Tüp Bebek Merkezleri Dr. Halit Fırat Erden Hastaları

Herkez tedavide yada benim gibi beklemede ne yazalim
Canim gelisme olacakki yazalim dimi :()

İyide arada sizde bir şeyler yazında kendimi şizorfren gibi hissetmiyim iyice esrkum'un günlügüne döndü olay :KK48: kendi kendime konuşuyo gibiyim:oops:

Haklısın canım ben beklemedeyim biliyosun psikologum oyle dedi :KK66:

Halit bey cok yoğun biri anladigim kadariyla tedaviyi takipleri baska bir doktor yapiyor transferini kendisi yapiyor değilmi bu yizden benim aklım çok karışık zaten bugun başım ağrıyor ooof ooof

Haklısın canım ben beklemedeyim biliyosun psikologum oyle dedi :KK66:

Halit bey cok yoğun biri anladigim kadariyla tedaviyi takipleri baska bir doktor yapiyor transferini kendisi yapiyor değilmi bu yizden benim aklım çok karışık zaten bugun başım ağrıyor ooof ooof
Aslında bütün ünlü dr'lar bunu yapıyor yumurta takibini başka dr'lara yaptırıyorlar sorun yoksa eger önemli olan embriyolog ve labaratuar esasında yada bilmiyorum offff benimde kafa sütlaççç vallaha girdik bir yolaa allahım utandırmasın:olamaz: korkuyorummm sanırımm

Yumurta büyütmek için yapılan ignenin yan etkileri nelerdir biraz halsiz hissediyorum kendimi birazda bulantı ne olur bilenler yazabilirmiiiii

Ami cnm sağol stres yapmamaya çalışıyorum rabbim herkese nasip etsin
Canım iyi pazarlar kendi aramızda seni konuşuyoruz ne yaptı nasıl gidiyor cnmm çatlıcazz nasıl gidiyooo:KK37: herhalde etkilenmek istemiyorsun iyi yada köyü tamam soru sormicaz sadece ne hissediyorsun biraz bize anlatsan umut olsan allahım ilk hamilemiz olursun inşallah cnmm:anneadayı:

Yumurta büyütmek için yapılan ignenin yan etkileri nelerdir biraz halsiz hissediyorum kendimi birazda bulantı ne olur bilenler yazabilirmiiiii

Her ilaçta olduğu gibi bu ignelerinde yan etkileri var ancak çok sık görülmekle beraber ciddi de olabilir doktorunu ara sor canım ihmale gelmeyen konular bunlar bende yan etki yapmadığı için bunlar bunlar olur deyip seni yanlış yönlendirmek istemem ama muhakkak doktoruna sor

Saracım teşekkürler cvp için bir şey daha ögrenmek istiyorum transfer öncesi herhangi bir ilaç veriliyomu nasıl oluyor

Kizlarrrrr iyi akşamlar mesajlarınızı okudum tek tek uzun zamandır giremedim deveciailesi lütfen bizi haberdar et durumdan çok merak ediyoruz sonucu sen bize umut olacaksın benimde vitamin değerlerim düşük olduğu için vitamin ilaçları alıyorum inş kısmet olursa diğer ay start vericez çok heycanli bi süreç

Kizlarrrrr iyi akşamlar mesajlarınızı okudum tek tek uzun zamandır giremedim deveciailesi lütfen bizi haberdar et durumdan çok merak ediyoruz sonucu sen bize umut olacaksın benimde vitamin değerlerim düşük olduğu için vitamin ilaçları alıyorum inş kısmet olursa diğer ay start vericez çok heycanli bi süreç
Allahımmm utandırmasınn inşallahh hepimiz anne olucazzzz:KK46::anneadayı:

Benim ignelerim bitti bu gün yarn 12de maslak acıbademde E2 ve P4 testi yapılacakmış sonra zorluya geçicem orda doz ayarlaması yapılacak sanırım 4 kutu igne aldırdılar anlamadım normaldede böylemi oluyor parça parçamı alıcam ilaçları hep bilen atkadaşlar nasıl oluyor sonuçta aynı yerde yaptırıyoruz bilgi verin lütfennnn:KK73:

KiZlar meraba transferim oldu beklemekteyiz hiç bi belirti hissetmiyordum dasha normal mi acaba...çarşamba yapildi moral verinnn
Ne belirtisi bekliyorsun mikroskop altında ancak görünebilen bir embriyodan ;) millet 4 aylık hamileyken ancak anlıyor aaa hamileyim diyor. Kafanı rahat tut ve stress yapmamaya çalış dağıt kafanı başka şeylerle meşgul ol. Nasipse hayırlı evlatsa tutunur anacığına öyle düşün

KiZlar meraba transferim oldu beklemekteyiz hiç bi belirti hissetmiyordum dasha normal mi acaba...çarşamba yapildi moral verinnn
Cnm merhaba hayırlı uğurlu olsun tatlım çok fazla araştırmaya girme sakin olmaya çalış bizi haberdar ettiğin için çok teşekkür ederim senden hep msj gelmişmi diye bakıyorum belirtileri hemen olmuyor acele etme buraya kadar gelmişsin biraz daha sabır ilk hamilemiz sen olacaksın buna inanıyorum sen bizim umudumuz olacaksın hemen belirti falan aramam tmm daha çok yeni olduğu için hiç bişey hissetmezsin normal gebeligi düşün ne kadar süre sonra insanlar farkına varıyor hemen belli olan bişey degil

A
Ahhh canımm sen iste biz moral veririz meraktan çatladıkk :halay: ilk hamilemiz olacaksın kaç embriyo konduu ayyy gözlerim doldu yineeee offf igneden allahımm :anneadayı::KK200: Genelde kimse bir şey hissetmiyor tutmuşturrrrrr merak etme :anne:

Bu gün acıbadem'de önce tüp bebek bölümüne kayıt yaptırdım kan verdim çok kalabalıktı bekleyenler fln ayyy çok tuhaftı sanki ben yaptırmıyorum dışardan bakıyorum:) şimdide zorkuya geldim bakalım ne durumda yumoşlar :KK46:kızlar yokmu bu saatte merkezde olan :halay:

Cnm merhaba hayırlı uğurlu olsun tatlım çok fazla araştırmaya girme sakin olmaya çalış bizi haberdar ettiğin için çok teşekkür ederim senden hep msj gelmişmi diye bakıyorum belirtileri hemen olmuyor acele etme buraya kadar gelmişsin biraz daha sabır ilk hamilemiz sen olacaksın buna inanıyorum sen bizim umudumuz olacaksın hemen belirti falan aramam tmm daha çok yeni olduğu için hiç bişey hissetmezsin normal gebeligi düşün ne kadar süre sonra insanlar farkına varıyor hemen belli olan bişey degil
Bencede o daha çokkk minik ama oralardaaaa :KK46:

Back
X