daha iyi olmana sevindim ben daha yeni başlıycam ama benden hepsini istedi bu testlerin ve hsgmi pek düzgün çekilmemiş diye tekrar istedi.aslında ben halit beyde devam etmek istemiyorum ama dün şu tetsler için gittiğm dr. bahçeci yazısını görünce ist.da gidebileceğin en iyi yere gitmişsin dedi.şimdi arada kaldım acaba merkezde başka dr.amı gitsem diye..ben genetik testlerini yaptırmıştım önceden şimdi pıhtılaşma klasik hormonlar cd56 amh ve pıhtılaşmayı yaptırmaya çalışıyorum..çapadan randevu almak imkansız gibi.daha bu sabah yeni haftalık açılmış anında doldu.başka hastanede de yarısı yapılıyo ve eminim ki halit bey benden de his. istiycek ama ben istemiyorum ..öyle işte .şimdilik debelenme aşamasındayım:)
neden Halit bey le devam etmek istemiyorsun?? özel değilse anlatabilir misin??
yoo özel değil.ben hiç başlamadım sadece öngörüşmeye gittim ama hep dediğim gibi bilgili ve tecrübeli bir dr.orası kesin.öngörüşmede her sorduğum soruyla dalga geçti gıcık oldum ben geçmişimi merak ettiklerimi anltıp aldığım cevaplar aklıma yatarsa başlamak istiyodum .malesef geçiştirildik.ben merkezin iyiolduğunu biliyodum banada umuta felan göre daha yakın işte dediğim gibi ordaki başka dr.amı gitsem bilemedim.
bu işte doktora güven duymak, onunla düzgün bir iletişimde olmak çok önemli, eğer kendini rahat hissetmiyorsan bence de başka bir hekimle görüşmek en doğrusu olur, ben daha önceki doktorumdan sonra halit Bey le kendimi çok rahat hissettim eşim de güven duyuyor kendisine. bilgi ve tecrübe konusu ise kesinlikle tartışılmaz.
zaten bende dedim ve tartışmadım:)ama keşke dinleseydi .eşim aslında devam edelim dedi ama o alaycı tavırları aklıma geldikçe sinirleinyorum..bilmiyorum belki devam ederim belki ordaki başka bir dr.a giderim şu tahlilleri yaptırabilseydim....sen ne durumdasın ?
benim bu 4. denemem olacak Halit bey de ise 2. denemem. Şu anda da opu için ilaç kullanıyorum, büyük ihtimal 10 gün içinde yumurtalar toplanacak.
bugun daha iyiyim dün çok kötüydüm kafam sersem gibi şimdi ne yapacağım bilmiyorum 2negatifide aldım aşılamayla birlikte 4 etti
testler sanırım çapadada yapılıyormuş şimdilik biraz ara vermem lazım kendimi toparlamam lazım 2 tüpün arasında 2 defada histeroskopi oldum oda beni sarstı hep operasyon kanamam yüzünden sonlandırıldı bünyem şaştı artık testler içinde emine hanım hamile kalsan bile bu testleri senden isteyecektik dedi bağışıklığına bakalım dedi cd56 ve eşimle benden kromozon testi istedi, klınkte 1200tl istediler.
evimicin sen ne zaman başlamı düşünüyosun?
badezuzum benden ilk tedaviye başlayınca bir sürü test istemişti ama içlerinde bu testler yoktu genellikte tutmayan tüp bebek tedavisi sonrasında araştırmak için bakıyorlar diye biliyorum ilk tüpten sonra araştırmak için hist yaptı sorun çıktı 1 ay sonra yine tekrardan hist oldum sonra dondurulmuşla başladım sonuç yine aynı bu sefer yine araştıralım bünyen embriyoyo atıyormu diye test yapalım bağışıklığına bakalım dedi canım sen ne aşamadasın ilk denemenmi
Ben muradima erdim Allahin izniyle dilekcim. Halitbey ile devam etmedim.
Her ultrason kontrolumde hepinizin yuzlerini hayali gozumun onunden gecirip tek tek dua ediyorum sizlerin de bu mutlulugu yasamaniz icin. Bazilari sansli bu sureci az zamanda geciriyor, bazilari senelerce ugrasiyor. Bu da bizimelimize olmayan birsey. O yizden ne olur bunun bir surec oldugunu dusunup zamanini sabirla bekleyin. Demesi kolay ama elden baska birsey gelmiyor.
Hepinizi kucakliyorum sicacik.
mrb halit beyde denemen oldu mu hiç..halit beye devam etmemenin nedenini yazarmısın burdan veya özelden zahmet olmazsa. çünkü karar vermeye çalışıyorum ve orda tedavi görenlerin deneyimleri hakkında bilgi edinmek istiyorum..sanırım hamilesin bu arada Allah tamamına erdirsin.
Soaolasin canim. Allah sizlere de nasip etsin. Mesaj icin kutun dolu
benim yazışyığım diğer topicte iki arkadaşım gidiyo biri hamile kaldı çok şükür iki gün oldu diğeri daha başlamadı
Merhaba arkadaşlar bende bahçeci kliniğinde tedaviye başlayacağım bu hafta ilk görüşmeyi yapacağız.
Ama erbil yağmur.dan randevu aldım.onun hastası olan yokmudur aranızda. çok merak ediyorum onun hastası olup hamile kalan arkadaşlar varmı???
Sisemcim icinin rahat etmesine ve memnun kalmana cok sevindim ben maalesef halit beyden hic memnun kalmadim!!. Umarim hersey yolunda gider ve bebegini kucagina alirsin haberlerini bekliyorum:))[/QUOT
merhaba Daysleeper ben senin tedavi aşamanı merak etdim ilk denenemen ni ?
merhaba
cumartesi günü kliniğe gitmişdim benim doktorum halit bey ama orada bir bayanla tanışdım elinde 2 yaşında çok tatlı bir kız bebk vardı sizin mi diye sordum teyzesiymiş tüp bebk yöntemiyle dünyaya gelmiş annesi içeride 2.bebeği için transferdeymiş doktorlarıda erbil beymiş(hatta teyzenin baba söylediği çok denemeleri olmuş erbil beyde ilk denemede tutmuş ,almanyadan geliyorlarmış
bu bildiklerimi paylaşmak isdedim
sağol bilgilendirdiğin için bende bugün başladım tedaviye fakat daha önceki denemelerimden dolayı (yumurta kalitesizliği var bende) murat berksoy.a yönlendirdi yaklaşık 2 ay kadar onunla tedavi göreceğim.daha sonra haziran gibi erbil bey.de başlayacakmışım.ama izmirden gelip gideceğim çok zor olacak gibi hem maddi hem manevi
yumurta kalitesini arttırmak için ne verdi dr. acaba yazarmsın cnm?
badezuzum Murat bey kişiye özel diyetler hazırlıyor, başlangıçta genelde et, süt, yumurta,tavuk, balık hepsini kesiyor sadece sebze , meyve ağırlıklı beslendiriyor ama yanına bir sürü takviye ilaç ve vitamin eriyor, sonra vücudunun tepkisine göre diyet programını ve ilaç ve vitaminleri değiştiriyor, yani sadece şunu yapıyor demek mümkün değil, mesela ben 5 aydır gidiyorum 6 kere falan değişti diyet listem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?