Dr. Hakan Çepni Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende olmak istiyorum hakan beye kisin Burnum buyukj düşük yorumlardan sonra çok korktum zaten takintiliyim sizin burnunizi bana atarmisjnz

Bende hakan hocaya ameliyat olanlardanım. Gayet hos ve anlasilmasi pek mumkun olmayan dogallıkta bir burnum oldu.gayet ilgili bir doktordu.

Ay olemi ben de olmak istiyorum burun tipiniz nasildi etlimi dusukmu istediğiniz gibi oldu mu bu yorumlardannote korktum konya da devlet hastanesinde yapan doktorlar var Nurten yavuz bir kaç kişi daha kararim.o yöne doğru yorumlardan ötürü kayiyo korkuyorum acikcasi

Burnum ameliyat oncesinde kemerli ve assağı dogru düşük idi. Kemigimi duzeltip kenar kısımlarından oyle cok bır havaya kaldırmadan gayet dogal bir burun yaptı bana. Zaten kendısınden yuzume baktıgında oyle bagıran bir burun ıstemedim

Nurten yavuzu hiç duymadım etrafımda yaptıran cok onsan oldu. Hakan cepnıye onlardada oyle bır sikayet duymadım hıc.kombo yaptıranlar daha revacta hakan hocaya .
Ben ayrıca daha sonra kendısıne gogus kucultme. Amelıyatıda oldum ondanda gayet memnun kaldım. Ben tavsıye ederım kendısını

Önceki burnunuz nasıldı acabaa özellikle uc kısmı
Burnum kemerli ve iri gorunumde ıdı. Hayatımın hıc bır evresınde profılden resim cektırememistim ama simdi en cok profilden resim cektirmeyi seviyorum:) ayrıca kendısınden sadece gayet dogal gorunmesını ıstedım. Oyle ben burdayım dıye bagırmasın baktıgımda gozlerıme kadar gırmesın kalkıklogı dedım. Guldu hatta demıstıkı herkes elinde su unlunun resmıyle geliyor

Önceki burnunuz nasıldı acabaa özellikle uc kısmı
Ama yuzune gıdermı dıye hıç dısunmuyor demıstı. Bu durumlarda ben pekte doktorların ısıne karısmamamız gerektıgını dusunenlerdenım.dogal durması ben ıcın cok onemlıydı ucuda zaten etlıydı ırıydı. Kıkırdagıyla cok oynatmak ne kadar dogru sonuc verır bılemıyorumkı.

Ben burnumun ucunun kalın olduğunu düşünüyorum böyle top gibi ve o ameliyatlar zor oluyormuş galiba Hakan Bey yapabilir mi emin olamıyorum

Gönderdim ya resmmimi daha amelyt olmadimmkkisa olcam sende atsana göreyim ya ne den atmiorsunz sanki biseymi olcakk siz oldunuz mu amelyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…