Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Ayyy çok sevindim dondurulmuşlar transfer edilecekti dimi bizede bildir neler oldu inşallah deveciailesi'nden sonra sen hamile kal peşpeşe güzel haberler alalımmmmm

sağol cnm bakalım görüşme nasıl geçicek ne dicek halit bey...
gebe kalmada sorun yokda önemli olan devam etmesi: )
inş bu sefer son olur..

sağol cnm bakalım görüşme nasıl geçicek ne dicek halit bey...
gebe kalmada sorun yokda önemli olan devam etmesi: )
inş bu sefer son olur..
İnşallah bu sefer sımsıkı yutunurlar bi sorun yaşamazsın tutunma için bir şey yapacakmı acabaaa bizede söyle ne derse ayyy çok heyecanlıııı

Transfer olmadı bekliyor embriyolar cuma günü son kontrol 5 gün sonra falan herşey yolundaysa transfer olacak inşallah rabbim bütün isteyenlere nasip etsin

Kizlar selam.halit erden tup bebegi nekadara yapiyor ? Bende pko war.ilacla adet gorebiliyorum.2asilama oldum nasip olmadi.varmi benimle ayni seyleri yasayip hamile kalan bana umut olun

Kizlar selam.halit erden tup bebegi nekadara yapiyor ? Bende pko war.ilacla adet gorebiliyorum.2asilama oldum nasip olmadi.varmi benimle ayni seyleri yasayip hamile kalan bana umut olun

cnm bende pko var..
çok büyük sorunlar değil bunlar..
başka sorunun yok ise tüple olumlu sonuca varırsın..

Slm kizlar 3 yıllık evliyim ama çocuğum olmuyor gittiğim her Dr eşim ve benim hiç bir sorunumuz olmadığını söylüyor psikolojik olarak berbat durumdayız ve halit beyi araştırıp buldum perşembe randevum var gidiyorum umarım iyi bi Dr dur umarım derdimize bi çare bulur artık yine olmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum halit bey ile ilgili görüş bildirmeniz mümkünmüdur acaba

Halit Bey'in sekreteri bugün bana yurtdışında olduğunu söyledi ne zaman döneceği belli değil dedi siz perşembe günü randevum var diyorsunuz döndümü ki

Evet yurtdışındaydı perşembe geleceği için çok önceden randevu aldım o gün tekrar yurt dışına geri donecekmis

Evet yurtdışındaydı perşembe geleceği için çok önceden randevu aldım o gün tekrar yurt dışına geri donecekmis

cevap verdiğin için sağol inşallah pozitif olur sonucunuz halit beyin muayene ücreti ne kadar tedaviye ne kadar tutyor bilginiz varsa söylerseniz sevinirim.çünkü bende halit beyi düşünüyorum bu seferki tedavimde.

Ben daha yeni gidip başlıycam bakalım ne sorun bulacak bende belkide diğer Dr larin dediği gibi hiç bi sorunum yok muane ücreti 450 yada 500 olması lazım gittikten sonra size Dr hakkındaki görüşlerimi bildiririm artık yine sorun bulunmazsa tüp bebek istiycem

Yaş kaç benim sorunum da çok büyük degil ama bende tüp istedimm şimdi sigarayı bırakmaya çalışıyorum akapunkturla offf çok zorrrr kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…