canım haklısın toparlanmak hiç kolay olmuyor, zaman biraz dindiriyor üzüntüleri, acıları. umuyorum kısa zamanda kendine gelirsin. inşallah iyi olurum demişsin ya iyi olacaksın biraz daha zamana ihtiyacın var sadece. mutlu, umutlu ve hep sevgiyle kal şekerim...
canım ben tam toparlanamadım. guvenimde kalmadı kimseye. bilmiyorum bi garip haldeyim. Insallah iyi olurum.
Merhaba,
uzun süredir siteye girmiyordum. Halit beyi konu başlığında görünce bayaa okudum.
bende Halit Beyin hastasıyım.
3 yılda 6 denemem oldu.. negatif yada düsük ile sonuçlandı.
son olarak tavsiyeler üzerine Halit Beye gittik.
kan testleri, genetik testler, rahim filmi ... bir sürü tetkik yapıldı.
en son histeroskopi oldum ve çok yüksek oranda enfeksiyon çıktı. şimdi ilaç kullanıyorum.
histeroskopi tekrarlanacak. olumsuz olursa tüpler alınacak.
tüpleri alının tüp bebek deneyen var mı ??
ben yani biz çok yorulduk, ama yapacak bir ey yok sonuna kadar savasacagızz :)
Merhaba,
uzun süredir siteye girmiyordum. Halit beyi konu başlığında görünce bayaa okudum.
en son histeroskopi oldum ve çok yüksek oranda enfeksiyon çıktı. şimdi ilaç kullanıyorum.
canım benim biraz daha sabır zaman herşeyin ilacı bak göreceksin herşey daha güzel olacak yeterki sen kendini daha iyi hissetmeye bak k.i.b öpüyorum
merhaba arkadaşlar bende halit beyin hastasıyım ben hiç aşılama yaptırmadım ilk tüp bebeğimi anatolıada yaptırdım bülent tıraşa hiç tahlil falan yapmadan hadi dediler sana tüp bebek yapıcaz benimde tabi hiç bir bilgim yok hemen kabul ettik başladık tedaviye zaten doktoru bir defa gördüm bi, şey sormak istersin sana dönücez derler artık bekle ne zaman aklına gelirsen o zaman ararlar benim için çok büyük bir hataydı zaten sonuçta negatif oldu ama ben neden negatif olduğunu merak ettim doktorlar çünkü çok umutluydu bende tabi aradım bülent beyle konuşmak istedim bana bir hafta sonra döndüler bi hemşireyle görüştüm doktorla ne mümkün tabi
Merhaba Hikayenizi okudum eski aylarda yazılmış lakin ben yeni gördüm
Bende ilk denememi Anatolia da yaptırdım.Bülent Bey de.
Tuttu fakat biyokimyasal gebelik oluştu.Bana size döneriz demişlerdi.
Gün içerisinde kanamalarım oldu, sordum normaldir dedi ordaki hemşire kahverengi gelmesi sizin moralinizi bozmasın dedi.
Bende gece koltukta uzanmıştım kalktım meyva yemeye, o sırada birden bağırdım eşime, bana bişi oldu yetiş diye, düşükle sonuçlandı.
İki gün boyunca ulaşmaya çalıştım onlara bırakın doktorları hemşire tenezzül etmedi geri dönmeye.
15 gün sonra Bülent bey aradı geçmiş olsun diye. Ben yaşadığım olaydan çok, sonrasında böyle yapmalarına anlam veremedim çok üzüldüm. Parayı alana kadar tabiri caizse fellik fellik peşinden koşarlar aldıktan sonra işleri bitiyor. Allah kimseye yaşatmasın.
Şimdi Bülent Bey Acıbadem deymiş gitmeyin ona
kiz insallah hamis kalirsin bu sefer:)
sen ne ilaclar kullanmistin histereskopiden sonra? bir de esinde kullandimi?
inş canım hep beraber:)
canım ben 10 günlük vajinal tablet, eşime başka bir antibiyotik 10 günlük, onlar bitincede. eşimle birlikte 21 günlük modoks liaç içiyorum yarın son günü
yoksa canım histeroskopimi oldun?
Merhaba,
kiz insallah hamis kalirsin bu sefer:)
sen ne ilaclar kullanmistin histereskopiden sonra? bir de esinde kullandimi?
Yok cnm ben mesaj attim bu ay histereskopi olmak istiyorum diye. Birde inanilmaz akintim var afedersiniz. Naapsak kontrol mu etsek muayeneye mi gelsem tedavi edilmesi icin dedim. Cvp vermediler. Hic fonmediler bana. Sanirim burdaki seruvenim bolece kapandi. Bende meraktan ve korkudan cildirdigim icin jinekologuma gittim. Vajinit ya da gardenella mikrobu kapmissin dedi. Kultur aldi. Antibiyotik tedavisi verdi. Ve sigortadan histereskopi olucam kendi eski jinekologumda. Cunku bahceciden bana cvp dahi gelmiyor artik. Sanirim beni biraktilar. Ama ben bi sekilde yoluma devam etmek zorundayim. Histereskopimi olup beklicem ara vericem. Cunku oyle bir tavir sezdim bahcecide. Cvp dahi vermediler bana..
Yok cnm ben mesaj attim bu ay histereskopi olmak istiyorum diye. Birde inanilmaz akintim var afedersiniz. Naapsak kontrol mu etsek muayeneye mi gelsem tedavi edilmesi icin dedim. Cvp vermediler. Hic fonmediler bana. Sanirim burdaki seruvenim bolece kapandi. Bende meraktan ve korkudan cildirdigim icin jinekologuma gittim. Vajinit ya da gardenella mikrobu kapmissin dedi. Kultur aldi. Antibiyotik tedavisi verdi. Ve sigortadan histereskopi olucam kendi eski jinekologumda. Cunku bahceciden bana cvp dahi gelmiyor artik. Sanirim beni biraktilar. Ama ben bi sekilde yoluma devam etmek zorundayim. Histereskopimi olup beklicem ara vericem. Cunku oyle bir tavir sezdim bahcecide. Cvp dahi vermediler bana..
ben de bugun klinikteydim, son kontrolum oldu ve carsamba saat 15:00 te yumurtalarin toplanacagini soylediler..emine hanim catlatma ignesini bu sabaha karsi 4'te olacaksin dedi ama simdi benim kafam karisti..igneden tam 36 saat sonra opu olmuyor muydu? bir yanlislik olmasin, fena taktim simdi kafayi..var mi bir bilen???
bugun klınkteydim tarnsfer günüm belli olacaktı
10 kasımda histeroskopi olmuştum araştırma sonunda polip çıktığı öğrenildi ve o gün alıntı bugun adetimin 10. günü ilaçlarımı ve bantlarımı kullanıyorum usg E2 vePROGESTERON tahlileri yapıldı dr um usg de rahimde çizgi şeklinde birşey var dedi ekranda bende gördüm kalın çizgi şeklinde bişey vardı dr benim anlayacağım dilde pütürüklü bişey var dedi. sanırım polip tam olarak temizlenmemiş dr um bu ay iptal edelim dedi eğer transferini yaparsam benim içime hiç sinmez dedi önümüzdeki ay adetin 6.-7.günü gel dedi tekrar bakalım eğer kaybolmadıysa yine temizlerim dedi bana yine histeoskopi yolları gözüküyo gibi bugun 21. günlük ilacının sonu kendimi avutuyorum belki önümüzdeki ay geçer diyorum tüm tedavilerimde acele ettim sonra hep pişman oldum bu tedavimde acele etmek istemiyorum ama kendimi bu ay için çok hazırlamıştım sabah çok üzülmüştüm şimdi ama iyiyim bundada vardır bir hayır diyorum ..ama ALLAH biliyo bu ay tedayi hiç istemiyordum 2 sene önce aynı ayda aşılama yaptımıştım doğum günümde negatif sonuç almıştım yine negatif sonuçalmaktan korkuyordum d.günümde.
Dogru demis. Catlatma ignesinden sonraki gun bos. Ondan sonraki gun toplaniyor.
Ben aksam 10 da yapmistim. Ertesi gun bos ve ondan sonraki gun sabah dokuzda girmistim opuya.
teşekkürler cevabın için..heyecan bastı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?