Ayyy süperrr çok güzel bir haber verdin,şu an tatildeyiz klasik tüp bebek öncesi kafa boşaltma tatiliHalit hoca ocak 15 ten itibaren randevulara basliyormus bilginize kizlar
Süper bi haber tam benim transferde olacak ozamn Halit beyHalit hoca ocak 15 ten itibaren randevulara basliyormus bilginize kizlar
Canım çokkk sewindim hayırlı olur transferin inşallah süreçlerimizi burdan paylaşalım benim gibi acemi olanlar faydalansınSüper bi haber tam benim transferde olacak ozamn Halit bey
İnsallah cnm herkesin ki hayırlı olur inşallah sen yenimi basliyosun tedaviyeCanım çokkk sewindim hayırlı olur transferin inşallah süreçlerimizi burdan paylaşalım benim gibi acemi olanlar faydalansın
Evet daha testlerimizi yaptırıcaz ohoo çok çok yeni, muayne oldum gerkli testleri verdiler yaptır bakayım dedi halit bey bakalım hayırlısıııİnsallah cnm herkesin ki hayırlı olur inşallah sen yenimi basliyosun tedaviye
Hayirlisi olsun senin icin canim rabbim aratmadan nasip etsin insAyyy süperrr çok güzel bir haber verdin,şu an tatildeyiz klasik tüp bebek öncesi kafa boşaltma tatilidönüşte maraton başlıyor hem heyecanlıyım hrm korkuyorum.
Sizin transfer ocakta olacak benimde ocakta olacak belkide beraber olacagiz :))Süper bi haber tam benim transferde olacak ozamn Halit bey
Hadi hayırlısı paylaşalım güzel haberleri benim adetim 15 gibi tahmin ediyorum ozamn başlayacak sizinki nezman acabaSizin transfer ocakta olacak benimde ocakta olacak belkide beraber olacagiz :))
Oo çok yenisin insallah bi sorunun çıkmazsa hemen başlarsınız ben 7.aydan beri tedavi görüyorumEvet daha testlerimizi yaptırıcaz ohoo çok çok yeni, muayne oldum gerkli testleri verdiler yaptır bakayım dedi halit bey bakalım hayırlısııı
Oo çok yenisin insallah bi sorunun çıkmazsa hemen başlarsınız ben 7.aydan beri tedavi görüyorum[/QUOTE
Ooo çok uzunmuş benim rahim sola dogru yamuk çıktı birde dar T şeklinde şimdilik sorun bu sizin sorun neydi 7 ay çok uzun
Daha belli degil ocak sonu gibi olabilirHadi hayırlısı paylaşalım güzel haberleri benim adetim 15 gibi tahmin ediyorum ozamn başlayacak sizinki nezman acaba
Biraz kariştırmışım yazılarıOoo çok uzunmu
İnşallah hayırlı olur transferin haydiii siz önden gidin ben şubata yetişirim inşallahDaha belli degil ocak sonu gibi olabilir
Amin canim ins rabbim hepimizin gönlune göre verirİnşallah hayırlı olur transferin haydiii siz önden gidin ben şubata yetişirim inşallahtabiii bir sorun çıkmazdaa hayal işte
Yasin kac canim ayrica sorununuz nedir?Yaa biz biraz abarttık eşimle benim yaşımdan dolayı iki embriyo koydurucaz herşey yolunda giderse ve kısmetse bir daha buraya gelemeyiz diye iki çıngırak aldık eşimle biz çoktan havaya girdik sanırım
Yaş 35 (şimdilik :) yarın 36 ) hahhahaYasin kac canim ayrica sorununuz nedir?
Ooo çok uzunmu[/QUOkisiden kişiye değişen bir tedavi süreci hiç belli olmaz uzun olacak diye birşey yok bence doğru tedavi derim başka hastanelerde yaptırdık ama sorunu bulmak önemli herşey güzel olacak inşallah
Cikmaz insallah olumlu dusunuelim kizlarİnşallah hayırlı olur transferin haydiii siz önden gidin ben şubata yetişirim inşallahtabiii bir sorun çıkmazdaa hayal işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?