hüseyin beye kasım sonunda amliyat oldum.her iki açıdanda sorunum vardı.ben burnumun nasıl olması gerekdiğini kendisine anlattım.bunun benim için önemli olduğunu karar verirken çok zor olduğunu ama yaptırmam gerektiğini anlattım.ve hemen karar verdim 1 gece hastanede yattım.morluklarım oldu fakat arnıca jel çok işe yaradı en fazla 6 gün mor ve şişlikler fazlaydı ondan sonrası çok rahat verdiği ağrı kesiciyi kullanamdım bile 7 gün sonra iş başı yaptım.şiş olmasına rağmen çok güzel olmuştu.şişler henüz yavaş yavaş iniyor.ve dahada güzlleşiyor. benim burnum çok kemerli ve burun ucu bayağa aşağıdaydı.çok doğal görünüyor.tanımayanlar estetik olduğumu anlamıyor.
ben bu yazdıklarını ve orda konuştuğum bayanın sözlerini dşündükçe korkularım en az seviyelere kadar indi inan.. bilmiyorum ama sanırım güzel geçicek herşey..canım doktor sana bilgisayarda tasarım çizmişimiydi? çizdiyse eğer ameliyat sonucun o çizdiği gibi oldumu birebir? yoksa biraz farklılıklar oldumu?bunuda çok merak ediyorum. beni burnum kemerli ama kemerimden çok benim beğenmediğim yer burnumun sırt kısmı.. yani yüzüm önden bakılınca başlangıç yani sırt kısmı geniş duruyo..o alanı daraltırsa ben çok mutlu olucam kendime olan güvenim gelecek.. yani burnumun yandan bakılınca kavisli yada düz olması çok önrmli değil beni için. genişliğinin daraltılması önemli. :) burun ucum düzgün ama.. burun ucum kaldırılmayacakmış düz olacakmış doktor öle dedi. senin burnun kalkıkmı yaptı ucunu? ayy ne kadar çok soru sordum dimiii :)))))))))))) ama napim benim yerimde oldun zamanında.. ve meraklarımı hoşgör canım benim
:) bende burun estetiği olmak ıstıyorum huseyın altunun ücretlenmesı ne kadar
3500 tl. genel anestezi ile yapıyormuş
arakdaşlar , genel anestezi sonrasında kusma mide bulantısı oluyor mu
Ben yaklaşık 7 ay önce burun ameliyatıoldum.Hüseyin Bey hakkında düşünenler varsa hiç tereddüt etmesinler,o kadar doğal ve güzel bir sonuç oluyor ki çevremden 3 kişi daha benden sonra ameliyat oldular.Hastane de çok rahat ve temiz.Tavsiye ediyorum.
esmeraldeverme82 ameliyattan memnun kalmadığını yazmışsın, zaman geçince fikrin değişti mi? Ben de Hüseyin Bey' ameliyat olmayı düşünüyordum. Aklım karıştı.
aklın hiç karışmasın bende yeni oldum olabilirsin. ayrıca yeni olduğu için şiş ve büyük görünmesi doğal bunu arkadaşa söyemiş olması gerekiyor doktorun,birde netten ufak bi araştırma yaparsa arkadaş şişliklerin %70 nin ilk 4 ayda geçtiğini öğrenecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?