Dr. Hüseyin Altun Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cnm huseyın altunun fiyat ne kadar diyor

cnm huseyın altunun fiyat ne kadar diyor

Arkadaşlar merhaba öncelikle
Ben Hüseyin Altun a burun ve çene estetiğini aynı anda olacağım kendisi çeneyi büyütme de protez kullandığını söyledi.
Hüseyin bey e çene ameliyata olan ve protez konulan var mı aranızda ? Protez olayında ne gibi sıkıntılar olabiliyor benim çenem çok fazla geride olduğu için zayıf olduğum halde gıdığımdan dolayı suratım kilolu ve burnum aşırı büyük önde duruyor.
Bu doktora ameliyat olanlar varsa ve bilgilendirilirsem çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim

önümüzdeki günlerde hüseyin bey e ameliyat olmaya karar verdim gibi yorumlarınız varsa alabilir miyim ???

hüseyin bey den memnun olmayan var mı ? benim burnum büyük ve kalın derili çok doğal yapıyo demiş bazıları yani küçültmezse yeteri kadar olmaz ki :/ tereddütlerm var arkadaslar aneliyat olanlar fikirlerini söylerse sevinirim

Hüseyin altuna burun yaptıranlar resmini ve yorumlarını paylaşabilir mi ?

bende kendisine ameliyat oldum..Burnum gayet güzel ilk başta kalkık geldi ama iniyomuş zamanlar....Yanlız bi sorunum var burun deliklerim farklı oldu zamanlar geçer dedi ama geçmiyor bekliyorum eğer geçerse kusursuz bi ameliyat olmuş olur ama geçmezse gayet berbat bi ameliyat...

Arkadaşlar bende 13 gün önce hüseyin beye ameliyat oldum şöyle bir sıkıntım var benim sağ burun kanadım ve deliğim daha aşağıda ve geniş duruyor burun kökündede kemik gibi sert bir çıkıntı var hüseyin beyin hastalarından bu sorunu yaşayıp atlatan varsa allah rızası için söyleyebilir mi çok tedirginim çok korkuyorum güzel olacağımı daha da çirkin oldum psikolojim allak bullak

bende maalesef aynı sıkıntıyı çekiyorum sağ burun kanadım daha geniş ve aşağı doğru yorumunuzu görünce dahada korktum umarım geçer de güzel burunlarımız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…