Dr. Hüseyin Altun Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlarrrr yarın ogleden sonra Huseyın bey'e ameliyatım var. Beklenen gun geldı degısım baslasın. =)))) heyecanlıyım bana moral verın lutfennn. =))) En cokta narkozun etkılerınden korkuyorum.:2: neyse gecıcek bı sekılde buda :18:

rahat ol korkulacak hiç birşey yok :))))) sonrasındaki güzel burnuşunu düşüm:)

canım muhtemelen şu anda ameliyata hazirlaniyorsun Allah yardımcın olsun insaAllah herşey istedigin gibi olur güzel haberlerini bekliyoruz

rahat ol korkulacak hiç birşey yok :))))) sonrasındaki güzel burnuşunu düşüm:)
sakınlestırıcı verıp benımle konuscaklarmıs asagıda ben hatırlamayacakmısım ya agzımdan bısey kacırırsam ay cok korkuyorum boyle olmamalı of yaa =))) 1-2 saate alıcaklarmıs amelıyata =)

sakınlestırıcı verıp benımle konuscaklarmıs asagıda ben hatırlamayacakmısım ya agzımdan bısey kacırırsam ay cok korkuyorum boyle olmamalı of yaa =))) 1-2 saate alıcaklarmıs amelıyata =)

kime yaptırıyorsun ve nerde :) inş istediğin gibi olur :)

bak öyle düşünmeee düşününce ameliyattan sonra saçmalarsın :)))))))))) burnunu düşün ben doktoru sormuşum nerde diye herkes erkek arkadaşımı sorucam sanıyordu sonra bitti mi diye sayıklamışım

bende amelıyat bıttıkten sonra kotu bısey soledımmı dıye sormuşum Anestezi doktoruna gerısını hatrlamıyorum zaten . =)))

menemerus canım nerelerdesiiin nasıl geçti ameliyatin merak ediyorum seniiiiii
amelıyat guzel gectı sanırım . dun eve geldım sevınıyordum pek sıslıgım yok dıye ama bırden sısmeye basladım gozumu zor acıyorum bazen. =( bazen soguk buz torbası koyuyorum ama onuda fazla tutmuyorum . Arada bır agrılarım sızlanmalarım oluyor agrı kesıcı ıçıyorum hemen gecıyor cok sukur. ama su doktorun verdıgın burun temızleme suyu işimi zorlaştırıyorya . Lavabonun karsısında gozumden yas gelıyor resmen . =( dua edıyorum bır an once su sıkıntılı gunler gecsın ınş dıye . =(

geçmiş olsun canım ohhh bitti gitti işte :) ben öğrendim senin nasıl olduğunu sen yazmayınca hahahah

geçmiş olsun canım biraz sabredeceksin artık aslında hepimiz biliyoruz bu acıları cekecegimizi ama güzellik için katlaniyoruz ışte kan pihtilarini temizlerken acı cekiyorsun sanırım akıntı var mi nefes alman nasıl tikalimi burnun? bide morarma varmi göz altlarinda ne zaman çıkaracaklar alcıyı birşey dedimi hüseyin bey kapalı teknikmi uyguladı yoksa acikmi oldu ameliyatin

Son düzenleme:
herhalde açtı çunku burnumun altında dıkısler var ben bıle dokunabılıyorum hatta narkoz sersemlıgıyle onları cekmeye bıle calıstım bı ara pamuk sanıp bı sprey var sımdı bı burun delıgıne sıkıyorsun dıger burun delıgınden o su cıkıyor o esnada zorlanıyorum bıraz. burnum tıkalı tabı kan pıhtılarından olsa gerek. benım morarma yok ama sısmem var bugun gozlerım alnım acayıp sıstı . hatta sınırden oturup agladım kendımı ayna karsısında ole gorunce. =( alçı pazartesı cıkacakmıs . Huseyın bey ben pazartesıye kadar yokum zorlanırsam persembe yada cuma tamponları cıkarttırmaya gel dedı ama ben o olmadan da gıtmek ıstemıyorum. bılmıyorum napacagımı acıkcası o konuda.

benim bildiğim tampon çıkarmak kolay bir islemmis bekleme pazartesiyi çünkü tamponlar çıkınca çok rahatliyormussun aman canım olsun ya şişlik olsun morluklar olmasın o çok kötü görünüyor

benim bildiğim tampon çıkarmak kolay bir islemmis bekleme pazartesiyi çünkü tamponlar çıkınca çok rahatliyormussun aman canım olsun ya şişlik olsun morluklar olmasın o çok kötü görünüyor
oyle ama doktorum olmadanda gıtmek ıstemıyorum acıkcası. :/ canım morluk bı sekılde kapatılırda sıslıgı napacagım bende onu dusunuyorum :/ ınş bır an once gecer bu sıslık .

oyle ama doktorum olmadanda gıtmek ıstemıyorum acıkcası. :/ canım morluk bı sekılde kapatılırda sıslıgı napacagım bende onu dusunuyorum :/ ınş bır an once gecer bu sıslık .

sende haklısın inşallah çabuk geçer canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…