Bugun ebriyolarim cozuldu.. yarin 4. gun. Ya yarin ya da obur gun transfer olacak bir aksilik olmazsa. Bir kez daha yikilmak istemiyorum kizlar.. cok yoruldum. Cok korkuyorumokadar cok aksilikle krsilasiyoruz ki hep, transferin olmasi, tutmasi, hersey ruya gibi geliyor
Hadi bakalim. Heyecanlandim simdi bak
Bu sefer olur mu dersin?? :) :18::18::18: ne dusunuyorsunnnnn
Hehe olacak olacak
Olsun da soyle bir arz-i endam et bu topikte. Gobusunu seve seve hemde.
Bugun ebriyolarim cozuldu.. yarin 4. gun. Ya yarin ya da obur gun transfer olacak bir aksilik olmazsa. Bir kez daha yikilmak istemiyorum kizlar.. cok yoruldum. Cok korkuyorumokadar cok aksilikle krsilasiyoruz ki hep, transferin olmasi, tutmasi, hersey ruya gibi geliyor
gobegimi sizsiz sevemem siz kader arkadaslarimsiniz. siz de hamile kaldiginizda boy gosterebilirim ancak. ve ben gebe kalirsam ilk duam sizlere olacak.
Bu sefer olur mu dersin?? :) :18::18::18: ne dusunuyorsunnnnn
Bol sanslar. Hersey rast gitsin guzel haberlerle sevinelim bizler de. Bak soz ver bu sefer uzulmek aglamak yok.
inş bu sefer olacak inş.
Çıkmadık candan ümit kesilmez Allahım dualarına karşılık bebeğini sana verir inş.
Hem bu sefer daha rahat olursun emin ol çünkü toplma işlemi falan olmadığı için hakkında hayırlısı olusun Allahım kalbine gönlüne göre verir inş. arkadaşım
geçmiş olsun sanada sen bilirsin ama bence yaptır lakaroskopi işlemini ben bile iyiki yaptırmışım diyorum tabi senin işlemin daha zordur inş iyi haberlerle gelirsin.
kızlar inş hamile kalırızda bir kutlama yaparız inş :)bende sizlerle tanışmak çok isterim klınığe gidince zaten herkeze dikkatli bakıyorum acaba aralarında sizlerde varmısınız diye
Sen neden yaptirmistin? Kesin olucam ama ne zman olacagima birturlu karar veremedim . Bu gece karar vermem lazim. Ya bu persembe yada 15 gun sonra. Bir an once olup ne olup bittigini gormek istiyorum. Ama bu ay belki dogal yolla olur diye baya da calistik, eger ufak da olsa bir ihtimalle bu ay bir supriz olursa diye sonra olmak istiyorum. On dakikada bir karar degistiriyorum. Kafayi yicem yakinda
inş bu sefer olacak inş.
Çıkmadık candan ümit kesilmez Allahım dualarına karşılık bebeğini sana verir inş.
Hem bu sefer daha rahat olursun emin ol çünkü toplma işlemi falan olmadığı için hakkında hayırlısı olusun Allahım kalbine gönlüne göre verir inş. arkadaşım
Evet aynen katiliyorum . Bu ay toplama olmadigi icin daha kolay gececek . Bir an seni hamile hayal ettim simdi.
kızlar inş hamile kalırızda bir kutlama yaparız inş :)bende sizlerle tanışmak çok isterim klınığe gidince zaten herkeze dikkatli bakıyorum acaba aralarında sizlerde varmısınız diye
Sen neden yaptirmistin? Kesin olucam ama ne zman olacagima birturlu karar veremedim . Bu gece karar vermem lazim. Ya bu persembe yada 15 gun sonra. Bir an once olup ne olup bittigini gormek istiyorum. Ama bu ay belki dogal yolla olur diye baya da calistik, eger ufak da olsa bir ihtimalle bu ay bir supriz olursa diye sonra olmak istiyorum. On dakikada bir karar degistiriyorum. Kafayi yicem yakinda
Insallah hepimiz tek tek arka arkaya hamile kaliriz ve bulusma gunleri yapariz topluca :)
klinikte bende herkese dikkatli dikkatli bakiyorum sizlerden biri varmidir diye. Insallah tanisiriz bir gun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?