Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

merhaba arkadaşlar dün 8,30 da klınıkteydim opu işlemim vardı 11 yumurta toplanmış bugunde kaçı döllendi diye haber bekliyorum nedense çok umutsuzum bana dua edin arkadaşlar.

canım aradılar mı, var mı bi haber yumoşlarından?

Kızlar bişi sorucam opuya kadar lucrin kullanıyomusunuz ben ilk tedavimi acıbademde oldum negatif oldu 2.ciyi bahçeçide denemek istiyorum bende ilk tedavide menagon ve gonalf kullandım aşamalar aynı lucrini duymadım sadece bide tedaviye başlamadan önceki ay doğ.kont.hapı kullandınızmı:44:

Her tedavi kişiye göre değişiyor. Kullanılan ilaçlar da öyle. Ben de ilk deneme de Lucrin kullanmıştım. Bu tedavimde Centrotide verdi doktor aynı görevi görüyor (kendi hormonlarının salgılanmasını baskılıyor) ama kullanımı daha farklı sanıyorum. O yüzden ana hatları aynı olmakla beraber herkese ve her doktora göre değişiyor protokoller. Ben de ilk denememde doğum kontrol hapı kullandım. Bunda kullanmadım.

Bugun çatlatma iğnesini yapıyorum. Perşemde hayırlısıyla toplama var. Herkese hayırlı sonuçlar diliyorum arkadaşlar.

cevabın için teşekkürler benim negatif olunca doktorum genetik testler verdi eşimede banada sonuç bekliyorum bu ay verdim 1 ay sonra çıkarmış ondan sonra gelip bi görüşme yapmak istiyorum hepimiin hakkında hayırlısı olur inş

allahım hayırlısıyla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin canım transferden sonra ananas suyu çok iyiymiş denedinmi bilmiyorum ben ilkinde içtim ama genede sonuç alamadık

az önce emıne hanımı ardım yumurtaların 11 yumurtanın 6. dönlenmiş cuma yada c.tesi transfer olabilir dedi kaliterini çok merak ediyorum tabii o güne kadar yumurta kalırsa.

az önce emıne hanımı ardım yumurtaların 11 yumurtanın 6. dönlenmiş cuma yada c.tesi transfer olabilir dedi kaliterini çok merak ediyorum tabii o güne kadar yumurta kalırsa.

Hadi bakalim hayirlisi. Darisi benim yumurtalarin basina.

selam kizlar.

wish canim e 6 tane iyi degil mi?

evcimin ve diger kizlar. hepimizin tedavisi hayirli olsun. ilk hamile kalan chart yapsin :) sira sira hamile kalalim hepimizzzz :)
benim yarin sabah kontrolum var. yarin ignelerimin 7. gunu olacak. bakalim durumlar nsil yarin kulturum de alinacak. gorecegiz.

Ben de bugun kontroldeydim. Yarın yine gidecegim. Buyuk ihtimal persembe toplanıyor yumurtalar. degisik igne dedigin herhalde menogon un muadili olan merinol. bana da onu verdi son iki seferdir.

umarım durumum iyidir.

evet canim o. yaa cok gicik bisi kendine igne yapmak. insani sarsiyor cidden.

ay bitse keske. acaba benim ne zaman toplanir yumurtalar. yarin belli olurmu acaba.
cok da yok galiba benim. 2 gun once 7 tanemi ne saydi. az galiba. analamadim daha cikmismidir yenisi acaba yarina gorurmuyuz.

cok soru sordum yaaa :)) neyse yarin olsun da gorrelim bakalimm

sen de haber ver durumunu :)

canim selam, vakit cok cabuk gecer hemen iyilesirsin insallah.

sizin enfeksiyon nasi bi enfeksiyon. filmdemi cikti? tuplerde mi seninde?

canim selam, vakit cok cabuk gecer hemen iyilesirsin insallah.

sizin enfeksiyon nasi bi enfeksiyon. filmdemi cikti? tuplerde mi seninde?

Slm canım,inşallah geçer bi an önce. benim film temiz çıktı,tüplerde bişe yoktu ama histeroskopi de gözüktü. hatta halit bey kameraya çekmiş hakketten feci kızarıklıklar vardı. şimdi geçip geçmediği nasıl belli olacak bilmiyorum.belki tekrar histeroskopi ister ilaçlar bi bitse de gitsek bakalım ne dicek

ya ben bu doktoru inanilmaz sevdim emine hanimi da oyle. kimyam inanilmaz derecede uyustu ikisiylede. bayiliyorum ikisine de cok sekerler. emine hanim da coook seker!

bugun gittim, yine saydik yumurtalari. godakliycam yakinda:) surekli yumurta yumurta yumurta :)

pazartesi yumurtalarim toplanirmis. kulturumde alindi bugun. cuma onunda sonucu cikacak. cuma gunu hem e2 hem kultur sonucu.

bakalim gorecegiz. ignelere devam bi de bi hap daha verdi.

folic acid, b12, elevit, 3 igne ve simdi 1 hap daha. (adini unuttum)..

ilac kokuyorum resmen. sizin durumlar nasil? wishh evcimin naaptinizzzzzz

merhaba arkadaşlar bende merakla heyecenla bekliyorum bugün emine hanımı aradım bugun emriyolar hakkında bilgi vermiyoruz demişti ben bilğim halde yine aradım dün 6.sı döllenmişti yarın sabah ben seni arıyacağım dedi dua edin kızlar bende heyecanla bekliyorum.büyük ihtimalle cuma günü transferin olur dedi 4. gün emriyosu dedi bakalım artık hakkımızda hayırlısı.

OPu dan ciktim az once eve geldim. 13 yumurta toplanmis. Kalitesini ve dollenenleri yarina ogrencegim. Bende de heyecan basladi. Opuyla birlikte rahime de baktilar rahim temizlnmis sukur. Transfer yapabilecegiz.

OPu dan ciktim az once eve geldim. 13 yumurta toplanmis. Kalitesini ve dollenenleri yarina ogrencegim. Bende de heyecan basladi. Opuyla birlikte rahime de baktilar rahim temizlnmis sukur. Transfer yapabilecegiz.

hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim sabah benide emine hanım aradı 11 yumurtadan şunan 5 yumurtam kalmış herşey güzel dedi sabah erken saatte halit bey yumurtalara tekrar bekıp beni arıcaklarmış yarın belki ögleden sonra yapabiliriz dedi heyecanla bekliyorummmmmmmm :)

hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim sabah benide emine hanım aradı 11 yumurtadan şunan 5 yumurtam kalmış herşey güzel dedi sabah erken saatte halit bey yumurtalara tekrar bekıp beni arıcaklarmış yarın belki ögleden sonra yapabiliriz dedi heyecanla bekliyorummmmmmmm :)

Ne güzel şeyler okuyoruz öyle yaaaa süper. bizim şu ilaçlar da bitse de başlasak artık. Allah yardımcınız olsun canlarım.

Ne güzel şeyler okuyoruz öyle yaaaa süper. bizim şu ilaçlar da bitse de başlasak artık. Allah yardımcınız olsun canlarım.

AMİNNNNNNNNNNNN canım inş hep böyle gzel şeylerin haberlerini verelim pozitif sonuç vermeyi rabbim nesip etsin inş :))))

wishhh transferin oldu mu?? evcimin bende pazartesi yumurta toplama. ilk defa olcak cok heycanliyim.

yarin kultur sonucum cikacak. Allahim insallah temiz ciksin temiz ciksin! bu forumda hepimiz hamile kalalim saglikli bebisler doguralimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…