Dr. Hakan Çepni Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yapılan yorumları okudum , buraya kötü yorum yazan birçok kişi , ama Hakan beye amelyat olan onlarca kişi şahsen gördümm çok güzel ve doğal burunlar yapıyor . Beğenmeyenlerin derdi başka bence . Sizin beğenilerinizi de önemsiyor ama size yakışmayacak olan bir burnu kesinlilkle yapmıyor .

Arkadaşlar bende hakan beye ameliyat oldum 20 gün oldu ve çok memnunum ağrısız geçti biraz sıkıntılar olsada memnundum doktor bey doğal burun yaptığı için bazılarının isteklerini karşılamıyor.memnunum ama burnumun sol tarafı bi başka sağ tarafı başka geçermiki ya korkuyorum

geçer canımm benim bandajlar ilk çıktığında iki yanı orantısızdı bir taraf daha aşağıda gibiydi , bugün bir ay oldu düzeldii . Şişliklerim de baya indi sadece burun ucum çokk top ve şiş . Onun geçmesini bekliorumm :)

merhaba arkadaşlar benim burnuma arkadaşımın kolu çarptı ve burnumun zaten kemikli olan kısmı şimdi iyice şişti ve korkunç bir görüntü aldı
Konya'da okuyorum salı gününe Numune hastanesinde Hakan Cepni Beyden randevu aldım.Eğer estetik ameliyatı olma gibi bir durumum olursa size bazı şeyler sormak istiyorum.Ben bu yılki KPSS ye hazırlanıyorum sizce ameliyat benim ders çalışmama ciddi manada engel olur mu ya da kaç gün dersin başına oturamam? Birde burnumda çatlak oluşmuş olabilir bu gibi durumlarda ameliyat için sigorta geçerli olabilir mi?Fiyat aralığı nasıl?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler

kimse keyfi revizyon ameliyatı olmaz..

ben reizyon olanlar için sözlemedimm , biraz da şas meselesi her burun kusursuz olmuyor , çok çok ünlü doktrların da yaptığı başarısız burunlar oluyor . ama ben çevremde görmedimm hiç kötü burunn . sizinkisi talihsizlik olmuşş inanıınn çok üzüldümm . çok zor ve pisikoloji olarak da çok zor bir işlemm . inşllah şimdiki burnunuzzdan memnunsunuzdur . hakınıza girdiysem helal edinn . İyi geceler . Özelden yazamıorumm burdan yazdım . kusura bakmayın .

canımm bnce sınavdan sonra ol amelyat , ders çalışmaıı çokca etkiler , ben 2 ay boyunca odaklanamadım birşeye çok takıosun burnuu sürekli elinde ayna yamuk mu şişmi v.s . be normalde hiç takıntılı biri değilimdir amaaa ister istemez takıosun .

estf ne hakkı ne kusuru ( sizde yanlış anlamayın ama anlatmak istediğim Hakan beyden memnun olsam zaten revizyona gerek duymazdım.ama dediğiniz gibi benimde birçok arkadaşım var ünlü doktorlara ameliyat olup memnun kalmayan.dediğiniz gibi doktor birazda şans işi ama bence burun hem fonksiyon hemde görüntü olarak çok önemli olduğu için iyi araştırıp maddiyat düşünmeden işinde gerçekten başarılı bir doktora ameliyat olmak lazım.insan yaşayınca daha iyi anlayıp, iyice araştırıp ona göre daha doğru ve bilinçli karar verebiliyor.çok şükür şimdi daha yeni olmasına rağmen memnunum.. iyi geceler sizede

Eşimde bende ameliyat olduk eşimin zaten kırılmış eğri kaynamış kırdı düzeltti benimde hatta benim sanırım uykumda ben çarptım eğrilik vardı lokalle kaldırdı kırık sesini duydum. Ama şimdi çok doğal bi burnum var kimse anlamıyor opere olduğunu bana görede eğiklik var ama kimsede bişey demiyo önceki fotolarıma bakınca anladım zaten eğikmiş yani biz memnunuz hakan çepni den 6 aylık kontrolümüzede gitmedik ☺️

Canim bende hakan beye rinoplasti yaptirmayi dusunuyorum. Senin icinde bi sakincasi olmazsa ozelde gorusebilirmiyiz??

Yok canim daa ameliyat olmadim hala dr arastiriyorum
Iyi araştır canım.Baska doktorlarla da görüş.zahmetli bir süreç çünkü. geri dönüşü zor. Ben iki ameliyat olmak zorunda kaldm .ikincisinden umutluydum ama oda şu an için hiç de iç açıcı deil.gercekten çok mutsuzum.Farabide ilker beyi çok önerdiler .ama tabi ben tavsiyeden önce ameliyat olfugum için iş işten gecmişti.sen değerlendirebilirsin

Son düzenleme:
Tesekkur edrim canim benim. Senin icinde insallah gonlunce olsun Allah yardimcimiz olsun. Evet ilker beyi bende duymustum ama gorusme firsatim olmadi. Sanirim ben karar verdim ama daha karar kildigim dr la gorusmedim. Rabbim gönlümüzce olmasini nasip etsin insallah. Cok zor bi süreç gercekten cok uzuldum senin adina. Ameliyatlarini hakan bey mi yapmıştı. Ben gorustum onla ama cok begenmedim. Cok ii niyetli bi insan ama yaptigi burunlarin resmini göstermişti hepsini kopyala yapıtıyla yapmis. Dusunmedim o yuzden

3 ay kadar once ameliyat oldum kapali teknikle yapmisti ozellikle burun ucu cok kotu oldu simdi tekrar ameliyat olabilmek icin 2 ay daha gerektigini soylediler elimden gelse hemen olacagim eski burnum cok daha guzeldi
Aradan baya yıl geçmiş görür müsünüz bilmiyorum ama şimdiki hali nasıl burnunuzunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…