canım hayırlı olsun insaallah herşey istedigin gibi olur en zor asama karar vermek gibi geliyor şu anda bana bende karar verebilsem keske
evet gordun benı çunku senden sonra doktorun yanına ben gıttım zaten . =) valla gayet ıyı gorunuyordun amelıyat oldugunda bellı degıldı zaten . =) ben artık bugun kararımı kesınleştırdım amelıyatımı Huseyın beye yaptırcam. Aradım 16 kasıma amelıyat ıstedım hatta bakalım donus yapacak bana Huseyın bey =)
evet gordun benı çunku senden sonra doktorun yanına ben gıttım zaten . =) valla gayet ıyı gorunuyordun amelıyat oldugunda bellı degıldı zaten . =) ben artık bugun kararımı kesınleştırdım amelıyatımı Huseyın beye yaptırcam. Aradım 16 kasıma amelıyat ıstedım hatta bakalım donus yapacak bana Huseyın bey =)
yihhu çok sevindim :) burundaş olucaz demek :) (bakan kör olduğum için hatırlamıyorum seni ben :)
canım hüseyin bey bugün geri dönmediyse ara kendisini mutlaka tekrar hatırlat yoğun olduğu için bazen hemen geri dönemiyor ara sıkıştır sen mutlaka.:)
aynen canım Gercekten de bugun benı aramadı Huseyın bey . =) Dun aksam 8e dogru aradıgı ıcın dedım herhalde bugunde gec arayabılır . o Halde ben yarın hemen arayayım kendısını . =)
aynen canım Gercekten de bugun benı aramadı Huseyın bey . =) Dun aksam 8e dogru aradıgı ıcın dedım herhalde bugunde gec arayabılır . o Halde ben yarın hemen arayayım kendısını . =)
hadi hayırlı olsun arkadaşım sevindim çok :) ara kesinlikle unutuyor yoğunluktan hoca
gorustum 18 kasıma tarıh aldım . =)menemerus ne yaptın görüştün mü Hüseyin beyle ?
teşekkür ederim canım. =) ya bugun konustuk telefonda yıne Huseyın bey ıle. 16 sında doluymus 18 ine aldırdık tarıhı. peki ben hastaneye nasıl gıdıcem yanıma neler almam gerekıyor sen nasıl yaptın anlatırmısın ya acemı gıbı gtmek ıstemıyorum oraya sımdı . =))
sana mesajda uzun uzun yazdımmm. inşallah çok güzel geçer.Hüseyin Hocaya ne istediğini anlat gerisini ona bırak rahat ol arkadaşım.merak ediyor olucam seni:) sen şimdi şafak saymaya başlarsın :)
gorustum 18 kasıma tarıh aldım . =)
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah istediğin gibi bir buruna kavuşursun ameliyatın çoook güzel geçer ve ameliyat sonrası da çok çok çok iyi olursun morlukların çok az olur
Merhaba arkadasar, Huseyin bey bana tasarim yapmisti dun simdi ise istedigim tarihe randevu verebilecegini bildirmis. Acikcasi doktor hakkinda cok fazla bir bilgim yok. Hic Huseyin beyden sikayet eden oldumu? Ben dogal bir burun istiyorum cok kucuk istemiyorum. Yaptigi burunlari nasil cok fazla fotograf gormedim. Baris cakir, Emre Ilhan ve Goksel bey aklimda olan doktorlardi zuzun zamandir kisin yogunluk odlugunu bilmiyordumondan dolayi Baris bey Ve Emre bey dolu benim istedigim tarihe, Goksel Bey'ede ulasamiyorum. Cok zamanim yok ameliyat olmak icin cunku ise baslamam gerekiyor. Gelip gorusmeden once sizin fikirlernize ihtiyacim var. Buarada Tasarim fotografi Profilimden gorebilirsiniz :) smdiden tesekkurler
aldım mesajını canım ck tesekkurler . 50 yorum lımıtını dolduramadıgım ıcın ozelden msj atamıyorumda ben . =)) evet acıkcası sabırla o gunun gelmesını beklıyorum artık olayımda bıtsın ya . =))
İnşallah çok kolaaay bşr ameliyat geçirirsin ve çok güzel burnuşun olur :) doldur artık 50 yorumu
Merhaba arkadasar, Huseyin bey bana tasarim yapmisti dun simdi ise istedigim tarihe randevu verebilecegini bildirmis. Acikcasi doktor hakkinda cok fazla bir bilgim yok. Hic Huseyin beyden sikayet eden oldumu? Ben dogal bir burun istiyorum cok kucuk istemiyorum. Yaptigi burunlari nasil cok fazla fotograf gormedim. Baris cakir, Emre Ilhan ve Goksel bey aklimda olan doktorlardi zuzun zamandir kisin yogunluk odlugunu bilmiyordumondan dolayi Baris bey Ve Emre bey dolu benim istedigim tarihe, Goksel Bey'ede ulasamiyorum. Cok zamanim yok ameliyat olmak icin cunku ise baslamam gerekiyor. Gelip gorusmeden once sizin fikirlernize ihtiyacim var. Buarada Tasarim fotografi Profilimden gorebilirsiniz :) smdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?