canım 29 ekımde yaptrmıssın ıslemı ben de aynı gun ebru hanıma yaptrdım....ben de ılk ıkı gun cok cok az hanı peceteye bır damla gelıo felandı dun gece peceteye bırkac damla fazla gelınce endıslendım acaba uyurken bısı yaptım da dıkısler mı zedelendı dıye...cok korkuyorum sımdı yıne yok kanama ama..off bı ıyılessek tam anlamıyla...sen ne zaman kontrole gdeceksın?
cumartesi günü gidicem canım bende. sana batikon verdilermi ? günde 3 kere onu sürüp üzerinede krem sürüyorum ben bir hafta devam edicek dedi. sölemesi ayıp hergün günlük ped kullanıyorum kirleniyo yani günde 3 kere değiştiriyorum vala ben.sende nasıl okadar az kan gelior?
bende 8-10 tane dikiş var daraltma işlemide yapıldı kanama olması normal dedi ama insan tedirgin oluyor yinede. sen ne zaman kontorle gideceksin.. ?
canım bn bu ara gıdemem zaten bır hafata sonra ılla gel felan demedı hanı bır ay sonrasında gelırsen degerlendırelım dedı.Bana batıkon ya da krem felan vermedı sadece antıbıyotık ve agrı kesıcı verdı.Ama agrı kesıcıyı kullanma ıstersen cunku agrın bıle olmayacak dedı kı gercekten hıc agrım olmadı.EVvel gece bıraz kan daha fazla gelıyordu sılerken peceteye kıorkmustum.Bır de boyle otururken felan batma hıssı ve o tam dugumun yerınde kasıntı vardı.Ama aradım normal bunlar yara ıyılesıyor dedı kı bugun kan hıc gelmedı bıle.Bana da daraltma ıslemı yaptı.Nısanlımla bırden fazla ılıskımız olmustu,bıraz acılma olmus tabı sadece dıkıp zarı bırakamayz ,daraltmada gerekır dedı.
Ben boyle vc den sonra kurularken tedrgın oluyorum bazen.Peceteye hafıf dokunuslarla sılıyorum.Ama hanı cok acmamaya da calısıyorum.Sen nasıl kuruluyorsun?
ben bu hafta cumartesi gidicem kontrole valahi çunku son durumunu cok merak edıyorum dıkış tutmusmu tutmamısmı ne bılım ıyılesme varmı yokmu hepsını sorcam. dıkısler ne zaman dokulmeye baslıcak felan benm aralkta dugunum oldugu ıcın ıcımın rahat etmesı laızm bıyandanda hazırlıklara felan kosturuyorum baya tedırgın oluyor ınsan zarar verdım mı vermedım mı dıe yani. bende ara sıra batma hıssı oluyor oda ayakkabımı felan gıyerken egıldıgım zaman yanı. yürümem felan rahat normalde hızlı yururdum de ben sımdı yıne eskısı gıbı yuruyebılıyorum.
agrı kesıcıyı ben ılk ıkı gun kullandım sonra agrım olmadı hıc. ama krem ve batikonu sürmeye cumaya kadar devam etcem işte. bu arada iki kere banyo da yaptım. yıkadım hafif hafif orayı hiç agrım sızım olmadı. wc den sonra bendede pempemsi bi kan gelio ama onun normal oldugunu söledi hemen hemen aynı hayırlısıyla bi kurtulursam bişe dağıtcam vala ya..
kızlar bugun oturdugum yerde bile çok agrım vardı ya aradım doktoru cok fazla hareket etme dedı ama hareketsız kaldıgım bı gün yokkioraya kostur buraya kostur..
cumartesi kontorle gıdıcem cok agrın olursa buz tobası yap hafıf hafıf oraya koy kıyafetının uzerınden dedı ilaç iç dedi onuda içemedim çok korkuyorum valahi ne olur dua edin ya hep birlikte kurtuluruz inş su meretten artık.. rüyalarıma giriyor off(
canım gecmıs olsun umarım bır an once dıner agrın...verdıgı ılacı neden ıcmedın anlamadım:S umarım cmtsı gunu hayrlı sonuc alırsın bıze de haber ver mutlaka
canım verdiği ilaçları içtim zaten de dün çok koşturdum sanırsam ondan oldu. mazejik iç demişti bende fırsat bulup alamadım ondan içmedim. Bakalım bugun nasıl geccek. sende gelişmeler nasıl. ilaçların felan bitti mi? ben akşam banyo yaptım yine hıcbıse olmadı. sabah kalkarkende agrım olmadı. arada sırada hapsurunca sızlıyor sızdede oluyormu?
benım antıbıyotık 2 gune felan bıter hanı tekrar almk gerekır mı arayıp sormayı dusunuyorum doktora....agrım felan yok ama ınan hapsırırken bıle korkuyorum:S ben debu sabah ılk defa banyo yapacagım,az sonra yanı.Doktorum banyo kopugu kullanma ve ayakta dus al demıstı.uMARIM GZUEL VE SORUNSUZ bır gun olur her ıkımız ıcın de....:18:
aa benim antibiyotiğim ta salı gunu bıtmıstı ama. tekrar devam etmem gerekıyormuydu bilmiyorum.. bende arayıp sorayım yaa..( bide ben bu hafta tam 3 kere banyo yaptımya tabi ayakta doktorunla gorustukten sonra banda yaz canaım e mi..
canım dur telas etme ben d ebılmıyorum hanı tekrar kullanmaya devam edecek mıyız de ama öğrenınce hemen yazarım sana da...bende az once dus aldım ılk defa bır sorun yok gıbı ya bakalım...benım dugun felan yok hanı de doktor kalıcı sonucta endıse etmenıze gerek yok dedı ya bakalım...senı n doktor ne dedı hanı ne kadar sure dayanırmıs.bır yerde sey duymustum hanı bellı bır sureden sonra ıpler esneklıgını kaybedebılırmıs felan dıye:S
canımm.. twochee hayırlı olsun arkadaşım.. Allahım yuzune güldü.. çok sevindim.darısı bana ve diğer tüm arkadaşlarıma...:85:
kızlar gecen hafta buugun yaptırmsdm bu ıslemı bugun korkut aslana kontrole gttım
dıkıslerım kaynams herhangı bı esneme felan olmamıs. Hıc dıkıs almadı sadece basındakı dugumu aldı oda kopma asamasnda oldugu ıcın aldıgını soledı anlıcanz eskı gunlerıne donebılr hatta spor bıle yapabılrsn dedı artık bakıresn dedı. Ama muhakkak evlenmeden once gel tekrar kontrol etcem dedı. Agda yaptırmamda adet olmamdada sorun olmazms
Sonuc bekledıgmdende guzel dedı allah yuzume baktı kurtuldum kızlar kurban oldugum allah sızınkıkerıde guzel sonuclara kavusturmayı nasıp etsn ıns sormak ıstedgnz bıse olursa hergn gırıyrum yazarm allaha emanetsnz.. :):
ya canım sayende birazda olsa yüzüm güldü ama 1 haftada hemen dikişler tutmuşmu doktor bana 1 ayda tutucağını söylemişti hareketlerinde kısıtlama oluyormu lütfen bizimle paylaş çok korkuyorum kısıtlama olucak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?