Dr. Hüseyin Altun Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben 1 yıl once oldum.. gayet memnunum. şekil olarakta.. nefes alıp vermek konusundada. taavsiye ederim

artık 25 mesaj olsada resımlerı gorsek :S

merhaba bende hüseyin beye ameliyat oldum fotomdan burnuma bakabilirsiniz.ayrıca doktorbey facebook ta "burun estetiği paylasım" adında bir sayfa olusturmuş hastaların yükleyeceği fotoları ordanda takip edebilirsiniz.grup herkese açık...

bu baslik çok gerilerde kalmış yakın zamanda hüseyin altun'a ameliyat olan var mi birde fiyatı uygun diye okudum şu anda fiyat nedir bilen var mi genel olarak güzel yorumlar yazılmış

bu baslik çok gerilerde kalmış yakın zamanda hüseyin altun'a ameliyat olan var mi birde fiyatı uygun diye okudum şu anda fiyat nedir bilen var mi genel olarak güzel yorumlar yazılmış
ben gecen hafta Huseyın Beye muayne oldum. 9 kasım icinde randevu aldım. Fiyatı 3200 ile 3700 arası degısıyor. sgk varsa eger 3200 yappıyorlar.

[SUB][/SUB]
ben gecen hafta Huseyın Beye muayne oldum. 9 kasım icinde randevu aldım. Fiyatı 3200 ile 3700 arası degısıyor. sgk varsa eger 3200 yappıyorlar.

9 kasım ameliyat tarihimi canım ? yaptığı burunların fotolarını gördün mü nasıldı ? benim için doğallık çok önemli tabi herkesin doğal ve güzel anlayışı farklı bende benim kriterlerime en uygun doktor arayışındayım

ades ben sana arkadaşlık talebi gönderdim kabul edebilir misin fotolarını görebilir miyim?

evet 9 kasım cnm . bana amelıyat ettıgı burunları gostermedı. fotografımı cektı tasarım yaptı ben dogal burun ıstıyorum dedı ona gore bır tasarım yaptı. Kendısı gayette dobra. Soyle yaparsam kalkık olur boyle sana yakısmaz boylesı guzel durmaz dıye fıkırde verıyor. Benım o doktora burun amelıyatı yaptıran tanıdıklarım vardı onlardan aldıgım yorumlara guvenerekten doktoruma guvendım. Ama sımdı Necdet Uçar doktoru duydum . O'da baya ün yapmış bir doktor ve ıkısı arasında kaldım. Kararsızlık kötu bısey ya .

Necdet Uçar Plastik cerrah Hüseyin Altun Kbb ci bunuda dikkate al bana KBB doktorları burnun sağlığını da daha fazla dikkate alıyorlarmış gibi geliyor tabi ki estetik sonuçta çok önemli

Necdet Uçar Plastik cerrah Hüseyin Altun Kbb ci bunuda dikkate al bana KBB doktorları burnun sağlığını da daha fazla dikkate alıyorlarmış gibi geliyor tabi ki estetik sonuçta çok önemli

ama şöyle bısey var ben Huseyın beyın hıc bır hastasından negatıf bı yorum almadım gorduklerım kadarını soyluyorum tabı. ve Huseyın beyın hasta orneklerı var gozumun onunde. fakat Necdet beyın hastalarını bırebır hıc grmedım va forumlarda takıp ettıgım kadarıyla neredeyse hastalarının yarısı cıkıntı vs sebebıyle tekrardan doktora gorunmusler. Kfam o kadar karısk:44:ki.

canım tabiki gördüğün canlı sonuçlar varsa ve sende begendiysen hiç düşünme bence ne kadar fiyat Hüseyin beyde ?

gerçekten burnun anotomisi hakkında kbb ciler daha fazla bilgiye sahip branşları olduğu için nefes sorununa falan daha çok dikkat ediyorlar.bildiğim bikaç kbb ci var yurtdışında burun estetiği daha doğrusu yüz estetiği kurslarına kongrelerine katılıyorlar kendilerini geliştirmek için el becerilerini geliştirmek için(artık kbb ciler baş ve boyunla ilgili bütün estetikleri yapma yetkisine sahipler bu yüzden burun estetiğinide çok iyi biliyorlar)bu doktorlardan birtaneside hüseyin altun.aklınızda kalmasın iki doktorlada görüşün sonra değerlendirirsiniz fiyatı size verdikleri cvpları yaptıkları ameliyatlarını falan..sonra karar verirsiniz.

ades burnuna bayildim çok güzel olmuş benim gönlümde yatan doktor muhammet dilber açıkçası ama fiyatı çok yüksek diye necdet uçar dusunuyordum ama senin burnunu görünce birde hüseyin beyde kbb doktoru olunca ve fiyatida m.dilbere göre uygun olunca aklım Hüseyin beye kaydı açıkçası arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için teşekkürler hayat boyu mutluluklar

Hüseyın bey 3200 ile 3700 arası fıyat verıyor. Necdet bey dha uygun fıyat veryormus sanırım bakalım onunlada yarın gorusurucem.

canım merhaba nasıl geçti görüşmeniz peki? paraya çok takılma sana ısrar etmem tabi Hüseyin bey konusunda ama doktorun hastasının ve yaptığı burunun arkasında durması önemli bence.Ben mesela çekilmez bi hastayım bence ama doktorum çok sabırlı :)Olumsuz yorumları da göz önünde bulundur tabi.Tampon için,alçı için,kontroller için gideceğin yolu doktorun yakınlığını düşünmek zorundasın.bunların hepsini komple düşünmelisin.İnşallah senin için en iyisi olur.

guzel geçtı gorusmemız canım doktor bey gerrcekten guven verıcı konustu. Bizi tatmın ettı acıkcası. Para konusunu dert etmemde yol bana her turlu ıkısıde uzak zaten yanı sorun yolda da degıl sorun benım kararsızlıgımda ama bakalım yarın son kararı verıcem ınşallah =. =)))
bu arada ben seni gordum sanırım 29 ekımde Huseyın bey ıle gorusmeye gıttıgımde sende ordaydın sanırım tam emın olamadım ama kesın emın olsaydım gelıp konusurdum. =) burnun gercekten guzel oturmuştu tabı gordugum kısı sen isen =)

aa evet 29 ekimde gittim akşam üzeri 4-5 gibi falandı:) ben seni gördüm mü :) teşekkür ederim:) daha 24 günlüktü senin gördüğünde :)

aa evet 29 ekimde gittim akşam üzeri 4-5 gibi falandı:) ben seni gördüm mü :) teşekkür ederim:) daha 24 günlüktü senin gördüğünde :)

evet gordun benı çunku senden sonra doktorun yanına ben gıttım zaten . =) valla gayet ıyı gorunuyordun amelıyat oldugunda bellı degıldı zaten . =) ben artık bugun kararımı kesınleştırdım amelıyatımı Huseyın beye yaptırcam. Aradım 16 kasıma amelıyat ıstedım hatta bakalım donus yapacak bana Huseyın bey =)

canım hayırlı olsun insaallah herşey istedigin gibi olur en zor asama karar vermek gibi geliyor şu anda bana bende karar verebilsem keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…