hüseyin beye kasım sonunda amliyat oldum.her iki açıdanda sorunum vardı.ben burnumun nasıl olması gerekdiğini kendisine anlattım.bunun benim için önemli olduğunu karar verirken çok zor olduğunu ama yaptırmam gerektiğini anlattım.ve hemen karar verdim 1 gece hastanede yattım.morluklarım oldu fakat arnıca jel çok işe yaradı en fazla 6 gün mor ve şişlikler fazlaydı ondan sonrası çok rahat verdiği ağrı kesiciyi kullanamdım bile 7 gün sonra iş başı yaptım.şiş olmasına rağmen çok güzel olmuştu.şişler henüz yavaş yavaş iniyor.ve dahada güzlleşiyor. Benim burnum çok kemerli ve burun ucu bayağa aşağıdaydı.çok doğal görünüyor.tanımayanlar estetik olduğumu anlamıyor.
canım ben necdet hocaya güveniyorum sitede yaptığı bir kaç burnu gördüm çok begendim kişiliği ile ilgiliye güzel şeyler okudum o konuda içim rahat aslında benim aklim muhammed beydeydi ceymey nickli kullanıcının burnunun ameliyatsiz hali benim burnumun aynısı muhammet beyin ona yaptığı burun hoşuma gitmişti o yüzden hep o aklimdaydi ama fiyatı çok yüksek biliyorum fiyat 2, planda ama ben vakit kaybetmek istemiyorum necdet beyede guveniyorum 1 - 2 hafta daha beklicem sonra ameliyat günü için gorusmeyi düşünüyorum hayirlisi artık
artık 25 mesaj olsada resımlerı gorsek :s
canım eğer senin için bir mahsuru yoksa ve rahatsız olmazsan birşey isteyeceğim senden.. Yeni burnunla çekilmiş olduğun tek bir foto..bakmamda bir mahsuru varmı? En azından burda olmasa bile meil adresinden görebilmem münkünmü? özel msj yazma hakkım olmadığı için henüz, özel msj yazamıyorum sana canım.eğer beni kırmayıp olur dersen gerçekten çok mutlu olurum. Ama olmaz dersende inan anlayışla karşılarım.. F a c e dende ekleme yapmadan profil resminede bakabilirim istersen..
hüseyin beye kasım sonunda amliyat oldum.her iki açıdanda sorunum vardı.ben burnumun nasıl olması gerekdiğini kendisine anlattım.bunun benim için önemli olduğunu karar verirken çok zor olduğunu ama yaptırmam gerektiğini anlattım.ve hemen karar verdim 1 gece hastanede yattım.morluklarım oldu fakat arnıca jel çok işe yaradı en fazla 6 gün mor ve şişlikler fazlaydı ondan sonrası çok rahat verdiği ağrı kesiciyi kullanamdım bile 7 gün sonra iş başı yaptım.şiş olmasına rağmen çok güzel olmuştu.şişler henüz yavaş yavaş iniyor.ve dahada güzlleşiyor. Benim burnum çok kemerli ve burun ucu bayağa aşağıdaydı.çok doğal görünüyor.tanımayanlar estetik olduğumu anlamıyor.
ben yaklaşık 7 ay önce burun ameliyatıoldum.hüseyin bey hakkında düşünenler varsa hiç tereddüt etmesinler,o kadar doğal ve güzel bir sonuç oluyor ki çevremden 3 kişi daha benden sonra ameliyat oldular.hastane de çok rahat ve temiz.tavsiye ediyorum.
ne yazıkki fikrim değişmedi
evet 9 kasım cnm . Bana amelıyat ettıgı burunları gostermedı. Fotografımı cektı tasarım yaptı ben dogal burun ıstıyorum dedı ona gore bır tasarım yaptı. Kendısı gayette dobra. Soyle yaparsam kalkık olur boyle sana yakısmaz boylesı guzel durmaz dıye fıkırde verıyor. Benım o doktora burun amelıyatı yaptıran tanıdıklarım vardı onlardan aldıgım yorumlara guvenerekten doktoruma guvendım. Ama sımdı necdet uçar doktoru duydum . O'da baya ün yapmış bir doktor ve ıkısı arasında kaldım. Kararsızlık kötu bısey ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?