Dr korkut ASLAN da hymenoplasti

operasyon yapıldıktan sonra ilk 1 ay çok önemli... kabız olmama,genital bölgeyi-vajeni temiz tutma,ters hareket yapmama ve ıstırahat yapılırsa süpeer iyileşir inşallah :)

kaşıntı çokmuydu canım sende hareketlerin nasıl şimdi hala kısıtlamaların varmı

vala bende hiç kaşıntı maşıntı yok. hiç agrım sızımda yok. bazen acaba dıkışler mi tutmadı diyorum kendı kendime ama dıkıs tutmasaydı bosluk felan olurdu acık da deıl orası sıkı yanı. ıkıncı reglmı olucam bı kac gun sonra. ondan sonra agdada yaptırdıkdan sonra kontrole gıdıcem son kez. dugunum yaklasıyor cunku. inş kazasız belasız atlatırım su işi artık..

cnm ağda yaptırabilirmiymişsin.bazı arkadaşlar 3 ay yok demişlerdi.

canım ne yaptın nedir son durumun düğün oldumu merakla seni bekliyorum :44:

kızlar sonunda dualarım kabul oldu ılk gece kabusumdan kurtuldum beklenen kan geldı allah korkut beyden razı olsun once az bıse geldı sonra bıraz daha geldı allahım cok sukurkı yuzume baktı bır haftadır evlıyım ve hersey cok guzel gıdıyor darısı sızkerın basına ıns

çok sevindim ya arkadaşım darısı başımıza inşallah sen düğünden önce hareketlerinde kısıtlama getirmişmiydin

düğünden önce kontrole gitmişmiydin birde çünkü operasyondan 1 hafta önce gitmiştin diye hatırlıyorum arkadaşım doğrumu?

ALLAh mutluluğunuzu daim etsin arkdaşm çk sevindim adına ve darısı başımıza..doktor o geceye özel ön sevişme yapmayın sakıncalı diye bir şey dedi mi??ya da ayıptır sorması ön sevişme oldu da öyle mi o iş oldu o gece..hani ıslaklık olunca tehlikeli olabilir diye korkuyorum da bilelim de ona göre davranalım diye soruyorum canım cevap verirsen sevinirim

Allahıma şükürler olsun senin adına çok sevindim.ben de yarın korkut beyin eşine gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin.

twochee burcu hanım da sanırım korkut beyle aynı yerde.ulaşımı nasıl acaba metro ile gidilirmi.metrodan inince taksiyemi binmek lazım.

ben burcu hanıma yaptrdım bugün.ilk önce yürümekte zorluk çektim psikolojik olarak.zaten korkudan bacaklarımı açamadım.uzun bir süre muayene edemedi beni.sonra şimdi öyle bi gerginlik falan hissetmiyorum.hafif bi sızı var biraz da yanma hissi sadece.acaba attımı dikişler diye çok korkuyorum.az bi kanama olmuş yolda gelirken.lavaboya girmeye çok korkuyorum.ilk defa girdim korkarak.pansuman yaparken korktum hafif hafif yaptım.inşallah sorunsuz şekilde hallederim.doktor normalde 20 günle 1 ay içerisinde iyileşir dedi.kontrole reglinden sonra gel dedi.

kızlar 18 günluk evlıyım cok sukurki hiçbi sorun yaşamadım Allah korkutbeyden razı olsun adağımıda dağıttım. dilerim bu sıkıntıyı yaşayan herkes kazasız belasız bu durumu atlatır. Rabbim bana bugunlerı yaşattıgı için binlerce kez şükrediyorum evliliğim çok güzel gidiyor çok mutluyum..
Bu işlemi yaptırmak isteyen genç kızlarımız olursa gözüm kapalı korkut beyi tavsiye edebilirim çünkü ben operasyonu gecırdıkten sonra hıc agrı sızı hissetmedım, hıçbir hareketımı kısıtlamadım ( ilk 1 hafta hariç ) o yüzden doktorum olsun yanında calısan yardımcısı olsun onlara mınnettarım. en ksıa zamanda musaıt anımda zıyaretlerıne gıdecegım ve yuzyuze tşk edecegım. Dileğim bu sorunu yaşayan herkesın sorunsuz bi şekilde sıkıntılarını atlatmaları mutlu bi yuvalarının olması.

Herkese çok tşk ederım.. :118:

canım senın adına cok sevindim:) bende korkut beyin esine oldum bu operasyonu ve sana bi kaç soru sorabilirmiyim? düğünden kaç ay önce olmustun operasyonunu bide düğünden önce kontrole gittinmi ö zaman ne dedi doktorun bi işlem filan yaptımı bende cok korkuyorum 7 ay önce yaptırdım dikişlerin iyileştiğini söledi ama düğün öncesi mutlaka gel dedi acaba bi riski filanmı var yaniistanbul dısındayım ve gidemezsem eger bi sorun olurmu diye

Allah mutluluğunu bozmasın cnm.inşallah biz de atlatırız bu zor günleri.ben de korkut beyin eşinde oldum.evlenme zamanın gelince düğüne 2-3 gün kala gel dedi.dikiş tuttuktan sonra gitmek niye.kafama çok takılıyor.bir de forumda olumsuz şeyler okudum çok korkuyorum.başka bi doktora görünmekte fayda var.

Elbetteki sorabilirsin,
düğünümden bir bucuk ay once kalıcı yontemle yaptırdım yaptırdıktan 1 hafta sonra kontrole gıttım bıde dugunden 3 gun once gıttım. ben biraz pirpirikli olduğum için işimi sağlama almak istedim. düğünden 3 gün önce gittiğimde biraz esneme olduğunu söledi kalan dilişlerimi aldı içten bir tane daha dikiş attı. Bu sayede ilişkiye girildiğinde hem ilk günkü gibi acı hissettim dikiş taze olduğu için hemde kanama tekrar oldu.
bide şu var sordum doktora gelmeseydimde kanama yine olurmuydu dedim oda tabiki olurdu dedi.Ben sadece garanti olması için bi dikiş daha attım dedi. Söz konusu bi gelecekse ve bu o kızlığa bağlıysa ki bence çok saçma ama ne yazıkki mecbur bırakılıyoruz ne yap ne et son kontrolüne git bence canım.

amin cnaım inş dua edicem bende tüm kızlarımız için.kafana hiçbirşeyi takma eğer düğün hazılrıkların varsa onlara odaklan düğünden 3 gün önce gidersin misler gibi kontolunu olursun hiçbişeycik olmaz allahın izniyle.

esnememiii(( off kafayı yemek üzereyim ya:18:

ya canım bu son atılacak dikiş ya ilişki esnasında yatağa düşse.çok korkunçç (((

ya canım bu son atılacak dikiş ya ilişki esnasında yatağa düşse.çok korkunçç (((

nofair sakin ol arkadaşım;

öle düşme gibi bişe olmuyor asla çünkü ilişki esnasnda geriye bile gidebilir. ki kaldıki böle yatağa düşecek cinsten değil bu dikişler bigi vermiştir burcu hanım eminim. estetisyen ipi ile yapıldığı için ten rengi oluyor ve asla anlaşılmıyor ki kanama esnasında kırmızımsı akıntıyla birlikte gidiyor. ben benmkini hiç hissetmedim eşimde anlamadı o gecenin rehavetinden pekde dikkat etmiyorlar zaten :) biz kızlar pirpirikli olduğumuz için çok takıyoruz kafaya. bende senin gibiydim lütfen unutmaya çalış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…