Dr. Hüseyin Altun Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım hayırlı olsun insaallah herşey istedigin gibi olur en zor asama karar vermek gibi geliyor şu anda bana bende karar verebilsem keske

Teşekkur ederım canım inşaaallah karar verırsın sende en kısa zamanda. gercekten doktorlarla yuz yuze gorusmeden kesın krar veremıyor insan ben 3 doktorla gorustum bana en iyi guvenı veren Huseyın bey oldu . Bugun Necdet beyede muayne oldum kendısı gercekten bılgılı çok ıyı bır hekım ona ıtırazım yk ama nedense ben o muayneden cıkınca kaygılıydım içimdeki sesi dınledım bende. Ve Huseyın bey olmalı dedım . =)

yihhu çok sevindim :) burundaş olucaz demek :) (bakan kör olduğum için hatırlamıyorum seni ben :)

canım hüseyin bey bugün geri dönmediyse ara kendisini mutlaka tekrar hatırlat yoğun olduğu için bazen hemen geri dönemiyor ara sıkıştır sen mutlaka.:)

canım hüseyin bey bugün geri dönmediyse ara kendisini mutlaka tekrar hatırlat yoğun olduğu için bazen hemen geri dönemiyor ara sıkıştır sen mutlaka.:)

aynen canım Gercekten de bugun benı aramadı Huseyın bey . =) Dun aksam 8e dogru aradıgı ıcın dedım herhalde bugunde gec arayabılır . o Halde ben yarın hemen arayayım kendısını . =)

Son düzenleme:
aynen canım Gercekten de bugun benı aramadı Huseyın bey . =) Dun aksam 8e dogru aradıgı ıcın dedım herhalde bugunde gec arayabılır . o Halde ben yarın hemen arayayım kendısını . =)

hadi hayırlı olsun arkadaşım sevindim çok :) ara kesinlikle unutuyor yoğunluktan hoca

menemerus ne yaptın görüştün mü Hüseyin beyle ?

hadi hayırlı olsun arkadaşım sevindim çok :) ara kesinlikle unutuyor yoğunluktan hoca

teşekkür ederim canım. =) ya bugun konustuk telefonda yıne Huseyın bey ıle. 16 sında doluymus 18 ine aldırdık tarıhı. peki ben hastaneye nasıl gıdıcem yanıma neler almam gerekıyor sen nasıl yaptın anlatırmısın ya acemı gıbı gtmek ıstemıyorum oraya sımdı . =))

sana mesajda uzun uzun yazdımmm. inşallah çok güzel geçer.Hüseyin Hocaya ne istediğini anlat gerisini ona bırak rahat ol arkadaşım.merak ediyor olucam seni:) sen şimdi şafak saymaya başlarsın :)

sana mesajda uzun uzun yazdımmm. inşallah çok güzel geçer.Hüseyin Hocaya ne istediğini anlat gerisini ona bırak rahat ol arkadaşım.merak ediyor olucam seni:) sen şimdi şafak saymaya başlarsın :)

aldım mesajını canım ck tesekkurler . 50 yorum lımıtını dolduramadıgım ıcın ozelden msj atamıyorumda ben . =)) evet acıkcası sabırla o gunun gelmesını beklıyorum artık olayımda bıtsın ya . =))

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah istediğin gibi bir buruna kavuşursun ameliyatın çoook güzel geçer ve ameliyat sonrası da çok çok çok iyi olursun morlukların çok az olur

ay canım ne guzel dılekler bunlar ınşaallah dıledıgın gıbı olur . =) umarım sende en kısa zamanda karar verırsın . =)

Merhaba arkadasar, Huseyin bey bana tasarim yapmisti dun simdi ise istedigim tarihe randevu verebilecegini bildirmis. Acikcasi doktor hakkinda cok fazla bir bilgim yok. Hic Huseyin beyden sikayet eden oldumu? Ben dogal bir burun istiyorum cok kucuk istemiyorum. Yaptigi burunlari nasil cok fazla fotograf gormedim. Baris cakir, Emre Ilhan ve Goksel bey aklimda olan doktorlardi zuzun zamandir kisin yogunluk odlugunu bilmiyordum ondan dolayi Baris bey Ve Emre bey dolu benim istedigim tarihe, Goksel Bey'ede ulasamiyorum. Cok zamanim yok ameliyat olmak icin cunku ise baslamam gerekiyor. Gelip gorusmeden once sizin fikirlernize ihtiyacim var. Buarada Tasarim fotografi Profilimden gorebilirsiniz :) smdiden tesekkurler

canım ben Hüseyin beyin hastayım kendisi yaptı ameliyatımı hiç şikayetim yok çok memnunum.doğal istediğini söylersen doğal yapar, ben büyük olmasını istemediğimi söyledim tam istediğim gibi yaptı. Burda bi kaç hastası var resimlerine bakabilirsin.Benimde daha önceden açmış olduğum konularda resimlerim mevcut.İnşallah istediğin gibi olur.Ayrıca her doktorun revizyon olması gereken hastaları olabilir bence bu hem dr hem de kişinin hatası sonucunda oluşabilir önemli olan doktorun hastasına sahip çıkmasıdır bence :)

İnşallah çok kolaaay bşr ameliyat geçirirsin ve çok güzel burnuşun olur :) doldur artık 50 yorumu

araştırmanı yap ve bence biran önce kararını ver hüseyin bey hakkında.bugün arkadaşım ameliyat oldu onun yanına gittiğimde görüştüm hüseyin beyle 5 tane rino ameliyatı vardı sadece bugün sana tarih verdiyse kaçırma istediğin zamanda randevu bulamazsın günde 5 ameliyat yapsa bile..birde bikaç doktor var rino ameliyatlarına girip yardım ettiği kısacası doktor bey sürekli ameliyathanede..:)gerçekten kış dönemi özellikle tatil zamanlarında hiçbir doktorda ameliyat randevusu alamazsın çoktan dolmuştur.her doktorun revizyonu var bahsettiğin bütün doktorların bile ama önemli olan revizyonun ne kadar az olduğu bunuda çok bilemezsin her doktor az diyebilir yaptığı ameliyatlara bak git görüş ona göre kararını ver.bende hüseyin beye ameliyat oldum 4 yıl önce fotolarım var sitede herhangi bir sorun yaşmadım çokta memnunum. ayrıca doktorbeyin facede burun estetiği paylaşım sayfasındanda bikaç hastasının eklenmis foto var ordanda görebilirsin o kişilerede yazabilirsin mutlaka yardımcı olurlar sana..

Ben araştırma yaparken doktorumun yaptığı ameliyatları, revizyonlarını tabii ki araştırdım ama bu siteden öteye gidilmiyor maalesef. Valla Allah korusun benim ameliyattan sonra burnumda sorun oluşacak ve doktor bu benim hatam değil diyecek yıkarım ortalığı bunun örnekleri var bu sitede hatasını kabul etmeyen doktorlar var. Hastası bol olan doktor, ilgili doktor, bilgili doktor, kendini geliştiren doktor ve en önemlisi güven veren doktora olun ameliyatı.Kesinlikle aklınızda olan doktorlarla görüşüp öyle karar kılın yüz yüze görüşme önemli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…