Dr korkut ASLAN da hymenoplasti

Cnm ins iyi haberlerle gelirsin akin bey nasil bi doktor sen memnunmusun bana biri cok sert ve tersledigini soylemisti oyuzden korkuyorum gitmeye akin bey %100 garanti veriyomu

Yoo sert değil gayet normal konuştu.. Garantisi sadece dikkat etmene bağlı.. düşme çarpma olmadığı sürece flep tutarsa bi daha gelmene gerek kalmaz dedi ve tutar dedi canım.. bilmiyorum ne kadar dikkat edebildim inş tutmuştur..

Yoo sert değil gayet normal konuştu.. Garantisi sadece dikkat etmene bağlı.. düşme çarpma olmadığı sürece flep tutarsa bi daha gelmene gerek kalmaz dedi ve tutar dedi canım.. bilmiyorum ne kadar dikkat edebildim inş tutmuştur..
ins cnm tutarda kurtulursun bu dertten iyi haberlerini aliriz ins bnde korkut beye gittim ama o dugun once muhabbetini bide pansuman falan dedi karar veremedim hala sanirim bnde senin gibi son dakkika akin beye gitcem

ins cnm tutarda kurtulursun bu dertten iyi haberlerini aliriz ins bnde korkut beye gittim ama o dugun once muhabbetini bide pansuman falan dedi karar veremedim hala sanirim bnde senin gibi son dakkika akin beye gitcem

Ben de çok düşündüm Burcu Hanımı Korku beyi ama son dakika mutlaka çağırmalarından dolayı kendilerine güvenmiyo gibi geldi bana.. Akın beyi de bi daha çağırmıyo yaptığı işten emin diye tercih ettim.. gidebilirsem tabiki isterim düğüne yakın kontrole gitmeyi.. bakalım hayırlısı canım.. inş sen de kendin için en iyi olan kararı bi an önce verirsin..

en başta korkut arslan vardı aklımda, ben bu olayı geçtiğimiz nisan ayında yaşadım, o zaman nette araştırdığıma karşıma hep korkut bey çıktı ama garanti veremiyor son kontrol olmadan ve pansuman krem fln çok zor, ameliyatlı bölgeyi hem koruyun diyor hem de pansuman yapın, ya zarar verirsek bilmeden, ben bulamam bile orayı off ya. akın bey ya da harun özkan olcak tercihim sanırım ve nisan ayını bekleyim diyorum en azından şu kışı atlatayım düşme olasılığına karşı, kışın akıntım da oluyor üşüdükçe fln..

kızlar bende korkut arslan ve akın bey arasında kaldım kortut beye muayeneye gittim bana çok sıcak kanlı guven verici geldi ama genede kararsızım en sonunda bi doktora varar verip yaptırmam lazım yoksa bu dert beni öldürcek

korkut bey flep'e ne kadar fiyat verdi canım?

korkut bey flep'e ne kadar fiyat verdi canım?
bana 2200 dedi daraltma islemine gerek yok dedi 3gun oncesi knt gelirsen %100 dedi bnde evlencegim tarihte siz olmazsaniz dedim oda babamda kadin dogumcu esimde mukakak birimizden birimiz burda oluyoruz hastalarimizi asla yari yolda birakmayiz dedi bide yaninda calisan kadin cok tatli dilli insani super motive diyo kadin sitesindeki yazismalari okuttu cok diktirip sonuc alan var ama iste nebiliyim bi karar veremiyrm

Evlenip o kani gorup bu dertten kurtulmak istiyorum bie benim normalde okadar az kanam olduki olmadı dencek kadar az 1 2 damla simdi dikimdede olmazsa diye korkuyorum hemde nezamn birini hayatima almaya kalksam ya tutmazsa neyaparm ailemin ve karsi tarafin yuzune nasil bakarim diyip geri cekiyorum beni kizlar moralinizibozmak istemiyorum ama ben cok zor gunler geciyorum kendimi engelliyemiyorum bu dusunceden cloonun dedikleri geliyo aklima bugunleri boyle gecirdigine uzulceksin takma demisti biraz iyi oluyorum sonra geri...

bana 2200 dedi daraltma islemine gerek yok dedi 3gun oncesi knt gelirsen %100 dedi bnde evlencegim tarihte siz olmazsaniz dedim oda babamda kadin dogumcu esimde mukakak birimizden birimiz burda oluyoruz hastalarimizi asla yari yolda birakmayiz dedi bide yaninda calisan kadin cok tatli dilli insani super motive diyo kadin sitesindeki yazismalari okuttu cok diktirip sonuc alan var ama iste nebiliyim bi karar veremiyrm

eski kanamanla ilgisi yok canım bu tamamen farklı bi olay, o zar yırtıldı gitti zaten, şimdi yeni dokuyla oluşturulcak, korkma o yüzden. nasıl karar vericez yaa. son kontrole gelinirse tabiki %100 kanar çünkü dikiş atıyor. son dikiş atılmadan kanaması olanlar var mıymış ve bu topiğin sahibinin kanaması son dikişle mi olmuş acaba..

bir de şu var, korkut bey işlemi muayenehanesinde yapıyor, sanki daha sıcak bir ortam gibi geliyor bana. harun bey ise hastanede, resmen ameliyat havası, belki böylesi daha doğru ama ne bileyim gören olur, hemşiredir anestezi uzmanıdır fln tanıdık biri çıkarsa diye çok korkuyorum.

bir de şu var, korkut bey işlemi muayenehanesinde yapıyor, sanki daha sıcak bir ortam gibi geliyor bana. harun bey ise hastanede, resmen ameliyat havası, belki böylesi daha doğru ama ne bileyim gören olur, hemşiredir anestezi uzmanıdır fln tanıdık biri çıkarsa diye çok korkuyorum.
bnde korkut beyi dusunmemdeki enonemli erken kendi muayenesi olmasi en azindan gorulme riski az bide kntrollere ycret almiyo hastane riskli birindn birine denk gelebilirm diye dusunuyrm zaten bana son knt islem yapmiyrz eger o geceyi tehlikeye atcak bisey varsa mudalee ediyoruz dedi ebru hanimla konustum ona gitmem imkansiz ama bilgi almak icin sirf oda aynisini dedi illa mudale etmk icicn cagirmiyoruz son knt herzamn iyidir boyle onemli bi konuda dedi ztn onlar cagirmasada bn giderin tek tutsunda ama iste korkut bey yuzlrde dikim yapmis ebru hanimla hemn hemn konusmalari ayni harun bey aklimdan gecmiyoda enkotu ihtimal akin bey oda klinik iste ozel muayene daha iyi gibi

bnde korkut beyi dusunmemdeki enonemli erken kendi muayenesi olmasi en azindan gorulme riski az bide kntrollere ycret almiyo hastane riskli birindn birine denk gelebilirm diye dusunuyrm zaten bana son knt islem yapmiyrz eger o geceyi tehlikeye atcak bisey varsa mudalee ediyoruz dedi ebru hanimla konustum ona gitmem imkansiz ama bilgi almak icin sirf oda aynisini dedi illa mudale etmk icicn cagirmiyoruz son knt herzamn iyidir boyle onemli bi konuda dedi ztn onlar cagirmasada bn giderin tek tutsunda ama iste korkut bey yuzlrde dikim yapmis ebru hanimla hemn hemn konusmalari ayni harun bey aklimdan gecmiyoda enkotu ihtimal akin bey oda klinik iste ozel muayene daha iyi gibi

bnde korkut beyi oyuzden daha cok dusunuyorum hastane riskli geliyo illa mudale etmiyrz son kntrolde riske atmamak icin kontrol gerekirse mudale ediyoruz dedi ebru hanimi aradim ona gitmm imkansiz ama bilgi almk icic oda aynisini soyledi boyle onmli konuda risk alamayiz son knt herzamn iyidir dedi korkut bey yuzlerce dikim yapmis oyle dedi ama cok zor mus allah ysrdimcimiz olsun

korkut beyin sitesindeki teşekkür mesajları gerçek mi acaba.. ama tutturmuş 3 gün önce kontrol die, off ya.

korkut beyin sitesindeki teşekkür mesajları gerçek mi acaba.. ama tutturmuş 3 gün önce kontrol die, off ya.
Bilmiyrm cnm eger dogruysa cok basarili bi doktor ztn ben muayeneye gittigimde bana babasininda esininde kadin dogumcu oldugunu ve ilaclarini dogru kullanir knt gelirsen %100 kanama garantisi veriyorum dedi ama akin bey 3 gun once cagirmiyo batikom falanda vermiyo hangisi iyi cozemedim korkut beye bakarsan bsna gelmesende islem icin hangi doktor olursa olsun 3 gun once knt git riske atilcak bi durum degil dedi ikisi arasinda kaldim

bence gerçektir cnm çünkü adam 3 gün kala kontrole çağırıyo ve bi dikiş daha atıyo yani aslında geçici yapıyo ve geçiciyi kim yaparsa yapsın %100 başarılı sonuç alınıyo bence

bence gerçektir cnm çünkü adam 3 gün kala kontrole çağırıyo ve bi dikiş daha atıyo yani aslında geçici yapıyo ve geçiciyi kim yaparsa yapsın %100 başarılı sonuç alınıyo bence

ama yurt dışından gelip ameliyatı yaptırıp gidenler ve hiç gelmeyenler var kontrole, evlenmiş kanaması olmuş kontrole geleyim mi diyor kadın. korkut bey'e o kadar para verip o son 3 gün stresini yaşamaktansa 300 lira fazla verir harun özkana yaptırırım daha iyi, kadın doğumcularınki tek flep, benimki 3 flep hadi esnesin de görelim diyor adam nerdeyse :)

Back
X