ben açmıştım konuyu ben cevap vereyim.evet amaliyat oldum.ve herşey çok güzel.ister olun hüseyin beye ister olmayın ama ben memnunum her açıdan çok teşekkürler
bende şubatın ilk haftası hüseyin beye ameliyat olacağım.. yei burnundan memnunmusun? tam istediğin şekildemi oldu? nefes durumun nasıl? biraz anlatırsan memnun olurum canım
hüseyin beye kasım sonunda amliyat oldum.her iki açıdanda sorunum vardı.ben burnumun nasıl olması gerekdiğini kendisine anlattım.bunun benim için önemli olduğunu karar verirken çok zor olduğunu ama yaptırmam gerektiğini anlattım.ve hemen karar verdim 1 gece hastanede yattım.morluklarım oldu fakat arnıca jel çok işe yaradı en fazla 6 gün mor ve şişlikler fazlaydı ondan sonrası çok rahat verdiği ağrı kesiciyi kullanamdım bile 7 gün sonra iş başı yaptım.şiş olmasına rağmen çok güzel olmuştu.şişler henüz yavaş yavaş iniyor.ve dahada güzlleşiyor. benim burnum çok kemerli ve burun ucu bayağa aşağıdaydı.çok doğal görünüyor.tanımayanlar estetik olduğumu anlamıyor.[/tşk ed
tşk ederim canım açıklamaların için :) benimde bir ayım kaldı ameliyat olmama. ve çok heyecanlıyım. biran önce olsamda bende yeni burnuşuma kavuşsam. hüseyin beye çok güveniyorum. hayırlısı
neden bekliyorsun madem olacaksın hemen ol.beklemeye ne gerek var.bende 2 hafta sonra lacaktım ama düşündüm de ne gerek var. hemen 2 gün sonrası için randevu aldım. yıllarca o şekilde yaşadım daha fazla yaşamanın ne gereği var. dedim. kararlıysan beklemek ne yarar.yaptır hemen bitsin. korkma ve endişelenme sedyeye yattığımı hatırlıyorum.ondan sonrasını hiç hatırlamıyorum. odaya çıktığımda ameliyat oldummu diye sormuşum o kadar kolay yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?