İyi seneler herkezeee evett olumlu düşübmek önemli ben yumurta tedavisi oldugum zmn hep hüsran yaşadıgım için çok olumsuz düşündügüm için iki bekledim ki olumlumsuz enerjimi attım şimdi başlıcaz tedaviye tüp bebek öncesi yapılması gerekenleri yaptık bakalım neler olacak allah büyükk hepimizin yardımcısı olsun.Cikmaz insallah olumlu dusunuelim kizlar
İyi seneler herkezeee evett olumlu düşübmek önemli ben yumurta tedavisi oldugum zmn hep hüsran yaşadıgım için çok olumsuz düşündügüm için iki bekledim ki olumlumsuz enerjimi attım şimdi başlıcaz tedaviye tüp bebek öncesi yapılması gerekenleri yaptık bakalım neler olacak allah büyükk hepimizin yardımcısı olsun.
halit fırat erden görünürde çok pahalı gözükmüyor ama murat berksoya yönlendiriyor oda iliğinizi kurutana kadar para alıyor c56 serumlar ,defalarca yaptırdığımız amh testleri ,haddinden fazla vitaminler ,muayene ücretleri....biz ikinci denememizi yaptık ve 6 haftada düşükle sonuçlandı,iyi polis kötü polisi oynuyorlar,uzak durun derim bunlardanBen bayaaa önceden randevu almıştım ilk fırsatta bakacaktı geçtigimiz cumartesi gittik muayne etti hep eşimden sıkıntı demişlerdi meger benim rahmim sola dogru yamuk ve T şeklindeymiş daha önce kimse hsg'me bakmadı düzeltecek onları onun dışında sorun yok dedi evet biraz pahalı ama en iyi dr'lardan biri ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışayım sonrası tevekkül olmazda hayırlısı böyleymiş dicez artık yapacak bir şey yok..
halit fırat erden görünürde çok pahalı gözükmüyor ama murat berksoya yönlendiriyor oda iliğinizi kurutana kadar para alıyor c56 serumlar ,defalarca yaptırdığımız amh testleri ,haddinden fazla vitaminler ,muayene ücretleri....biz ikinci denememizi yaptık ve 6 haftada düşükle sonuçlandı,iyi polis kötü polisi oynuyorlar,uzak durun derim bunlardan
boş gebelik,kalbi oluşmadı malesefsenin neyden 6 haftada düştü cnm..
benimde 8 haftalıktı kalp atışını alamadık
boş gebelik,kalbi oluşmadı malesef
peki sizde sorun neydi ikinci denemede'de olmayınca bir şey söylemedilermi offf kafam karıştı.halit fırat erden görünürde çok pahalı gözükmüyor ama murat berksoya yönlendiriyor oda iliğinizi kurutana kadar para alıyor c56 serumlar ,defalarca yaptırdığımız amh testleri ,haddinden fazla vitaminler ,muayene ücretleri....biz ikinci denememizi yaptık ve 6 haftada düşükle sonuçlandı,iyi polis kötü polisi oynuyorlar,uzak durun derim bunlardan
Canımm günaydın nerde oturuyorsun hiç gebe kaldınmı düşük fln hangi testleri yaptırdın fiyatla ilgili sana özel msj atıcam inşallah bebişlerimiz olur bende bendede yaş 36 ben ilk defa yaptırıcam çok heyecanlıyım inşallah hepimiz hamiş kalırızzz
Nc1908 sen ne yaptın transfer bekliyordun arkadaşlar herkez olumlu olumsuz durum güncellemesi yapsaa biraz canlansın topigimiz bizede umut olunnnn
Transferi olan arkadaşlar yatmak gerekiyormu acaba ...
bazilari yatmayi tavsiye ediyor bazilari etmiyor bence ne cok yatmak lazim nede cok ayakta kalmak lazim dikkatli evin icinde is yapmadan arada dolanabilirsin zaten jel sikincada mecbur 15 dakka yurumek lazim kasmadan hayata devam etmeliyiz embriyo uc dört gunde tutunuyormus ozamanlar dikkat etmeli diye dusunuyorumTransferi olan arkadaşlar yatmak gerekiyormu acaba ...
Ayyyy yenimi oldu transferin kaçıncı günün allahım yüzünü güldürsün topikte son zamanın ilk hamilesi sen olursun inşallahhhhTransferi olan arkadaşlar yatmak gerekiyormu acaba ...
Ayyy çok sevindim dondurulmuşlar transfer edilecekti dimi bizede bildir neler oldu inşallah deveciailesi'nden sonra sen hamile kal peşpeşe güzel haberler alalımmmmmyarın gidicem kendisi yeni dönmüş..
bakalım bir görüşeyim ne olcak duruma göre başlıcaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?