Bu gibi yorumlar tabiki etkiliyor bizi ama biz bi kere çıktık bu yola Dr değiştirip veya merkez değiştirip yazılan kaderimizi değiştiremeyiz neyi yaşamamız gerekiyorsa onu yaşayacağız ben yinede halit beye güveniyorum bütün yaptığı transferler tabiki başarılı olmayacak ama bir o kadarda başarısı var benim senden öğrenmek istediğim şu canım sen halit bey olmadığı için oraya gitmediğini söyledin ve bana halit lazım demiştin şimdi neden iyiki gitmemişim diyosun yani halit olsaydı gidecektin ama olmadığı için bende başka yere gidiyorum dedin şimdide iyiki gitmemişim diyosun inan benim olduğu gibi diğer arkadaşlarında kafası çok karışıyor eğer varsa bindiğin ve söylemediğin bişey bizimle paylaşırsan gerçekten sevinirim ona göre davranırız belki bizde çok gizemli konuşuyorsun gibime geliyor halit beyle ilgilibende troid hiç bakmadı..
3 yıllık evliyim 31 yaşındayım daha..
pıhtılaşma nasıl atladı troid desen gene öle..
her ne kadar clexane versede yan ilaçlar varmış kullanılan..
internetten araştırdım troid ve pıhtılaşma varsa zaten gebelik ilerlemiyormuş..
ki ben 8 haftalıkdı kaybettiğimde..
son gittiğimde gene hiç bu konular hakkında bişey demedi embriyoya takıldı son gidişimde de..
iyiki dewam etmemişim gene hüsran olacakmış benim için..
bahçecice aylin hnm gidiyorum..
endokrine gidiyorum şu an troid için ayrıntılı tahliller verdi..
sonra aylin hnm görüşücem işte...
bakalım ne dicek nasıl bir tedavi olacak..
yaa kızlar böle yazıyorum ama aklınız karışmasın bak sonuçda halit beye gidiyosunuz ne kadar doğru bilmiyorum