slm cnm bn 2 dr arasında kaldım bırıde erdınc bey cok az zamanım kaldı senın resımlerıı nasıl gorebılırım offf karar weremıyorum delırıcem:)
Selam kizlar ,Ben gecen ayin 23 unde ameliyat oldum ve hic bir sorun olmadan 2 haftami atlattim:)) Erdinc bey bence ameliay konusunda da estetik konusunda da basarili cunku abarta abarta anlatip insani hayallere suruklemiyor ve tamamen dogal bir burun yapiyor ...
üsküdar hospital türk.bende 9 ocakda ameliyat oldum şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım.doktor kesinlikle mükemmel biri.yarın alçım çıkacak neyle karşılacağımı çok merak ediyorum ama alçılı hali bile içime sindi.şimdiden kendime güvenim arttı :)
selam arkadaşlar cevap bekliyorum, noluuuuur. Erdinç Bey'e ameliyat olanlar bilgi verebilirse çook sevinirim, çok endişeliyim
ben oldum tam senin mesaj yazdıgın gun saat 15 00 e sormak istediklerinin hepsini sorabilirisin bana
ben oldum tam senin mesaj yazdıgın gun saat 15 00 e sormak istediklerinin hepsini sorabilirisin bana
Ya süpersin teşekkür ederim. ilk sorum tabii ki yeni burnunu beğendin mi, istediğin gibi oldu mu ama daha da önemlisi (eğer sağlık problemi de yaşadıysan) nefes alışın düzeldi mi? Ben hospitaltürk'te ameliyat olacağım. Ameliyat öncesi ve sonrası hastanede yaşadığın olumlu ve olumsuz (olduysa) durumları paylaşmanı rica ederim. Bunun yanında, çok fazla şişlik oldu mu, ağrın oldu mu ? Herhangi bir tavsiyen var mı ameliyat öncesi ve sonrası için. Ne bileyim, bir çırpıda karar verdim ameliyat olmaya ama şimdi vakit yaklaştıkça tedirginliğim artıyor. Erdinç Bey ile 2. kez görüştükten sonra içim oldukça rahat ederek kararımı verdim. oldukça ilgili, dürüst, net bir doktor. ama tabii herkes bişeyler söylüyor, "iyi düşün, hemen güvenme" vs gibi. kafamı karıştırıyorlar. Erdinç Bey'e ameliyat olmuş birisi olarak söyleyeceğin şeyler önemli tabii. şimdiden teşekkür ederim.
evet ilk sorundan başlıyorum canım:) bende yapılan işlemler kemer vardı alındı sag tıkalıydı yamuktu ve uzundu. ıstedigim burun asla kavisli olmayan ve kalkık olmayan gayet dogal bir burundu ve oldu ama şişim bu 9 veya 10. gunum sanırım. Nefesim duzeldi evet ama sol tarafımdan şimdilik daha iyi alıyorum. cunku benim burun saga yamuktu ve sagla bayagı ugrastıgı için zorlanıyorum ki çok normal dedi hatta bugun alcım alındı burnum holluk gibi hahahaha yanı bir tuhaf gelıyorrr bana bu kadar nefes almamıtım ama sag biraz daha tıkalı sanırım şişten..... ameliyat oncesinde canım benim bir sey yktu zaten narkozu yiyince ben hatırşamıyom sonra benımle alakalı sorunlar oldu narkozdan kustum falan oyle cok zr olmadı zaten erdinç bey gece gelmişti kontrole onemli bir durum varsa geliyor ben kustugum için gelmişti mesela çok şişim olmadı benim yapıyla alakalı dedi doktor ama ilk gun 48 saat istesen de istemesen de morarıyorsun benim kızılderili gibi morarmalarım vardı haha ama ben takmadım olucak cunku kaçış yok ameliyattan iki saat sonra basşlıyor morarmalar kı erdinç bey burun kemigini insan gibi kırdıgı için morarma amliyat sonrası olmuyor ya da olursa da geçiyorrr korkkkkmmmaaaaaaben de bir cırpıda karar verdim ama guvendim yani :) tavsıyem narkozdan sonra hemen ayaga kalkma ve buz uygulamasını denildigi gibi yap en azındn 48 saatt gerçekten ise yarıyor :) yani oyle kalkık bir burun istersen yapıyor ben istemedim ama kavis olmuyor ki kuzenimin burnu kavıslıydı basşka plasitik cerrahina yaptıdı goctu 6 sene sonra ki bariz belli. eger nefesle ilgili sorunun varsa kbb tabiki ama dersen ben tasarım istiyorum o zaman plastik cerrahi acık ameliyat oldugu için sabitleştirici koyuyuor içine su an bir garipsiyorum içinekini ama alışırım herhale o olmazsa brunun asagı duser valla parasına gore gayet iyi hizmet bence. bana bir plastik cerrahi 10000 tl demişti benim o kadar param yok dedim birktir gel dedi yani boyleleri de var.... ben butceme gore sectim... ki çok elit kesim e tercih ediyor Erdinç Beyi begenilen bir doktor en azından sabırlı...... sruların varsa yaz seni çok iyi anlıyorum bir de çok fazla ayakta durma ameliyattan sonra buz çok onemli ilk 3 gece uykusuzsun kan yutabilirsin ama hepsi geciyor hatta ben narkozu kusarak attım.... ıyı de kusmuşum ay çok mu mide buşandırıcı şeyler yazıyorum... :) arnica krem al 48 saat sonrasına uygula he iki yastık kullan dık oturma ama cok ta yatma işte.. sert seyler yeme zaten yıyemezsin agzın brunun bir tuhaf oluyor anesteziden Narkozdan cıkınca saçmalayabilirsin... seni ailendkiler sustursunlar tabiki herkes için geçerli bri durum degil...hehe benim o aklıma gelen bnlar Erdinç Bey çk iyi benimtek sronum tek taraftakı eşit olmayan tıkanıklık kı o da ett şişmesinden yoksa koku baya ıyı açık yani Allh ı verdigi burnu çok deiştirmeme taratarı Erdinç Bey dogal yapıyo hakkaten sana yardımcı olabildimmi? seni çok iyi anlıyorum..... yaz cevap bekliyorum
Süper, çok teşekkür ederim detaylı açıklamaların için. Erdinç Bey'in yaklaşımı gerçekten çok hoş, bütün sorularıma sabırla cevap verdi, ilgilendi sağolsun. ben tasarım burun falan istemiyorum zaten, Erdinç Bey'e de söyledim bunu, kavisli de istemiyorum, düzgün nefes alabileyim, şekli düzelsin yeter bana. hem deviasyon var çünkü ben de hem de konka. sol taraftan nefes almakta güçlük çekiyorum. çünkü sola yatık biraz ne yazık ki burnumyüzüme yakışsın, abuk durmasın yeter :) ama ne bileyim Erdinç Bey inanılmaz güven verdi bana. o yüzden kendisine ameliyat yaptırmış birisinin yorumları çok önemli. ameliyat olduktan sonra ben de paylaşacağım yaşadıklarımı :) narkozun etkisini ben de bir an önce atarım umarım. bir de eğer senin için de mahzuru yoksa 1 - 2 tane resim paylaşabilirsen çok sevinirim. özelden atabilirsin istersen. ya da mailimi verebilirim. evet dersen tabii ki :) tekrar teşekkür ederim.
aynı sorunlar ben de de var benım de sag tıkalıydı aman aman açlmadı beklemek lazm cunku o taraf siş diger taraftan gayet iyi alıyorum yani koku baya iyi açk ta içinde et kıkırdak birbirine çok yakın şişlikten cunku sag tarafla bayagı ugrasmıl en az bir ay beklemem gerekliliğini soyledi bakacagız artık ben burdan foto koymak istemiyorum canım benim burnum da şiş zaten ama istersen mailine atabilirim.... zaten gorunusu pek te guzel degil şimdişik ehehehe olsun ama gun geçtikce duzelecegini soyledi ki baksaydın keske yaptıgı burunlara ona benzer bir şey olucak tahminimce aferin arkadaşım sakın kavisli burun falan yaptırma onlarda destek falan yok gocuyorlar burnun ucu zamanla düşebiliyor belli olmaz on sene sonra nasıl oalcakkk onun için nefes alma problemin de var kbb ama ben çift taraflı eşit alamıyorum inşallah umudum alabilirim. sen ne zaman olucaksın?
yani en azından şimdiiden bile çok dogal diyorlar.. sakın morluklara aldınma bence erdinç beyin ameliyatları gordugum en az morlukla btirielen ameliytlar bazılarının abartısızı kulaklarına kadar oluyor mrlugu demek istedigim bu ben eşit nefes alamıyorum ama alrım herhalde zamanla sonucta 10 gun oldu ve sag sola gore daha şiş sol da hiç şişlik yok acıkcası sagdan da dikiş var merak etme dikişler hiç mi hiç belli olmuyor herseyi de kafana takma fiyatna gore gayet iyi bir burun bence.... Erdinç Bey i benim kaynanam arasştrmış hehehe çok iyimiş alanına zaten ben maltapeden uskudara gittysem dşn artık. Onemli olan saglık nefes sonra gorunum kı gayet guzel gorunuyo
yani en azından şimdiiden bile çok dogal diyorlar.. sakın morluklara aldınma bence erdinç beyin ameliyatları gordugum en az morlukla btirielen ameliytlar bazılarının abartısızı kulaklarına kadar oluyor mrlugu demek istedigim bu ben eşit nefes alamıyorum ama alrım herhalde zamanla sonucta 10 gun oldu ve sag sola gore daha şiş sol da hiç şişlik yok acıkcası sagdan da dikiş var merak etme dikişler hiç mi hiç belli olmuyor herseyi de kafana takma fiyatna gore gayet iyi bir burun bence.... Erdinç Bey i benim kaynanam arasştrmış hehehe çok iyimiş alanına zaten ben maltapeden uskudara gittysem dşn artık. Onemli olan saglık nefes sonra gorunum kı gayet guzel gorunuyo
Hay Allah özel msj da atamıyorum iyi mı :)) burdan yazıyorum "oz_2610@yahoo.com"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?