kızlar allah yardımcınız olsun yaaa bende korkut beye gitmeyi düşünüyorum ama hem maddi yönden hazır değilim hemde baya bi korkuyorum yani yalnız gidicem kimse bilmicek ailemin anlamaması lazım nasıl olucak bilmiyorum kalıcı yöntemin iyileşme süreci nedir bilgisi olan varmı ?
kaşıntı çokmuydu canım sende hareketlerin nasıl şimdi hala kısıtlamaların varmı
vala bende hiç kaşıntı maşıntı yok. hiç agrım sızımda yok. bazen acaba dıkışler mi tutmadı diyorum kendı kendime ama dıkıs tutmasaydı bosluk felan olurdu acık da deıl orası sıkı yanı. ıkıncı reglmı olucam bı kac gun sonra. ondan sonra agdada yaptırdıkdan sonra kontrole gıdıcem son kez. dugunum yaklasıyor cunku. inş kazasız belasız atlatırım su işi artık..
vala bende hiç kaşıntı maşıntı yok. hiç agrım sızımda yok. bazen acaba dıkışler mi tutmadı diyorum kendı kendime ama dıkıs tutmasaydı bosluk felan olurdu acık da deıl orası sıkı yanı. ıkıncı reglmı olucam bı kac gun sonra. ondan sonra agdada yaptırdıkdan sonra kontrole gıdıcem son kez. dugunum yaklasıyor cunku. inş kazasız belasız atlatırım su işi artık..
kızlar sonunda dualarım kabul oldu ılk gece kabusumdan kurtuldum beklenen kan geldı allah korkut beyden razı olsun once az bıse geldı sonra bıraz daha geldı allahım cok sukurkı yuzume baktı bır haftadır evlıyım ve hersey cok guzel gıdıyor darısı sızkerın basına ıns
kızlar sonunda dualarım kabul oldu ılk gece kabusumdan kurtuldum beklenen kan geldı allah korkut beyden razı olsun once az bıse geldı sonra bıraz daha geldı allahım cok sukurkı yuzume baktı bır haftadır evlıyım ve hersey cok guzel gıdıyor darısı sızkerın basına ıns
canım sadece o bölgeyi uyusturuyor o işlem yapılırken bılıncın acık oluyor, kıyır kıyır sıkıldıgını hıssedıyorsun ama hıcbı acı hıssetmıyorsun kesınlıkle. benmde ıkı kere tansıyonum dustu heycandan vede stresten, ama bıde ben ac gıttım sakın ac gıtmeyın işte..
hareket konusunda kısıtlama ılk gun oluyor bıde dıkısın kanaması oldugundan dolayı gunluk ped takmak zorunda kalıyorsun ıc camasırına sureklı bulasmasın dıe, o da oraya hafıf surtundugunden dolayı sankı acıtacakmıs hıssı yaratıo o yuzden yururken adımlarını yavas atma geregı duydum hep.. ama gecıo cok ayakta kalmamak gerekıyor bide bugun ben cok ayakta kaldım mesala evime yatak odası gelior dıye gıttım bı suru ayakta bekledım belım koptu ama yınede ıyı durumum acı felan yok.. otururken kalkkarken yavas hareket edıyorum..
kızlar 18 günluk evlıyım cok sukurki hiçbi sorun yaşamadım Allah korkutbeyden razı olsun adağımıda dağıttım. dilerim bu sıkıntıyı yaşayan herkes kazasız belasız bu durumu atlatır. Rabbim bana bugunlerı yaşattıgı için binlerce kez şükrediyorum evliliğim çok güzel gidiyor çok mutluyum..
Bu işlemi yaptırmak isteyen genç kızlarımız olursa gözüm kapalı korkut beyi tavsiye edebilirim çünkü ben operasyonu gecırdıkten sonra hıc agrı sızı hissetmedım, hıçbir hareketımı kısıtlamadım ( ilk 1 hafta hariç ) o yüzden doktorum olsun yanında calısan yardımcısı olsun onlara mınnettarım. en ksıa zamanda musaıt anımda zıyaretlerıne gıdecegım ve yuzyuze tşk edecegım. Dileğim bu sorunu yaşayan herkesın sorunsuz bi şekilde sıkıntılarını atlatmaları mutlu bi yuvalarının olması.
Herkese çok tşk ederım..:118:
kızlar 18 günluk evlıyım cok sukurki hiçbi sorun yaşamadım Allah korkutbeyden razı olsun adağımıda dağıttım. dilerim bu sıkıntıyı yaşayan herkes kazasız belasız bu durumu atlatır. Rabbim bana bugunlerı yaşattıgı için binlerce kez şükrediyorum evliliğim çok güzel gidiyor çok mutluyum..
Bu işlemi yaptırmak isteyen genç kızlarımız olursa gözüm kapalı korkut beyi tavsiye edebilirim çünkü ben operasyonu gecırdıkten sonra hıc agrı sızı hissetmedım, hıçbir hareketımı kısıtlamadım ( ilk 1 hafta hariç ) o yüzden doktorum olsun yanında calısan yardımcısı olsun onlara mınnettarım. en ksıa zamanda musaıt anımda zıyaretlerıne gıdecegım ve yuzyuze tşk edecegım. Dileğim bu sorunu yaşayan herkesın sorunsuz bi şekilde sıkıntılarını atlatmaları mutlu bi yuvalarının olması.
Herkese çok tşk ederım..:118:
canım senın adına cok sevindim:) bende korkut beyin esine oldum bu operasyonu ve sana bi kaç soru sorabilirmiyim? düğünden kaç ay önce olmustun operasyonunu bide düğünden önce kontrole gittinmi ö zaman ne dedi doktorun bi işlem filan yaptımı bende cok korkuyorum 7 ay önce yaptırdım dikişlerin iyileştiğini söledi ama düğün öncesi mutlaka gel dedi acaba bi riski filanmı var yaniistanbul dısındayım ve gidemezsem eger bi sorun olurmu diye
Allah mutluluğunu bozmasın cnm.inşallah biz de atlatırız bu zor günleri.ben de korkut beyin eşinde oldum.evlenme zamanın gelince düğüne 2-3 gün kala gel dedi.dikiş tuttuktan sonra gitmek niye.kafama çok takılıyor.bir de forumda olumsuz şeyler okudum çok korkuyorum.başka bi doktora görünmekte fayda var.
Elbetteki sorabilirsin,
düğünümden bir bucuk ay once kalıcı yontemle yaptırdım yaptırdıktan 1 hafta sonra kontrole gıttım bıde dugunden 3 gun once gıttım. ben biraz pirpirikli olduğum için işimi sağlama almak istedim. düğünden 3 gün önce gittiğimde biraz esneme olduğunu söledi kalan dilişlerimi aldı içten bir tane daha dikiş attı. Bu sayede ilişkiye girildiğinde hem ilk günkü gibi acı hissettim dikiş taze olduğu için hemde kanama tekrar oldu.
bide şu var sordum doktora gelmeseydimde kanama yine olurmuydu dedim oda tabiki olurdu dedi.Ben sadece garanti olması için bi dikiş daha attım dedi. Söz konusu bi gelecekse ve bu o kızlığa bağlıysa ki bence çok saçma ama ne yazıkki mecbur bırakılıyoruzne yap ne et son kontrolüne git bence canım.
Elbetteki sorabilirsin,
düğünümden bir bucuk ay once kalıcı yontemle yaptırdım yaptırdıktan 1 hafta sonra kontrole gıttım bıde dugunden 3 gun once gıttım. ben biraz pirpirikli olduğum için işimi sağlama almak istedim. düğünden 3 gün önce gittiğimde biraz esneme olduğunu söledi kalan dilişlerimi aldı içten bir tane daha dikiş attı. Bu sayede ilişkiye girildiğinde hem ilk günkü gibi acı hissettim dikiş taze olduğu için hemde kanama tekrar oldu.
bide şu var sordum doktora gelmeseydimde kanama yine olurmuydu dedim oda tabiki olurdu dedi.Ben sadece garanti olması için bi dikiş daha attım dedi. Söz konusu bi gelecekse ve bu o kızlığa bağlıysa ki bence çok saçma ama ne yazıkki mecbur bırakılıyoruzne yap ne et son kontrolüne git bence canım.
ya canım bu son atılacak dikiş ya ilişki esnasında yatağa düşse.çok korkunçç(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?