süreçmi ?kaç gün Ağrı Sürüyor ?Çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olmuştur. Artık haftaya paylaşırsın bizimle :)
14.günüm ve çok memnunummrb kızlar erdinç ak a amelyat olan arkadaslardan yorum alabilirmiyim ve mümkünse resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?