- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Yapılan yorumları okudum , buraya kötü yorum yazan birçok kişi , ama Hakan beye amelyat olan onlarca kişi şahsen gördümm çok güzel ve doğal burunlar yapıyor . Beğenmeyenlerin derdi başka bence . Sizin beğenilerinizi de önemsiyor ama size yakışmayacak olan bir burnu kesinlilkle yapmıyor .
ben reizyon olanlar için sözlemedimm , biraz da şas meselesi her burun kusursuz olmuyor , çok çok ünlü doktrların da yaptığı başarısız burunlar oluyor . ama ben çevremde görmedimm hiç kötü burunn . sizinkisi talihsizlik olmuşş inanıınn çok üzüldümm . çok zor ve pisikoloji olarak da çok zor bir işlemm . inşllah şimdiki burnunuzzdan memnunsunuzdur . hakınıza girdiysem helal edinn . İyi geceler . Özelden yazamıorumm burdan yazdım . kusura bakmayın .
Canim bende hakan beye rinoplasti yaptirmayi dusunuyorum. Senin icinde bi sakincasi olmazsa ozelde gorusebilirmiyiz??Eşimde bende ameliyat olduk eşimin zaten kırılmış eğri kaynamış kırdı düzeltti benimde hatta benim sanırım uykumda ben çarptım eğrilik vardı lokalle kaldırdı kırık sesini duydum. Ama şimdi çok doğal bi burnum var kimse anlamıyor opere olduğunu bana görede eğiklik var ama kimsede bişey demiyo önceki fotolarıma bakınca anladım zaten eğikmiş yani biz memnunuz hakan çepni den 6 aylık kontrolümüzede gitmedik ☺️
Hakan beye ameliyat oldun mu. Yada olduysan memnun musun bilgi verirsen sevinirimm : )Canim bende hakan beye rinoplasti yaptirmayi dusunuyorum. Senin icinde bi sakincasi olmazsa ozelde gorusebilirmiyiz??
Yok canim daa ameliyat olmadim hala dr arastiriyorumHakan beye ameliyat oldun mu. Yada olduysan memnun musun bilgi verirsen sevinirimm : )
Iyi araştır canım.Baska doktorlarla da görüş.zahmetli bir süreç çünkü. geri dönüşü zor. Ben iki ameliyat olmak zorunda kaldm .ikincisinden umutluydum ama oda şu an için hiç de iç açıcı deil.gercekten çok mutsuzum.Farabide ilker beyi çok önerdiler .ama tabi ben tavsiyeden önce ameliyat olfugum için iş işten gecmişti.sen değerlendirebilirsinYok canim daa ameliyat olmadim hala dr arastiriyorum
Aradan baya yıl geçmiş görür müsünüz bilmiyorum ama şimdiki hali nasıl burnunuzunn3 ay kadar once ameliyat oldum kapali teknikle yapmisti ozellikle burun ucu cok kotu oldu simdi tekrar ameliyat olabilmek icin 2 ay daha gerektigini soylediler elimden gelse hemen olacagim eski burnum cok daha guzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?