canım sevindim en azından blst transferi olur. peki bir sey soracagım. 2. ayda da hormon igmesi oluyor musun ? yoksa bu ay kendilşiğinden büyüyen yumurtaları mı alacak?
OLACAK MERHABA, bende halil fırat erdene gitmek istiyorum ücretlendirmeyi nasıl yapıyorlar bilgin varmı tşk
arkadaşlar tedavileriniz hayırlı olsun bende sabahtan p.tesi klınıkteyim adetimin 15 günü 2.kontrolum için gideceğim bi akilik çıkmazsa transfer günü belli olur
wish canım ne yaptın ne ettin, transfer günü belli oldu mu??? kendinden bir haber et lütfen...
merhaba nasılsın benim c.tesi transferim var:) inş sorunsuz çözülürler embriyonun biri iyi biride orta kalite dedi emine hamım.heyecalna bekliyorum bende p.tesi salı klınkteydim e2 ve progesteron tahlillerim vardı 2.de düşük çıktı bant kullanyorum günde 2 tane olması lazımken 4 tane kullnıyorum dünde progestoron tahlilimi tekrarladık sırının altında dedi iğnenim dozunu ona göre ayarladı dua et bana inş bu sefer olur sen nasılsın nasıl gidiyo 2.opuyo oldunmu sende beni habersiz bırakma sakın k.i.b öpüyorum:)
İnşallah bu defa herşey gönlünce olur canım, şimdiden bol şans. 2 embriyoyuda transfer edecek mi?? benim 2. opu bir terslik olmazsa bu ay diye konuştuk, adet olunca kontrole gidicem bakalım ne diyecek. cuma günü murat beyde randevum var , oralarda olursan görüşürüz canım, sevgiler...
çok tşk ederim inş bu sefer olur.seninde az kaldı inş herşey yolunda olur embriyonun biri orta kalite pek umutlu değilim hayırlısı artık eğer 2.de çözülürse 2 embriyo transfer olucak ama benim 5. gün embriyosu 2 tane var donmuş 4 tane olucaktı amamalesef 2 tanesi öldü bunlardanda pek ümitli değilim bunlarda kesin ölür diyorum inş yanılıyorumdur
İkinci opu için bugün start verdik kızlar, iğnelere başladık, umuyorum bu defa embriyo sayım daha iyi olur
malesf yine olmadı yine kocaman bir negatif aldım halit bey benden genetik testler istedi evimicin sen daha önce yaptırmışmıydın o testlerden klınkte baya bi masraflı test fiyatları bana akıl verirmisiniz ne yapmam gerektiğine çok kararsız kaldım
hala şoktayım
malesf yine olmadı yine kocaman bir negatif aldım halit bey benden genetik testler istedi evimicin sen daha önce yaptırmışmıydın o testlerden klınkte baya bi masraflı test fiyatları bana akıl verirmisiniz ne yapmam gerektiğine çok kararsız kaldım
hala şoktayım
bugun daha iyiyim dün çok kötüydüm kafam sersem gibi şimdi ne yapacağım bilmiyorum 2negatifide aldım aşılamayla birlikte 4 etti
testler sanırım çapadada yapılıyormuş şimdilik biraz ara vermem lazım kendimi toparlamam lazım 2 tüpün arasında 2 defada histeroskopi oldum oda beni sarstı hep operasyon kanamam yüzünden sonlandırıldı bünyem şaştı artık testler içinde emine hanım hamile kalsan bile bu testleri senden isteyecektik dedi bağışıklığına bakalım dedi cd56 ve eşimle benden kromozon testi istedi, klınkte 1200tl istediler.
evimicin sen ne zaman başlamı düşünüyosun?
badezuzum benden ilk tedaviye başlayınca bir sürü test istemişti ama içlerinde bu testler yoktu genellikte tutmayan tüp bebek tedavisi sonrasında araştırmak için bakıyorlar diye biliyorum ilk tüpten sonra araştırmak için hist yaptı sorun çıktı 1 ay sonra yine tekrardan hist oldum sonra dondurulmuşla başladım sonuç yine aynı bu sefer yine araştıralım bünyen embriyoyo atıyormu diye test yapalım bağışıklığına bakalım dedi canım sen ne aşamadasın ilk denemenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?