- Konu Sahibi EstetikEditor
-
slm kizlar, ben yurtisinda 2 kez ameliyat oldum, ve basarisiz gecti, simdi 3 uncu ameliyatimi, dr Hakan Cepkiye olmak istiyorum, kendisiyle telefonda gorustum, bu doktora burun ameliyati olanlar lutfen memnun olup olmadiklarini yazarmi? ve varsa resminizi gormek isterim,. sevgiyle kalin kizlar,.
Konya Numune Hastanesi. Telefon +90 332 350 55 51
Bende hakan cepnin hastasiyim. Kendisine liposaction ve bacak germe ameliyati oldum. İki defa ama olduguma bin pisman oldum. Oncelikle ilk ameliyatinda yarim yamalak yapti. Bi tarafin yagini aldi diger tarafi birakti. Neyse iyilessin uzeltiriz dedi. İkinci ameliyatimida 1 yil sonra yapti malesef buda yarim yamalak yapti. Bazi bolgelerdeki yaglar yine birakmis ve germe islemini tam anlamiyla yapmamis. Onemle soylemis ve yerlerini defalarca konustugumuz halde. Sinirden ne diyecegimi bilemedim. Dr oldugun suphelendim bi an. Bu kadar olmaz ya. Hastanede gordugum bi kac hastada pisman olduklarini ve onlarinda 2 . Ameliyati olduklarini duyunca magdur olan sadece ben degilmusim diye dusundum. Cok ilgisiz aneliyattan sonrada hastasiylailhilenmiyor. Butun ilgi parayi cebe indirdikten ve İLK AMELİYATİ bittinceye kadarmis. Akli olan bi kez daha dusunur bu adama ameliyat olmak icin. Bilginize arkadaslar
Bende hakan cepnin hastasiyim. Kendisine liposaction ve bacak germe ameliyati oldum. İki defa ama olduguma bin pisman oldum. Oncelikle ilk ameliyatinda yarim yamalak yapti. Bi tarafin yagini aldi diger tarafi birakti. Neyse iyilessin uzeltiriz dedi. İkinci ameliyatimida 1 yil sonra yapti malesef buda yarim yamalak yapti. Bazi bolgelerdeki yaglar yine birakmis ve germe islemini tam anlamiyla yapmamis. Onemle soylemis ve yerlerini defalarca konustugumuz halde. Sinirden ne diyecegimi bilemedim. Dr oldugun suphelendim bi an. Bu kadar olmaz ya. Hastanede gordugum bi kac hastada pisman olduklarini ve onlarinda 2 . Ameliyati olduklarini duyunca magdur olan sadece ben degilmusim diye dusundum. Cok ilgisiz aneliyattan sonrada hastasiylailhilenmiyor. Butun ilgi parayi cebe indirdikten ve İLK AMELİYATİ bittinceye kadarmis. Akli olan bi kez daha dusunur bu adama ameliyat olmak icin. Bilginize arkadaslarr..
merhabalar bayanlar.. bende hakan çepni ye ameliyat olan binlerce hastasından biriyim. Ve bir değil birkaç işlem geçirdim çook memnunnum. beni gören birçok arkadaşım ve akrabamda dr hakan beye ameliyat oldular. ben memnun olmayan insanların problemi kendilerinde aramalarını tavsiye ediyorum ayrıca dr bey hastaya en uygun olan yöntemi yapıyor vehastaların istediği yanlış ve kendisine zarar vereceği yöntemleri yapmıyor. fakat bu istekleri yapılmadığı zaman memnun olmadıklarını söylüyorlar. şunun farkında değillerki dr bey hastaya yararlı olacak en uygun yöntemi yapmakta.
ben dr beyin hastası olduğumdan dolayı çalışma saatlerini bildiğim için kendisine ulaşmakta zorlanmıyorum. dr bey çok yoğun çalıştığı için ameliyat esnasında aranan telefonlara cevap veremiyor. onun hastası olanlar bu yoğunluğu bilir. dr hakan çepni ye sadece türkiye den değil dünyanın her tarafından hasta geldiği için açılan her telefona bakamıyor. bunları yazmamdaki sebep sadece doktorum olmasından değildünya çapındaki bir doktora bazılarının haksızlık yapmasıdır. kendisi iyi bir doktor olmasının yanında mükemmel bir insandır tanıyınca bunu anlarsınız ve bu yazılan bir kaç haksız yorumun ne kadar yersiz olduğunuda görürsünüz.ben hastanede yattığım süre boyuncada birçok hastasını gördüm herkes çok memnundu. bence ameliyat olmayı düşünenler dr beyle gidip tanışıp yüzyüze görüşsünler. sonuçta bana teşekkür edeceğinize eminim.....
Dr hakan çepni ye 1hafta önce ameliyat oldum gayet memnunum sıkıntılı bir süreç elbet ama burnumun şiş hali bile gayet güzel ılımlı ilgili özenli bir dr .yoğun ama yinede elinden geldiğince hastalarıyla ilgileniyor
canım geçmiş olsun bendede sorun var bi kez muayene oldun rinoplasti dedi ücret olarakta 1500 ama 1300 eyaparım dmişti.şimdi devlet karşılıormuş diy duydum en yakın zamanda sen olmuşsun ücret ne oldu
[MENTION]ay[/MENTION]
Aynı değişen birşey yok ve ben hemşireyim. Burnum acaip eğriydi gün gün düzeliyor
Estetiği karşılamıyyor tabiki ben deviasyon oldum estetik olmadığına dair önce rapor çıkartıyorsunuz. Estetik fiyatını bilmiyorum.özel hastanelerden fiyat sor istersen .morluklar 10 15 gün sürüyor bende 10günde iyileşirim sanıyordum :) şişlik, yok 6 ay da burun otururmuş herşeyi buradan öğrendim.ağrın hiç olmuyor ve ben narkozun etkisiyle buzkoydurmamışım buz ilk 2 3 gün önemli .ama hakan bey yılların dr u eşimde ona ameliyat oldu onun hiçbir sıkıntısı yok .ben kendimin son halini görmeden bişey diyemem ama bu halimden bile önceye nazaran memnunum
ben hakan beye ameliyat olmayı düşünüyorum. bunun için mardinden çıkıp geleceğim. konyalıyım ama burda çalışıyorum. şimdi sorum şu, randevuyu ne zaman almak gerekiyor. ameliyatı şubat tatilinde yaptırmak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. telefonla ulaşamıyorum doktor beye. ya da özelden numarasını biliyorsanız gönderir misiniz. geçmiş olsun bu arada. ben çok korkuyorum
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.
Güzel paylaşımlar dilerim..[/QUO
Hakan beye amlyat olalı 10 gün oldu :) burnumunn şiş hali bile çokça güzel . Çok ilgili bir doktor , çok yoğun olmasına rağmen hastalarına oldukça ilgili . Amlyat öncesi ve sonrası her aşamada çok memnun kaldım . Herkese tavsiye ederimm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?