aleyna84 canım diyete ve yürüyüşe devam ediyoruz. şimdilik bi sorun yok. gerçi henüz konrole gitmedik bazı kan sonuçlarım çıkmadı onlar çıktıktan sonra gidicez. bakalım murat bey nasıl bulucak bizi:18: sen naptın canım eşin ameliyat oldu mu?
olacak olacak canım benim inan seni çok iyi anlıyorum. ben de kaç kez aldım o ngatif sonuçları. sonrasında sanırım ilaçların da etkisinden psikolijim alt üst oluyor.ağlamalar,bayılmalar,isyanlarama inan bana zamanla geçecek. biraz daha dayan arkadaşım. halit bey mutlaka sana bi açıklama yapar. inan o zaman için daha da rahatlayacak ve yeniden umut belirecek içinde. histeroskopi ben de oldum.korkulacak hiç bir şey yok,ertesi günü işe bile geldim. sonucuda doktor enfeksiyon var deyince daha da sevindik bir şey çıkınca :):):) en azından yolumuzu açıyoruz dimi ama. napalım bizim de sınavımız böyle işte. tıpkı nikinde yazdığın gibi inanıyorumki hepimizin bebekleri olacak olacak Allahın izniyle :) üstelik benim de 3. denemem öyle yüzde kaç şansım var falan onlara hiç takılmıyorum,biliyorumki Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak.
olacakolacak zor günler gerçekten, ben doktorla konuşana kadar bitti bu iş kimse bana çocuk demesin dedim. bir kere konuşupta hemen de ikna olmadım bir kaç kere konuştuktan sonra tekrar olabilir dedim. Her dakika ağlıyordum, öyle basit şeylere ağlar olmuştum ki kimse ne yapacağını bilemiyordu ama öyle böyle derken birşeyler değişiyor ve o günler geride kalıyor. Şimdi sen çok yeni yaşıyorsun, bu acı nasıl geçer diyorsun, kendini suçluyorsun, doktoru suçluyorsun, havayı suçluyorsun, herkes herşey suçlu anlıyacağın. emin ol geçecek ama izi kalıyor bilesin. gelelim histereskopi konusuna, ben de çok kanama falan da olmadı , hatta ertesi gün işteydim, olduğum gün bile merkezle murat beyle görüşmem vardı, operasyondan sonra uzun uzun onun yanında kaldım.. korkacak birşey değil. zaten bu tedaviye başladık başlayalı durmadan anestesi aldığımızdan vücudumuzda alıştı galiba. kendine dikkat et olur mu???
voyagcım İNŞALLAH herşey istediyin gibi oluraleyna84 canım diyete ve yürüyüşe devam ediyoruz. şimdilik bi sorun yok. gerçi henüz konrole gitmedik bazı kan sonuçlarım çıkmadı onlar çıktıktan sonra gidicez. bakalım murat bey nasıl bulucak bizi:18: sen naptın canım eşin ameliyat oldu mu?
olacak olacak canım benim inan seni çok iyi anlıyorum. ben de kaç kez aldım o ngatif sonuçları. sonrasında sanırım ilaçların da etkisinden psikolijim alt üst oluyor.ağlamalar,bayılmalar,isyanlarama inan bana zamanla geçecek. biraz daha dayan arkadaşım. halit bey mutlaka sana bi açıklama yapar. inan o zaman için daha da rahatlayacak ve yeniden umut belirecek içinde. histeroskopi ben de oldum.korkulacak hiç bir şey yok,ertesi günü işe bile geldim. sonucuda doktor enfeksiyon var deyince daha da sevindik bir şey çıkınca :):):) en azından yolumuzu açıyoruz dimi ama. napalım bizim de sınavımız böyle işte. tıpkı nikinde yazdığın gibi inanıyorumki hepimizin bebekleri olacak olacak Allahın izniyle :) üstelik benim de 3. denemem öyle yüzde kaç şansım var falan onlara hiç takılmıyorum,biliyorumki Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak.
Canim mesajin icin cok tesekkur ederim. Oncelikle bir yanlis anlasilmayi acikliga kavusturayim. Emine Hanim sansin duser demedi. Bu sansi neden dusursun ki. Sadece hani her denemede bir tutma yuzdesi verilir. Bu internette her yerde de yaziyor. Her bir denemede sansin bir oncekinin yarisi kadardir diye. bu sadece cogu tup bebekcinin savundugu bir istatistik. ama evimicin in de dedigi gibi ben arastirdim 3.4.5.6.7.8.9. denemede bile gebe kalan cok insan var burda. Sadece anlatilmak istenen su, ilk 2 denemede bizlerden beklenen basari orani daha fazla. sonraki denemelerde beklenti dusuyor doktorlarda cunku bir yerlerde bir sorun var demek oluyor bu. eger sorun bulunur ise o sorun cozuldukten sonra sansin yine ilk denemedekine ayni oranla artiyor dogal olarak. Yani yanlis anlama demek istedigimi. Sansin azalmiyor :)
Senin ilk denemenmiydi? Ben hic ara vermedim 2 deneme arasinda biraz yumruk yemis gibiyim o yuzden. Fazlasiyla yikildim. Ust uste cok zor oldu. Sen nasil atlattin daha iyisin ama dimi?
Ben dogal yolla gebe kalamiyorum. Cunku dogal yolla dis gebe oluyorum :) 2 sefer oldu. Yani bebek tupume tikaniyo kaliyo. Rahmime ulasamiyo ve orada buyuro. Sonra tupumu patlatiyo ya da cok zedeliyo. Ic kanamaya sebep oluyo. Midemin ici arkasi ic kanama oluyo ve litlerelerce kan cekiolar ameliyatla karnimdan. Yani benim travmalarim biraz urkunc :) He bide o bebek 6-7 haftalikken oradan aliniyo. Ve yok oluyo, ucup gidiyo..
canim benim cok tesekkurler mesajin icin. Haklisin aslinda bu isin yuzdeyle alakasi yok. Olacaksa olacak zaten. Cok insan var 7.8. denemede olan. arastirdim buldum :)
bugun psikiloga gittim. cok birikmis sende dedi. 2. dis gebelik. 2 basarisiz tup bebek. biraz seni duzeltelim bakalim dedi. bakalim ise yarayacakmi cok merak ediyorum. sadece sunu biliyorum ne kadar zaman gecerse gecsin hep bir seyler kaliyor ruhsal anlamda bu travmalar sonucunda. Ama bence bebeklerimizi elimize aldigimizda ancak unutacagiz bu olanlari:)
Canim benim cok saol. kendinizde dertlisiniz bir de nasil beni rahatlatmaya calisiyorsunuz. Cokk seviyorum sizleri!!!!!!
Peki bir sey soracagim sen bitti bu is dediginde o kacinci denemendi? merak ettim kusura bakma. Ne kadar sonra tam anlamiyla iyi olurum bilmiyorum. tabiki daha iyi olacagim bende, ama her yeni travmada bir darbe aliyor insan. dedigin cok dogru. ve bir sonrakine hep daha yenik ve yitik basliyor. Ne biliym bunu asabilirim umarim. bi sekilde asmam gerek. dis gebelikten cok korkuyorum bide asil travmam o. oooyyy bi de gebe kalirsam gorun siz beni. dis gebemiyim diye aklim cikar:) gehehehe
simdi sana ne zaman bebegini koyacaklar:) ay hadii bu sefer!!!!!!!!
bi de sen sebepsiz mi? hic bilmiyorum o yuzden soruyorum kusuruma bakma.
Bu iş bitti dediğimde 3. denememdi. Bende tüplerde sıvı birikmesi olduğu için tüpler alındı yani sebepsiz değil. İlk iki denemem Bursa da bir merkezdeydi orda hiç birşeye bakmadan direk denediler, tabi olmadı, sonra buraya gelince zaten tüpler o haldeyken tutma olasılığının hiç olmadığını öğrendim yaşadığım yıkımı düşün. Boşu boşuna yapılmış iki işlem, alınan ilaçlar, ödenen bedeller ama en önemlisi negatif sonuçlardan sonra benim yaşadıklarım. Burda herşey çok özenli yapıldı, şansımı arttırmak için ilk önce dondurdu embriyoları sonra transfer etti, olacağından benden daha çok eminlerdi ama olmadı. Zamanı değilmiş diyorum. Şimdi 4. deneme hayırlısıyla. aslında bu hafta başlamam gerekiyordu ama bu ay için yeterli yumurta görmedikleri için önümüzdeki aya attılar. Şimdi tekrar bekliyorum önümüzdeki ayı. Bu defa çok sakinim ama diğer denemelere göre, hatta eşimle birbirimizle dalga geçip duruyoruz. Olmama ihtimalinin farkındayım, buna hazırlamaya çalışıyorum kendimi, 40 yaşıma kadar denemeye devam ederim diyorum, olmazsa da evlat edinme konusuna eşimde bende sıcak bakıyoruz. allahtan bizler için en hayırlısı için dua ediyorum...
Canim ya sende cok sey yasamissin hakatten benden farkin yok. Bugun bende daha iyiyim. Dedigin gibi bende evlatlik olayina sicak bakiyorum ama esim neder bilmiyorum. Ama daha tabi oralara cok var ve insallah Allah hicbirimizi o duruma getirmez. Hidrosalfenks mi bisey diyolar o mu vardi tuplerinde.bence bu senin 2. Denemen sayilir o zaman. Anlattiklarin bunu gosteriyor o yuzzdenn umudunu sakin kaybetme canim! :) bende histereskopiden sora bakalim gorucm. Halit bey benimde tek kalan tupumu almak istiyor. Ama acaba bir kez daha bole denesemmi diorum ben. Yani karar veremiyorum yasamis biri olarak sen ne onerirsin cnm..
Herkese mutlu, umutlu haftalar kızlar...Tedaviye start diyen arkadaşlar en güzel sonuçların sizlerin olmasını diliyorum... Bu güzel güneşli kış günü hepimize güzellikler getirsin inşallah...
nasılsınız nerelerdesiniz bu hafta akapnuturdan randuvu alıcaktım 3 gündür hem gündüz hem akşam misafirlerim varrr misafir çok severim ama çıldırmak üzereyim:)bantlarda bugun 5. günüm gün saymaya başladım:)
Kızlar günaydın, kimseden ses soluk çıkmıyor ??? Herkes iyi mi?? Tedaviler, diyetler nasıl gidiyor?? olacakolacak nasılsın, biraz toparlandın mı verdin mi kararını??
canım ben tam toparlanamadım. guvenimde kalmadı kimseye. bilmiyorum bi garip haldeyim. Insallah iyi olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?