Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

canım benim sende iyi ol hep cok tatlısın gercekten yaa :)

Merhaba,
uzun süredir siteye girmiyordum. Halit beyi konu başlığında görünce bayaa okudum.
bende Halit Beyin hastasıyım.
3 yılda 6 denemem oldu.. negatif yada düsük ile sonuçlandı.
son olarak tavsiyeler üzerine Halit Beye gittik.
kan testleri, genetik testler, rahim filmi ... bir sürü tetkik yapıldı.
en son histeroskopi oldum ve çok yüksek oranda enfeksiyon çıktı. şimdi ilaç kullanıyorum.
histeroskopi tekrarlanacak. olumsuz olursa tüpler alınacak.

tüpleri alının tüp bebek deneyen var mı ??

ben yani biz çok yorulduk, ama yapacak bir ey yok sonuna kadar savasacagızz :)

canım çok geçmiş olsun inş bundan sonra herşey daha iyi olur

kızlar nerelerdesiniz yaaa sürekli bakıyorum kimseler yok ben yarın klınkte olcağım 9-10 gibi başka arkadaş varmı benim gibi yarın klınıkte olan

canim selam hangi ilaclari verdi sana enfeksyion icin?

canım benim biraz daha sabır zaman herşeyin ilacı bak göreceksin herşey daha güzel olacak yeterki sen kendini daha iyi hissetmeye bak k.i.b öpüyorum

kiz insallah hamis kalirsin bu sefer:)

sen ne ilaclar kullanmistin histereskopiden sonra? bir de esinde kullandimi?

Geçen yıl tüplerimden biri alındı. Sonrasında tüp bebek tedavisi. Sonuç negatif
Şimdi ise onların ödemelerini yapmaya çalışıyoruz. Biterse inşallah tekrar deneriz.
Allah bu yolda olan herkese kolaylık,sabır,sükunet ve güç versin. Çok zor bir süreç

inş canım hep beraber:)
canım ben 10 günlük vajinal tablet, eşime başka bir antibiyotik 10 günlük, onlar bitincede. eşimle birlikte 21 günlük modoks liaç içiyorum yarın son günü
yoksa canım histeroskopimi oldun?

Son düzenleme:

Yok cnm ben mesaj attim bu ay histereskopi olmak istiyorum diye. Birde inanilmaz akintim var afedersiniz. Naapsak kontrol mu etsek muayeneye mi gelsem tedavi edilmesi icin dedim. Cvp vermediler. Hic fonmediler bana. Sanirim burdaki seruvenim bolece kapandi. Bende meraktan ve korkudan cildirdigim icin jinekologuma gittim. Vajinit ya da gardenella mikrobu kapmissin dedi. Kultur aldi. Antibiyotik tedavisi verdi. Ve sigortadan histereskopi olucam kendi eski jinekologumda. Cunku bahceciden bana cvp dahi gelmiyor artik. Sanirim beni biraktilar. Ama ben bi sekilde yoluma devam etmek zorundayim. Histereskopimi olup beklicem ara vericem. Cunku oyle bir tavir sezdim bahcecide. Cvp dahi vermediler bana..

Benim tüplerim alındı, tüpler alındıktan sonra ilk tedavim negatif di, ikincisine kısmet olursa bu ay başlayacağım.. Bu tedavilere başlayıp, yorulmayan var mı acaba??

Ben histereskopiden sonra 3 hafta antibiyotik kullandım, eşimde aynı antibiyotiği 1 hafta kullandı.

Geçmiş olsun canım yaa. Tez zamanda düzelirsin inşallah. çok şaşırtıcı bahçecinin tepkisi, bu kadar tepkisiz kalmalarına gerçekten çok şaşırdım. Her ne olursa olsun vazgeçme tabi, bahçecide olmasan bile kendinden haberdar et mutlaka merak ederiz biz seni..

canım şaşırdım bende. ama histeroskopi olmanda fayda var ben her zaman bunu diyorum benim için merkez önemli değil yapılan işlemler bana göre hep aynı allah vermek istedikten sonra heryerde olur. inş canım antibiyotiklerle halledilir sonurun.

bugun klınkteydim tarnsfer günüm belli olacaktı
10 kasımda histeroskopi olmuştum araştırma sonunda polip çıktığı öğrenildi ve o gün alıntı bugun adetimin 10. günü ilaçlarımı ve bantlarımı kullanıyorum usg E2 vePROGESTERON tahlileri yapıldı dr um usg de rahimde çizgi şeklinde birşey var dedi ekranda bende gördüm kalın çizgi şeklinde bişey vardı dr benim anlayacağım dilde pütürüklü bişey var dedi. sanırım polip tam olarak temizlenmemiş dr um bu ay iptal edelim dedi eğer transferini yaparsam benim içime hiç sinmez dedi önümüzdeki ay adetin 6.-7.günü gel dedi tekrar bakalım eğer kaybolmadıysa yine temizlerim dedi bana yine histeoskopi yolları gözüküyo gibi bugun 21. günlük ilacının sonu kendimi avutuyorum belki önümüzdeki ay geçer diyorum tüm tedavilerimde acele ettim sonra hep pişman oldum bu tedavimde acele etmek istemiyorum ama kendimi bu ay için çok hazırlamıştım sabah çok üzülmüştüm şimdi ama iyiyim bundada vardır bir hayır diyorum ..ama ALLAH biliyo bu ay tedayi hiç istemiyordum 2 sene önce aynı ayda aşılama yaptımıştım doğum günümde negatif sonuç almıştım yine negatif sonuçalmaktan korkuyordum d.günümde.

ben de bugun klinikteydim, son kontrolum oldu ve carsamba saat 15:00 te yumurtalarin toplanacagini soylediler..emine hanim catlatma ignesini bu sabaha karsi 4'te olacaksin dedi ama simdi benim kafam karisti..igneden tam 36 saat sonra opu olmuyor muydu? bir yanlislik olmasin, fena taktim simdi kafayi..var mi bir bilen???

Dogru demis. Catlatma ignesinden sonraki gun bos. Ondan sonraki gun toplaniyor.
Ben aksam 10 da yapmistim. Ertesi gun bos ve ondan sonraki gun sabah dokuzda girmistim opuya.

Hayirlisi olur insallah. Su antibiyotiklerin etkisi de gecer o zamana kadar. Tertemiz girersin transferine. Mumkun oldugu kadar bedenen hazir ol cunku cok guzel embryolarin var yazik etme olnlara.

teşekkürler cevabın için..heyecan bastı :)

Lutfen heyecan yapmamaya calis. Elinden gelmiyor bilirim ama en aza indirmeye calis. Hormonlarini etkilemesin. Normal muayeneye gidiyormus gibi dusun . Ne kadar sansli oldugunun farkinda olarak kutla kendini. Sansin acik olsun.

Merhaba hanımlar inş. her şey yolundadır hayatınızda,arada girip okuyorum burayı Allah'ım hepinizin yüzüne güler inş. kucaklarınızı boş bırakmaz...

Sanırım ben Halit beye gitmekten vazgeçtim setnt takılacaktı ama eşim ve ben düşündük çok pahalı geldi 5 bin gibi bir para istediler 3 bini sadece ameliyat içindi...2 binde stent tutuyor.

İst. uzak bide ank. da başka bir merkezde denemeyi düşünüyorum bakalım Allah büyüktür kimseyi yarı yolda bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…