Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Hadi bakalim. Heyecanlandim simdi bak

inşallah olacak, hep güzel şeyler düşün, rahat ol..dualarımız seninle :)

gobegimi sizsiz sevemem siz kader arkadaslarimsiniz. siz de hamile kaldiginizda boy gosterebilirim ancak. ve ben gebe kalirsam ilk duam sizlere olacak.

Bol sanslar. Hersey rast gitsin guzel haberlerle sevinelim bizler de. Bak soz ver bu sefer uzulmek aglamak yok.

Bu sefer olur mu dersin?? :) :18::18::18: ne dusunuyorsunnnnn

inş bu sefer olacak inş.
Çıkmadık candan ümit kesilmez Allahım dualarına karşılık bebeğini sana verir inş.

Hem bu sefer daha rahat olursun emin ol çünkü toplma işlemi falan olmadığı için hakkında hayırlısı olusun Allahım kalbine gönlüne göre verir inş. arkadaşım

ayyy çok heyecanlandım şimdi:)inş herşey güzel olur az kaldı inş bebiş geliyooo

Evet aynen katiliyorum . Bu ay toplama olmadigi icin daha kolay gececek . Bir an seni hamile hayal ettim simdi.

geçmiş olsun sanada sen bilirsin ama bence yaptır lakaroskopi işlemini ben bile iyiki yaptırmışım diyorum tabi senin işlemin daha zordur inş iyi haberlerle gelirsin.

kızlar inş hamile kalırızda bir kutlama yaparız inş :)bende sizlerle tanışmak çok isterim klınığe gidince zaten herkeze dikkatli bakıyorum acaba aralarında sizlerde varmısınız diye

geçmiş olsun sanada sen bilirsin ama bence yaptır lakaroskopi işlemini ben bile iyiki yaptırmışım diyorum tabi senin işlemin daha zordur inş iyi haberlerle gelirsin.

Sen neden yaptirmistin? Kesin olucam ama ne zman olacagima birturlu karar veremedim . Bu gece karar vermem lazim. Ya bu persembe yada 15 gun sonra. Bir an once olup ne olup bittigini gormek istiyorum. Ama bu ay belki dogal yolla olur diye baya da calistik, eger ufak da olsa bir ihtimalle bu ay bir supriz olursa diye sonra olmak istiyorum. On dakikada bir karar degistiriyorum. Kafayi yicem yakinda

kızlar inş hamile kalırızda bir kutlama yaparız inş :)bende sizlerle tanışmak çok isterim klınığe gidince zaten herkeze dikkatli bakıyorum acaba aralarında sizlerde varmısınız diye

Valla inanirmisin her klinige gittigimde herkes birbirine bakiyor, ayni zamanda bana bakiyor gibi hissediyorum. Sanirim hepimiz de yapiyoruz bunu

yinede sen bilirsin ama yapmanda fayda vardır benim işlem derken histeroskopiydi :) bende çok kararsızdım halit beye mektup tarzında mail attım ve ertesi gün beni aradıklarında karar vermiş oldum.

Rahatlik acisindan evet yumurta toplama icin yapilan igneler gibi yipratici degil bu surec> onu farkettim daha kolay. Insallah da dedigin gibi olur Allah bebegimi veriri. BebekleriMIZI verir!AMIN!!

Insallah hepimiz tek tek arka arkaya hamile kaliriz ve bulusma gunleri yapariz topluca :)

klinikte bende herkese dikkatli dikkatli bakiyorum sizlerden biri varmidir diye. Insallah tanisiriz bir gun:)

Canim o ihtimal onemli bir ihtimal, bak sakin bu hafta yaptirma. Gebe degilsen 15 gun sonra yaptir. Bunu ogrenmeden nolur yaptirma. Ben sana basimdan gecen bir olayi anlatiyim karar vermende yardimci olur belki.

Ilk dis gebeligimi gecirdigimde henuz cok saftim. Normal yolla hamile kalmis, hicbirseyden haberim yok saf bi kizdim. Doktora gittim, kese yok dis gebelik olabilir 1 hafta daha bekleyip gorucez dedi. eve gittim esime dis gebelik diye bisey varmis o olabilirmis dedim. ve hic arastirmadim. Bir gece uyurken istifra ederek ve iki buklum agri icinde uyandim. Ve biz okadar saftik ki bunu kese olusuyor diye yasanan bir mide bulantisi sandik. 4 saat boyunca regl agrisinin 10 kati, zehirlenme istifrasinin 100 katini yasadim. Bunu yasarken gozlerimi kapadim ve esime soyle dedim ` ne guzel bi aci bu, bebek kesesi olusuyor ve ben bunun icin caba sarfediyorum cok hosuma gitti u duygu, sonunda bebegim kucagima gelecekse deger buna dedim` sonra? bayilmisim. Wc ye istifra etmeye giderken sabaha karsi 5 te. esim ambulansla hastaneye kaldirmis. Ve ex olmak uzere oldugum soylenmis. 5 litre ic kanama gecirmisim ve midemin arkasindan cekilmis.

SOnra ne yaptim ben biliyormusun? Bu bende cok buyuk bir travma oldu, tekrardan gebe kalmayi goze alabilmek icin 6 ay prokiyatriste gittim. ve sonra kabul ettim normal gebelik gecirebilecegimi. Ve tekrar gebe kaldim 8 ay ugrastiktan sonra. Sonra ne yaptim biliyor musun? BHCG degerlerim yanlis artislar gosterdigi icin, kendi kendime emin oldum ve doktoruma bana kemoterapi ignesini apin hemen bu bebek dusmeli diye yalvardim. Agladim. eroin arar gibi methotreksat aradim hastanede. Ve dokto receteyi yazdi. Icerdemi disardami bilmeden o igneyi yaptirdim kendime. Sonra 1 hafta icerdeyse diye cok vicdan azabi cektim olmek istedim. Ve sonra tekrar tupte cikti cok sukur. Bu vicdan azabi hic bireye bezemiyordu. Olum gibiydi.. diyecegim o ki, bu ihtimali beyninde muallakta birakma. En azindan test yaptirmadan o laparoskopiyi yaptirma)

Ve simdi tek tupum hala durdugu icin ve bende dis gebelik yapan bir enfeksyon oldugu icin, tup bebekte de dis gebelik riskim cok ama cok yuksek. Tupumu almak istediler ama ben izin vermedim. bir daha gecirirsem aldiririm dedim.

Bu kadar... oh be :)

Insallah hepimiz tek tek arka arkaya hamile kaliriz ve bulusma gunleri yapariz topluca :)

klinikte bende herkese dikkatli dikkatli bakiyorum sizlerden biri varmidir diye. Insallah tanisiriz bir gun:)

inş canım tanışalım bir gün. çok heyacanlandım bende sanki benim transferim olucak inş :)inş herşey çok güzel gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…