Dr. Hüseyin Altun Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ne kadara ameliyat oldunuz hüseyin beye

hangi site o bize de yazar mısınız necdet beyin ameliyat olan hasta resimlerine bakalım

mümkünse bana da gönderiri misiniz bir resim... Ben de ameliyat olmak istoyurm...

benim de burun ucu ve kemerkısmı sorunlu
özellikle uç kısım
önceki ve ameliyat sonrası halinizi görebileceğimiz resmi bana gönderebilirs misinizz

ben de hüseyin beye ameliyat olmayı düşünüyorum... Bana bir resim gönderebilir misiniz

ne yazıkki fikrim değişmedi

merhaba... Normalde hep iyi olan ameliyat sonuçları görülmek istenir belki ... Ama sakıncası yoksa ben memnun olmayan bir kişi olarak isizn önceki ve sonraki halinizi gösteren resminiz bana gönderebilir misinz... Ben de hüseyin beyle görüşecegim... Facebookta burun estetiği paylaşım sitesinden baktım bazı resimler var... Kimi çok güzel kimi eh diyeli... Ama bu da bir zevk meselesi sanırım... Kişiye göre değişen bir duurm... Ama o sayfada herkes menuniyetlerini dile getiriyo... Siz memnun kalmamışsınız... O yüzden sizin resminizi de merak etttim... Bana gönderebilir smisiniz... Teşekkrürler

evet şimdi bende necdet uçarın adını duydum ... Bir de bu klübte bir iki kişinin resmini gördüm... Henüz mesaj kotam dolmadı... Küçük resim halinde gördüm... Ama necdet uçar hakkında kötü yorumlarda vardı... Bana bir arkadaşım hüseyin altun u önerdi... Ona gideceğim... Fakat onun hakkında da yeterince yorum yok bu klübta. Hatta bazıları tanıdıkları vs. Aracılıgıyla yapılan torpilli yorumlarmış.. Yine de burun estetiği paylaşım adı altında facebooktan hasta resimlerine baktım... Bazıları iyi bazıları kötü bence... Onlar cok memnun ama...kararsız kaldım ben de..

Hüseyin uçarın ameliyat ettiği kişiler var... Resimle gzl.. Ama diger taraftan şikayetler de çok var... Hüseyin bey hakkında ise fazla yorum yok.. Bua arada bazen aynı seyleri yazıyor olabilirm... Mesaj kotamı doldurup resimleri görebilmek istiyorum... 25 mesat atmak lazımmışta..

Arkadaslar ksura bakmayı cokca mesaj attımm... Resimleri görebilmem için sanırım birkaç tane daha atmam lazım...

yakın zamanda hüseyin beye amelıyatımı olacagım umarım herşey istedıgım gıbı olur sonucu paylasırım sızlerle...

kızlar Dr.Hüseyin Altun burnumu yapmıştı, doğal oldu ama ben ucunu biraz daha kaldırtmak istiyorum. revizyon ameliyatı da ilk ameliyat gibi mi? daha az ağrılı olma ihtimali var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…