Dr. Hakan Çepni Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende hakan cepnin hastasiyim. Kendisine liposaction ve bacak germe ameliyati oldum. İki defa ama olduguma bin pisman oldum. Oncelikle ilk ameliyatinda yarim yamalak yapti. Bi tarafin yagini aldi diger tarafi birakti. Neyse iyilessin uzeltiriz dedi. İkinci ameliyatimida 1 yil sonra yapti malesef buda yarim yamalak yapti. Bazi bolgelerdeki yaglar yine birakmis ve germe islemini tam anlamiyla yapmamis. Onemle soylemis ve yerlerini defalarca konustugumuz halde. Sinirden ne diyecegimi bilemedim. Dr oldugun suphelendim bi an. Bu kadar olmaz ya. Hastanede gordugum bi kac hastada pisman olduklarini ve onlarinda 2 . Ameliyati olduklarini duyunca magdur olan sadece ben degilmusim diye dusundum. Cok ilgisiz aneliyattan sonrada hastasiylailhilenmiyor. Butun ilgi parayi cebe indirdikten ve İLK AMELİYATİ bittinceye kadarmis. Akli olan bi kez daha dusunur bu adama ameliyat olmak icin. Bilginize arkadaslar

slm bana hakan beyin numarasini ve hngi hastanede calisdihini yazabilrimisniz ltf?

merhaba karakız bende konyada ameliyat oldum burun bana mı denk geldidr un hatasımı anlamadım burnum berbat oldubende cepniyi arastryodum ki bu yorumdan sonra vazgectim bence ist ankara daki dr lar iyi forumdada baya hasta var memnun kalan

Dr hakan çepni ye 1hafta önce ameliyat oldum gayet memnunum sıkıntılı bir süreç elbet ama burnumun şiş hali bile gayet güzel ılımlı ilgili özenli bir dr .yoğun ama yinede elinden geldiğince hastalarıyla ilgileniyor

canım geçmiş olsun bendede sorun var bi kez muayene oldun rinoplasti dedi ücret olarakta 1500 ama 1300 eyaparım dmişti.şimdi devlet karşılıormuş diy duydum en yakın zamanda sen olmuşsun ücret ne oldu

[MENTION]ay[/MENTION]
canım geçmiş olsun bendede sorun var bi kez muayene oldun rinoplasti dedi ücret olarakta 1500 ama 1300 eyaparım dmişti.şimdi devlet karşılıormuş diy duydum en yakın zamanda sen olmuşsun ücret ne oldu

Aynı değişen birşey yok ve ben hemşireyim. Burnum acaip eğriydi gün gün düzeliyor

Estetiği karşılamıyyor tabiki ben deviasyon oldum estetik olmadığına dair önce rapor çıkartıyorsunuz. Estetik fiyatını bilmiyorum.özel hastanelerden fiyat sor istersen .morluklar 10 15 gün sürüyor bende 10günde iyileşirim sanıyordum :) şişlik, yok 6 ay da burun otururmuş herşeyi buradan öğrendim.ağrın hiç olmuyor ve ben narkozun etkisiyle buzkoydurmamışım buz ilk 2 3 gün önemli .ama hakan bey yılların dr u eşimde ona ameliyat oldu onun hiçbir sıkıntısı yok .ben kendimin son halini görmeden bişey diyemem ama bu halimden bile önceye nazaran memnunum

merhabalar

bende konyadayım ve karnın acayip şekilde sarkık ve büyük

gören hamile sanıyor .şimdi kilo vermeye çalışıyprum .işallah başarırsam karın germe ameliyatı olmak istiyorum

çünkü zaten sarkık karnım muhtemelen daha beter olucak..nette araştırıyorum ama kafam karıştı hakan çepni yi ya çok övmüşler ya çok yermişler.bu dr elinin ayarımı yok ya süper yapmış ya mahvetmiş yazılanlara göre

birde araştırmada bilgen kıvanç varmış bilgisi olanlar yazarmı acaba:44:

ben hakan beye ameliyat olmayı düşünüyorum. bunun için mardinden çıkıp geleceğim. konyalıyım ama burda çalışıyorum. şimdi sorum şu, randevuyu ne zaman almak gerekiyor. ameliyatı şubat tatilinde yaptırmak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. telefonla ulaşamıyorum doktor beye. ya da özelden numarasını biliyorsanız gönderir misiniz. geçmiş olsun bu arada. ben çok korkuyorum

Muaynede gün veriyor bildiğim kadarıyla ben hemşire olduğum için o hastanede çalışan bir arkadaşım aracı olmuştu.bu arada mardinde ne iş yaptığınızı sorabilirmiyim belki tanıdık çıkarız

Bana ağrı kesici bile yapılmadı ağrrınız olmuyor ama tampon 2 gün sıkıyor insanı burnuzu kapatın ve sadece ağzınızdan nefes alın bu duruma 2 gün katlanmanız gerek ve morluklar elbet sürekli elde ayna geçmesini bekleyeceksiniz sonra alçı çıkınca hüsran bişey değişmemiş diyeceksiniz şiş bir burun ve gün saymaya devam sonra 2. Ayda falan artık umrunuzda olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…