arkadaşlar benim sonuçta şöyle yzaıyor geldiğimden beri netteyim kafam karıştı POSTERİOR DUVARININ TAMAMINDA İZLENEN ENDOMETRİUM DOKUSUNUN GENİŞ TABANLI POLİPOZİS SAPTANDI.HER İKİ TUBAL OSTİUM NORMAL.KAVİTE YETERLİ OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ. size yazmak istedim netten araştırdım neler neler yazıyo moralim bozuldu .dr intihap var dedi makaslada kesti içimdekileri.kötü bişey değildir dimi?
Geçmiş olsun ....
Sanırım korkulacak bir şey yok gibi görünüyor pek bilgim olmsada POLİPOZİS alınan polipin sanırım yazılanlarda normal diyor.Hem kötü bir şey olsa doktor derdi.
POLİP 5 çeşiti varmış çoğuda kötü bir şey demiyor.
) Hiperplastik polipler: Östrojene bağımlıdırlar ve endometrial hiperplaziye benzer özellik gösterirler.
2) Fonksiyonel polipler: Etrafındaki endometriuma benzer salgı hücreleri içerirler.
3) Adenomimatöz polipler: Bir miktar kas dokusu da içerirler.
4) Atrofik polipler. Hiperplastik ya da fonskiyonel polipin zaman içinde özelliğini kaybederek büzüşmesi (atrofi) sonucu oluşurlar
5) Pseudopolipler. Yalancı polipler. Genelde 1 santimetreden daha küçük yapılardır, adet siklusunun ikinci döneminde ortaya çıkıp adet kanaması ile birlikte kaybolurlar.
canım benim çok saol benim hala kanamam geçmedi kendime gelemedim iyiki bu ay yaptırmışım tansiyonum düşüyo sanırım kanım düştü yine bende anemi var ilaç kullanıyorum senelerdir bu histeroskopi mahvetti beni
slm canım bende rahim filmi temzi çıktı ama histeroskopide gözüktü enfekiyon.hiç bi belirtisi yoktu ne bi akıntı ne bi ağrı, yanma gibi. tedavisi için de monodoks ve vajinal tablet verdi. eşim de kullandı monodoksu. geçmişmidir dedim halit beye enfeksiyon tekrar yapılcak mı diye sormuştum histeroskopi geçmiştir artık dedi ve bi daha istemedi benden.
bu arada wish den hala ses yok onu merak ediyorum ben de sonucu işlemden sonra hemen söylüyolar çünkü.
benim de yarın yumurta toplama işlemim var inşallah kaliteli yumoşlarım olur.
canim sakin uzulme, en azindan problemin ne oldugunu gordun simdi sira problemi halledip yola devam etmende. nolur uzulme.. benimde aklima takiliyor ve sen en dogrusunu yaptin. keske bende senin yolunu izleseydim bu ay. kafamda hep soru isaretleri var. tekrar cok gecmis olsun canim..merhaba arkadaşlar dün kanamam çok olduğu için birazda keyifsizdim anneme gittim orda kaldım ahh kızlar ahh iyiki bu ay histeroskopi çektirmişim halit bey kararı bana bırakmıştı filmde gözükmeyenler bu işlemde çıktı polip varmış o alındı video ya baktım resmen içim pamuk şekeri gibi makasla o temizlenmiş rahimin iç tabakasını kalın halde kaplamış dedi intihap var dei 3 derece antibiyotik tedavisi verdi
bir çok hapım var eşimde verdi 10 gün kullanımlık vajinal tablet ve KLINDAN 150 MG var bunlar bitincede21 gün kullanmak için MONODOKS 100 MG verdi şuan içim çok rahat en azından tutmayışının bir sebebi varmış 2 tedavi için bomba gibi hazırlanıyorum :)
Deneyemiorum zaten.. IPTAL. Bugun kontrole gittim pazar gunu acikti ama doktor yoktu hemsire ve labarotuar vardi. progesteronum 1,5 un altinda cikti. (Progresteron ignesi olmustum ona ragmen). cok sasirdilar.. hic karsilasmadiklari bir durummus. transfer iptal oldu. Yarin doktorla gorusmek icin cagirdilar. Hic iyi degilim. bugun sanki oldum. ysamiyorum. Bu Pazar gunu bir avuc toprak gibi geldi.
Deneyemiorum zaten.. IPTAL. Bugun kontrole gittim pazar gunu acikti ama doktor yoktu hemsire ve labarotuar vardi. progesteronum 1,5 un altinda cikti. (Progresteron ignesi olmustum ona ragmen). cok sasirdilar.. hic karsilasmadiklari bir durummus. transfer iptal oldu. Yarin doktorla gorusmek icin cagirdilar. Hic iyi degilim. bugun sanki oldum. ysamiyorum. Bu Pazar gunu bir avuc toprak gibi geldi.
Neden bu kadar uzuldun? Doktorla konusup neden nasil oldugunu ogrenmeden yikilma bu kadar. Nasilsa olacak. Ha bu ay ha diger ay. Ne demistin en son kapi kapanana kadar yikilmayacagim demistin. Sen boyle oldumdersen ben ne yapayim.
Genetik testler pihtilasma ve bagisiklik testlerimizin sonuclari geldi. Kafanizi karistirmayayim diye bahsetmek istemedim. Sali gunu doktorla randevum var. Ayrintili ogrenince anlatirim. Ancak sanirim gecen tutmamasinin sebebi benim bagisiklik sistemim. Benim rahim cocuk istemiyorgd56 denen katil hucreler embryoyu olduruyor. Dedigim gibi cok ayrintili bilmiyorum ama sanirim durum boyle.
O yuzden lutfen oldum yasamiyorum diye moralinizi bozmayin.
çok geçmiş olsun inş salı güzel haberlerle gelirsin aslında bir yönden sorun çıktığına seviniyorum en azından farlı bir yol deneriz.bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum 4 gündür yatıyorum sürekli bir baş dönmesi var kanamada az olsada devam ediyor emine hanım normal dedi sanırım benim yine kanım düştü onun içinde yine tedavi olmam lazım saneleredir ilaç kullanıyorum zaten kendimi iyi hissedince başlamıştım tüp bebeğe şimdi ise hiç iyi değilim 1 -2 haftaya kadar akapuntura başlayacağım halit bey inanıyorsan başla dedi eğer inanmazsan hiç faydasını göremezsin dedi tüp bebek içinde aynı şeyleri söyledi ben gerçekten istiyorum olumsuz düşünmeyeceğim dersen hamile kalırsın eğer yine olumsuz düşünürsen 10 kerede yapsak hamile kalamazsın dedi doğru aslında ama olumlu düşünemiyorum aklımdan olumsuz düşünceleri atamıyorum Gül Düşünürsen Gülistan Olursun, Diken Düşünüren Dikenlik Olursun diyor mevlana
Akapunkturu ben de dusunuyorum . Hic arastirdin mi nerde nasil ve ne kadar?
Sadece cok yoruldum arkadaslar. Olacakmi onu bilmek istiyorum artik. Evimicin canim benim umarim yuzumuz guler.cok uzuldum simdi ama sonucunu doktora sormadan sende karar verme canim. Insallah doktor seni rahatlatacak seyler soyler ve kapin araliktir arkadasim. Bende korkuyorum kapi kapandi mi aralik mi acaba? Yani emine hanim cok cok nadir karsilastiklari bir durum oldugunu soledi. Peki napicaz dedim iptal olur dedi ama ilerisi icin muallakta kaldim. Yani bu hep bolemi olur yoksa diger aylar duzelebilecek biseymi onu bilemiyorum iste. Wish canim hepimiz cok zor seyler atlatiyoruz umarim gecer. Umarim Rabbim kapilarimizi kapatmaz
Yasmin canim cok saol. Korkuyorum sadece cok cok korkuyorum.
Sadece cok yoruldum arkadaslar. Olacakmi onu bilmek istiyorum artik. Evimicin canim benim umarim yuzumuz guler.cok uzuldum simdi ama sonucunu doktora sormadan sende karar verme canim. Insallah doktor seni rahatlatacak seyler soyler ve kapin araliktir arkadasim. Bende korkuyorum kapi kapandi mi aralik mi acaba? Yani emine hanim cok cok nadir karsilastiklari bir durum oldugunu soledi. Peki napicaz dedim iptal olur dedi ama ilerisi icin muallakta kaldim. Yani bu hep bolemi olur yoksa diger aylar duzelebilecek biseymi onu bilemiyorum iste. Wish canim hepimiz cok zor seyler atlatiyoruz umarim gecer. Umarim Rabbim kapilarimizi kapatmaz
Yasmin canim cok saol. Korkuyorum sadece cok cok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?