Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

merhaba arkadaşlar dün kanamam çok olduğu için birazda keyifsizdim anneme gittim orda kaldım ahh kızlar ahh iyiki bu ay histeroskopi çektirmişim halit bey kararı bana bırakmıştı filmde gözükmeyenler bu işlemde çıktı polip varmış o alındı video ya baktım resmen içim pamuk şekeri gibi makasla o temizlenmiş rahimin iç tabakasını kalın halde kaplamış dedi intihap var dei 3 derece antibiyotik tedavisi verdi
bir çok hapım var eşimde verdi 10 gün kullanımlık vajinal tablet ve KLINDAN 150 MG var bunlar bitincede21 gün kullanmak için MONODOKS 100 MG verdi şuan içim çok rahat en azından tutmayışının bir sebebi varmış 2 tedavi için bomba gibi hazırlanıyorum :)

canım benim yazdıklarını diğer topikte okudum inş yarın opun çok güzel geçer güzel haberlerini bekliyorum

arkadaşlar benim sonuçta şöyle yzaıyor geldiğimden beri netteyim kafam karıştı POSTERİOR DUVARININ TAMAMINDA İZLENEN ENDOMETRİUM DOKUSUNUN GENİŞ TABANLI POLİPOZİS SAPTANDI.HER İKİ TUBAL OSTİUM NORMAL.KAVİTE YETERLİ OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ. size yazmak istedim netten araştırdım neler neler yazıyo moralim bozuldu .dr intihap var dedi makaslada kesti içimdekileri.kötü bişey değildir dimi?

Geçmiş olsun ....

Sanırım korkulacak bir şey yok gibi görünüyor pek bilgim olmsada POLİPOZİS alınan polipin sanırım yazılanlarda normal diyor.Hem kötü bir şey olsa doktor derdi.
POLİP 5 çeşiti varmış çoğuda kötü bir şey demiyor.

) Hiperplastik polipler: Östrojene bağımlıdırlar ve endometrial hiperplaziye benzer özellik gösterirler.
2) Fonksiyonel polipler: Etrafındaki endometriuma benzer salgı hücreleri içerirler.
3) Adenomimatöz polipler: Bir miktar kas dokusu da içerirler.
4) Atrofik polipler. Hiperplastik ya da fonskiyonel polipin zaman içinde özelliğini kaybederek büzüşmesi (atrofi) sonucu oluşurlar
5) Pseudopolipler. Yalancı polipler. Genelde 1 santimetreden daha küçük yapılardır, adet siklusunun ikinci döneminde ortaya çıkıp adet kanaması ile birlikte kaybolurlar.

canım benim çok saol benim hala kanamam geçmedi kendime gelemedim iyiki bu ay yaptırmışım tansiyonum düşüyo sanırım kanım düştü yine bende anemi var ilaç kullanıyorum senelerdir bu histeroskopi mahvetti beni

İnş. bir şey olmaz bende rahim filmi çektirdiğimde 5 gün kanamam olmuştu ama senin durum farklı ama,istersen doktoru ara sor ben aramıştım korkma bir şey olmaz demişlerdi..

canim yumurtalarin toplandimi nasilsin? bende bugun oradaydim. ben de dondurulmusu sanirim carsamba gunu alacagim ama benim gonlum pek bi rahatsiz. cok mu zorluyorum acaba. sanki uzun bir ara verip su bebek mevzuunu unutasim var. anlamadim neden oyle bir duygu geldi icime. cok negatifim niye boyleyim.. sanki bu seferde olmayacak gibi geliyor of cok garip icim..

canim sakin uzulme, en azindan problemin ne oldugunu gordun simdi sira problemi halledip yola devam etmende. nolur uzulme.. benimde aklima takiliyor ve sen en dogrusunu yaptin. keske bende senin yolunu izleseydim bu ay. kafamda hep soru isaretleri var. tekrar cok gecmis olsun canim..

Olacakolacak bende senin gibi hemen negatif sonucundan sonra dondurulmuşları denemek istedim çünkü hemen olsun bebeğim fırsatı değerlendirmek için ama benim 5 emriyom vardı çözülürken kaliteleri düştü doktor istersen deneyelim ama tutmaz dedi bize bıraktı denemeyelim boşuna strese girmeyelim dedik, ve aradan sadece bir adet geçti ve sıfırdan başladım tedaviye şimdiki aklım olsa o sıfırdan başladığım tedaviyi hiç yapmazdım.

İnş. emriyoların kaliteli bir şekilde çözülür ve sorunsuz geçer trasferin Allahım inş. bu sefer miniğine kavuşturur seni

Deneyemiorum zaten.. IPTAL. Bugun kontrole gittim pazar gunu acikti ama doktor yoktu hemsire ve labarotuar vardi. progesteronum 1,5 un altinda cikti. (Progresteron ignesi olmustum ona ragmen). cok sasirdilar.. hic karsilasmadiklari bir durummus. transfer iptal oldu. Yarin doktorla gorusmek icin cagirdilar. Hic iyi degilim. bugun sanki oldum. ysamiyorum. Bu Pazar gunu bir avuc toprak gibi geldi.

Neden bu kadar uzuldun? Doktorla konusup neden nasil oldugunu ogrenmeden yikilma bu kadar. Nasilsa olacak. Ha bu ay ha diger ay. Ne demistin en son kapi kapanana kadar yikilmayacagim demistin. Sen boyle oldumdersen ben ne yapayim.

Genetik testler pihtilasma ve bagisiklik testlerimizin sonuclari geldi. Kafanizi karistirmayayim diye bahsetmek istemedim. Sali gunu doktorla randevum var. Ayrintili ogrenince anlatirim. Ancak sanirim gecen tutmamasinin sebebi benim bagisiklik sistemim. Benim rahim cocuk istemiyor gd56 denen katil hucreler embryoyu olduruyor. Dedigim gibi cok ayrintili bilmiyorum ama sanirim durum boyle.

O yuzden lutfen oldum yasamiyorum diye moralinizi bozmayin.

canım benim lütfen üzülme biraz dinlen 1 -2 ay ara ver rahimde kendinde toparlansın canım kendini toplamaya çalış biliyorum dışardan konuşması kolay ama güçlü olmamız lazım

çok geçmiş olsun inş salı güzel haberlerle gelirsin aslında bir yönden sorun çıktığına seviniyorum en azından farlı bir yol deneriz.bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum 4 gündür yatıyorum sürekli bir baş dönmesi var kanamada az olsada devam ediyor emine hanım normal dedi sanırım benim yine kanım düştü onun içinde yine tedavi olmam lazım saneleredir ilaç kullanıyorum zaten kendimi iyi hissedince başlamıştım tüp bebeğe şimdi ise hiç iyi değilim 1 -2 haftaya kadar akapuntura başlayacağım halit bey inanıyorsan başla dedi eğer inanmazsan hiç faydasını göremezsin dedi tüp bebek içinde aynı şeyleri söyledi ben gerçekten istiyorum olumsuz düşünmeyeceğim dersen hamile kalırsın eğer yine olumsuz düşünürsen 10 kerede yapsak hamile kalamazsın dedi doğru aslında ama olumlu düşünemiyorum aklımdan olumsuz düşünceleri atamıyorum Gül Düşünürsen Gülistan Olursun, Diken Düşünüren Dikenlik Olursun diyor mevlana

Akapunkturu ben de dusunuyorum . Hic arastirdin mi nerde nasil ve ne kadar?

Akapunkturu ben de dusunuyorum . Hic arastirdin mi nerde nasil ve ne kadar?

sadece klınkdekini sordum ilk görüşme 200tl miş sonraki seyanslarda 150tl miş kişiye göre seyenslar değişiyormuş thmini 6 seyans olabilir dediler histeroskopi olduğum gün sadece 5 dk görmek istemiştim akapunturcuyu yokmuş eğer elektirk almazsam başlamıyım diye not bıraktım p.tesi sizi arıcak dediler bekliyorum bende pskolojik destekte almak istiyorum ama 2.aynı anda maddi olarak kaldıramam ama psikoloğun muayene ücreti diğer yerdenden uygun 120 miş histeroskopi sonrası narkozdan ağlıyarak çıktım yanıma pskoloğu yönlendirdiler oda tatlı bir bayan

Üzülme bence ya transfer sonrası başka bir sorun çıksaydı şimdiden çıkması iyi olmuş demek ki daha var zamanın hiç üzülme bu ay olmazsa diğer ay olur.

Sadece cok yoruldum arkadaslar. Olacakmi onu bilmek istiyorum artik. Evimicin canim benim umarim yuzumuz guler.cok uzuldum simdi ama sonucunu doktora sormadan sende karar verme canim. Insallah doktor seni rahatlatacak seyler soyler ve kapin araliktir arkadasim. Bende korkuyorum kapi kapandi mi aralik mi acaba? Yani emine hanim cok cok nadir karsilastiklari bir durum oldugunu soledi. Peki napicaz dedim iptal olur dedi ama ilerisi icin muallakta kaldim. Yani bu hep bolemi olur yoksa diger aylar duzelebilecek biseymi onu bilemiyorum iste. Wish canim hepimiz cok zor seyler atlatiyoruz umarim gecer. Umarim Rabbim kapilarimizi kapatmaz
Yasmin canim cok saol. Korkuyorum sadece cok cok korkuyorum.

Sana ne desem bilemiyorum cunku ayni seyleri ben de hissediyorum ama sunu sakin unutma ki bu senin en buyuk moral kaynagin olacaktir. Yasin musait ve zamanla herseyin bir cozumu bulunur. Zaman sana sakin olma sansi taniyacak ki bu cok degerli degerini bil ve ona saril. Korkarak moralini bozarak heba etme elindeki bu degerli seyi. Lutfen....

Korkma canım korkma vardır bunda da bir hayır,gene vücutlarımız iyi dayanıyor dünyanın hormonunu kullanıyoruz...Belki emine hanımın dediği gibi değildir doktor daha farklı bir şey der sen bozma morelini Allah büyük biraz dinlenmiş olursun sakin tut kendini..
İnş. herşey yolunda gider...

merhaba kızlar cumartesi günü yumurtalarım toplandı. 10 yumurta alındı ama dün aradalır ve sadece 1 tanesi döllenmiş. çok moralim bozuldu. embriyolog en az 6 tane döllenmesi gerekir diyodu.bende ciddi anlamda kalite sorunu var. neler neler yedim içtim ama hiç faydası olmamış demekki. doktor tekrar donduralım olmazsa bi daha toplarız diyo.eşim kaliteliyi bulana kadar devam edelim diyo. annem canına yazık kendi haline bırakın diyo. bense ne yapacağımı bilmiyorum 4 kez yumurta toplandı benden 4 ü de kalitesiz çıktı. demekki başka bişe yapmak gerekiyo diye düşünüyorum. ne bilim farklı bi yol izlemesi gerekmezmi doktorun.kaliteli yumurtası olanla bana aynı şekilde işlem yaparsa sonuca ulaşabilirmiyizki??? of kızlar yaaa kafam o kadar karışıkki ne olacak böle bilmiyorum. artık bebek görmeye tahammül edemez oldum. sesleri bile beni çok rahatsız ediyo offff galiba psikolojim çok bozuldu
olacak olacak,Allah yardımcın olsun canım. hiç duymadığımız şeyleri duyuyoruz valla bu tedavi aşamasında. Rabbim tez zamanda şifalıklar versin canım. bizim de sınavımız böyle işte.
wish dediğin gibi artık öle bi hale geldikki sorun çıktığında bile seviniyoruz. ben de öyle olmuştum. insanın içi rahatlıyo en azından olmamasının sebebi buymuş diyosun. Allah tedavisi olan sorunlar versin bize.

Voyag Gecmis olsun. Neden boyle oluyormus? Rezerv azligi mi var? Doktora sordun mu baska ne yapilabilir diye? Sadece beslenme ile mi duzelebiliyormus ? Spor yapiyor musun?

Olacakolacak Sen ne yaptin konustun mu doktorla? Neden oluyormus?

Benim de yarin randevum var. Bakalim ne diyecek doktor tedavi isteyecek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…