Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

ben de murat beyin tedavi şeklini merak ediyorum diyet falan biraz zor hele et yemeden yapmak dahada zor...murat beye muayneye gitmeden önce irtibata geçmemize gerek var mı?yani birsürü test istiyormuş bunları yaptırıpta mı gitmeliyiz?

hayır canım senin durumuna göre test istiyor.vucut kütle indeksini ölçen bir alet var eşin de sende ölçüm yaptırıyorsun daha sonra orda çıkan teste göre senden testler istiyor ve ilaçlar veriyor.bazı hareketler gösteriyor onları yapmanı istiyor.spor yapmanı istiyor. bunun gibi şeyler.zaten vucut normal değerlere ulaşmadan tüp bebek konusuna geçmiyorlar bence de çok iyi bir şey. sonuçta ne kadar sağlıklı besleniyoruz ki ne kadar spor yapıyoruz.bu şeyler çok önemli tedavi sürecinde.sağlılıklı yaşam anlıcan

cnm bende pko var şiddetli olanından hemde malesef yumurtalarım kalitesiz...

cnm embiriyo gelişiminde sorun oldu mu?ben de yarım pko var hatta kimine göre yok bile ama embiriyo gelişimimizde sorun olmuştu anlaşmıştım sana morfoloji topiginde off murat beye gitmem lazım ama istanbuldada değilim çok zor olucak

cevabın için çok sağol canm...

cnm genelde murat beye gidenlere diyet veriyo omega b vitamini takviyesi yapıyo pek bişey bekleme yani..sen kendin bitkisel şeyler yap..senin dondurlmuş yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum?nerde yaptırıcan şimdi.şu tarçın bal çörekotu nu yap mesela arı sütü bal polen yap başlamadan önce eğer pko varsa glukopache kullan buda iyi geliyo..yani buraya gelememekle pek bişey kaybetmiyosun cnm...

canım dondurulmuşum yok kalmadı malesef embriyo gelişiminde sorun oldu bizim tam neden de belli değil gerci o aya öyle denk gelmişde olabilirmiş o yüzden murat beye gitmem gerek bir umut diyorum tekrar aynı şey olsun istemiyorum şuna bal tarçın polen çörekotu karışımı yapıyorum...senin yumurtalar kalitesiz mi dendi bize direk böyle bişey denmedi sperm yada yumurtadan belli değil yada o ayın cevabı öyleydi bilinmiyo...ben umut tüp bebekte yaptırmıştım tekrar orda diyorum ama kararsızım,,

Sevgili arkadaşım benim yaşadıklarımı bilmeden bu şekilde bir kanıya varamazsın. Her tedavimde farklı doktora giderek asıl hatayı ben yaptım.
Doktorlarım farklı da olsa sorun aynıydı. Yumurta kalitesizliği... Dolayısıyla Halit Bey'e gittiğimde de konulmuş bir teşhis vardı. Yumurta kalitesizliği konusunda tedaviye başladık. Çünkü diğer doktorlarda bu kanıdaydı. Buna rağmen Halit Bey son tedavimde tekrar rahim filmi
çektirdi ve onda sorun çıkmadı. Böyle olunca Halit Bey'in tedavi öncesi histo yapalım teklifini kabul etmedim. Tedavim negatif sonuçlanınca
ben tamam Halit bey sizi dinleyeceğim ve histo yaptıracağım dedim. Bu arada historoskopiye para da vermedim. Yani para falan da kaybetmedim. Sen Halit Bey ile nahoş şeyler yaşamış olabilirsin benim de Semra Kahraman ve Hale Karagöz ile böyle kötü anılarım var. Ama gerçekten işini bilen ve işini iyi yapan insanlara iftira atmayalım.Bazen hasta ve doktorlar arasından frekanslar tutmayabiliyor. Ayrıca ben gerçekten son derece sorgulayıcı bir insanım. Öyle olmasa zaten minik bebeğim gelmiş olmazdı.

Bu kadar basit değil canım glukopache bir şeker hapı ve doktor kontrolünde kullanılmalı.Ayrıca Murat Bey kafasına göre omega takviyesi falan yapmıyor.Senden testler istiyor vücudunda aksayan ne varsa tespit edip buna göre tedavi ediyor. Örneğin bende hipoglisemi olduğunu tespit etti. Ve bu tür rahatsızlıklarda yumurta kalitesizliği yaptığını öğrendik. Ve herşeyden önce şikayetlerimi dinledi ve kan pıhtılaşması sorunun olduğundan şüphelendi. Kardiyovasküler risk paneli testini yaptırdı ve sonuçta haklı çıktı. Bu tespit edilmeseydi şu anda karnımda olan minik kuzumu kaybedebilirdim. Ama şimdi günde iki kere kan sulandırıcı iğne yaparak bebeğim sağlıklı olarak gelişmesini sağlıyorum.

merhaba canım,bende de aynen hipoglisemi ve kan pıhtılaşması var. ayrıca başka merkezlerde 3 kere başarısız tüp bebek denemesi.problem yumurta kalitesizliği.bende geçen hafta sonu murat beye gittim.ve benden bazı testler istedi bazı vitaminler verdi testlerin sonuçlarını haftaya hepsini tamamlamış olacağım ve ona göre tedaviyi değiştirecek sanırım. ve doktorum erbil bey murat beyle görüşmeden tedavi sürecini tamamlamadan tüp bebek denemesine geçmeyecek.inşallah bende senin gibi olumlu sonuçlar alırım..

inanki bu kadar basit senin dediğin bu testleri senin tüp bebek dr.un veriyo.glukopache evet şeker hapı pkonun hangi seviyesi olursa olsun yumurtanın küçük kalmasını engelliyo adetlerini düzene sokuyo.bunun sadece dozunu ayarlamak için şeker yüklemesi yapılıyo ki bunu da tüp bebek dr.un istiyo.pıhtılaşma genetik hormon testleri vitamin rezervlerinin hepsine tüp bebek dr.un başlamadan bakıyo.yani bunun için ayrıca bir dr.a ve maliyete gerek yok.benim bu saydığım testlerin hepsini normal kadın doğumcu olan infertilite üzerine ihtisas yapmış dr. istedi yani tüp bebek dr.u cnm..benim fikrim bu..inş. bebeğini sağlıkla kucağına alır huzurla büyütürsün cnm...

cnm o biraz duruma göre tahmini söyleniyo mesela pko nun şiddetine gör ki bazıları 3 ayda bir adet görüyo bunlarda yumurta kalitesi düşük oluyo diyolar.hani yumurta toplandıktan sonra bakılıp yok bu kalitesiz denmiyo.keza troidi olanlar içinde böyle.bizim gibiler için az sayıda kalite yumurta olması lazım ama dr.lar pek buna yanaşmıyolar dayıyolar iğneyi.mesela şimdi bazı merkezlerde kendiliğinden gelişen yumurtalarını büyütüp topluyolar bunlar daha iyi kalitede oluyomuş(mini tüp bebek)..böyle cnm hakkımızda hayırlısı olsun...

Beni yanlış anlamışsın canım. Söylediğim şey kafamıza göre hadi otları kaynatalım içelim, biraz da şeker hapı kullanalım diye kafamıza göre
tedaviler oluşturulmamasına söyledim. Elbetteki bir hekim gözetiminde bunlar yapılmalı. Murat Bey, bilmemne bey değil önemli olan bir hekimin
seni takip etmesi önemli. Ben Murat Bey'e güvendim ve inandım sonucunda da meyvasını gördüm. Halen hamileliğimi de takip ediyor kendisi.
Sen tüp tedavini yapan doktoruna güvenirsin. Bence önemli olan doktorunla frekansının tutması senin onu, onun da seni anlaması.
Örneğin ben ilk tüp tedavimi Semra Kahraman ve Hale Karagöz de oldum bir daha Memorial'ın kapısının önünden bile geçmem. Bu o hekimlerin
kötü olduğu anlamına gelmez ki yıllardır milyonlarca kişiye şifa dağıtıyorlar. Biz uyum sağlayamadık ve olmadı. Murat Bey ve Halit Bey ile
acayip uyum sağladım. Özellikle Murat Bey hayatımı değiştirdi. Yaşam kalitemi arttırdı.

cnm valla inan neye inanacağımı ne yapacağımı inan hiç bilmiyorum yumurta kalitesiz mi değil mi hiçbirşey net değil sadece olabilir pko da tam yok bende birazcık varmış adetlerim hiç şaşmaz tekrar tüp yaptırıp aynı şey başıma gelir diye korkuyorum eşimde gerek yok diyo murat beye gitme konusunda sonuçta neyin zararlı neyin sağlıklı olduğunu biliyoruz az çok sen önce sıgaradan vazgeç diyor bakalım ikna edebilirsem genede gidecem murat beye bir umut benimkisi.. artık hayırlısı deyip bekliyoruz...

canım sigara konusunu tüp bebekte çok önemsiyolar. ve doktora gittiğin zamanda eğer dediklerini yapabilecek gücü kendinde hissetmiyorsan gitmeninde bir anlamı olmuyor maalesef

biliyorum cnm kim ne derse yapacak durumda oluyoruz çoğu zaman..bir umut duyuduğumuz şeyleri yapıyoruz eğer aklına yatıyosa tabi ki git..ama bizim tedavilerimiz yeterince masraflı ben birde dr.un söylediği şeyi ikinci bir dr.dan dinlemek için para vermemeyi seçtim.tabiki sen içinden geçeni yap kimin vesile olacağı hiç belli olmaz..sigarayı keşke bırakabilseler ama çok zor olduğunu görüyorum ..eşim azaltmaya çalışıyo ama sıkıntı çektiğini biliyorum ..hıı çeksin banane hem kendi canına zarar hem tedavimize...herkes kendi üstüne düşeni yapıyo zor da olsa...senin içinde en iyi yer en iyi dr.neresi ise orda olursun inş. cnm

yok niye yanlış anlayayım gayet açık söylediklerin.bende bebeğime kavuşturan dr.u çok iyi bulurum ama herkes için aynı şeyler olmuyor..mesela bendeki tüm testleri halit bey istedi sağolsun çok iyi bir dr.olduğunada şüphem yok ama yaklaşımını beğenmedim devam etmedim.yani seni yollarlar murat beye beni yollamazlar????benim dediğim eğer ki tüp bebek tedavisindeysen zaten senin dr.un bunları veriyor.sende onlara yığınla para döküyosun haa birde ayrıca git şu dr.a oda bu testleri yapsın sana vitamin versin, gel diyosa ben gitmem... herkesin fikri kendine cnm...

canım sigara konusunu tüp bebekte çok önemsiyolar. ve doktora gittiğin zamanda eğer dediklerini yapabilecek gücü kendinde hissetmiyorsan gitmeninde bir anlamı olmuyor maalesef

biliyorum cnm önce sigaradan kurtulmam lazım negatif sonucunu alınca hemen bıraktım şuan tekrar içmeye başladım ama bırakıcam...

Arkadaslar ben de halit beye gitmek istiyordum. Ancak bazi arkadaslar olumsuz yorumlar yazmis. Acikcasi kafam karisti.

3 arkadasim halit bey sayesinde bebek sahibi oldu ama simdi korktum.

1 senelik evliyim ve henuz hamile kalamadim. Bir de bir suru test ister diye de korkuyorum. Psikolojik olarak gucum yok, yasim da buyuk ((

Bahcecide kime gideyim? Yardimci olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…