Arkadaşlar burada yazılanların hepsini okudum. Ben de bu ameliyatı yaptırıcam. Benim için hayati bir durum .. Kontole gitmek zor geliyor ama diyelim ameliyattan 6 ay sonra iltihap oldu dikişler açıldı napıcaz ? Benim devamlı geçmeyen akıntım var , ilk gecede kanama olmazsa büyük problem olur . Ben de ameliyat yaptırıcam ama karar veremiyorum hala araştırıyorum. Kontrole çağırmayanlar bana mantıklı gelmiyor açıkçası...... ben o riski alamam.
Ben çok kararsızım. Harun beye giden birinin yazısını okumuştum, çok iyi şeyler yazmıyorduKorkut beyi çok öven var. Kuzenimin arkadaşı da Korkut beyde ameliyat olmuş, kontrole de gidememiş hatta ama ilk gece kanama olmuş. Ben gerçi kontrole istemeseler de giderim yeterki kanamam olsun. Ufff bilmiyorum çok zor. O kadar parayı biriktirdim ama çok iyi karar vermem gerekiyor.Ucuza yapan çok yer var onlara da güvenemiyorum. Bir tanesi ' gel hallederiz ' dedi, doktor mu tüccar mı belli değil. Korkut beyin videolarını da hemen hepsini izledim çok aklıma yattı ama birkaç gün daha beklicem sanırım. Allah yardımcımız olsun. Sen de haber alırsan bana yaz lütfn. Ben de Korkut bey de ameliyat olan birini bulursam buraya yazarım.
Arkadaşlar ben cumartesi Korkut bey de ameliyat oldum. Ameliyat çok iyi geçti, hiç böyle olacağını tahmin etmiyordum. Ağrı - sızı hiçbir şey hissetmedim. Korkut bey iyi doktor olmasının yanında çok da iyi bir insan . Sekreteri Ayşe hanım da mükemmel biri. Beni çok rahatlattılar. Korkut beyi dinledikten sonra inanın çok rahatlıyorsunuz, insana çok güven veriyor. Ben gittiğimde evlendikten sonra kontrole gelen bir bayanla da tanıştım. Bana doktor beyi çok tavsiye etti. Şu anda nasıl rahatladığımı size anlatamam. Keşke bu kadar beklemeseydim. Ameliyat olacak arkadaşlara önerim, bir an önce beklemeden ameliyat olmaları. Boşuna bu acıyı çekmeye gerek yok. Uykusuz , ağlayarak geçen çok gecelerim oldu ama artık herşey geride kaldı.
Kızlar Harun beye karar verdim randevu aldım...
inş hakkında haırlısı olur canım bende Harun Beyi düşünüyorum.
ne zamana aldın randevu benide süreçten haberdar edersen çok sevinirim çok endişeliyim çünkü..
maalesef gidemiyorum harun beyemaddiyattan dolayı kaldı....
kime gidiceksin canım??
Sanırım Akın beye gideceğim.. Sen bir karar verdin mi ?
ben harun bey die düşünüyorum ama pahalı ddiğin gibi akın bey nasıl güven verici konusuyormu ne zamn gidiceksin
Önümüzdeki ayın ilk haftası gideceğim.. Düşüncem bu yönde inşallah bir sorun olmaz.. Sen ??
inş sorun olmaz canım bu durumda olan herkez sağ salim atlasın.. bende maddi yönden bekliyorum işte tam tarih koyamadım ben
Aminnn inşallah canım.. Rabbim yardımcımız olsun inşallah...
inş canım senn düğüne de az kalmiş bende oyle bir durum yok ama inan kurtulup rahatlamak istiyorum
Maalesef gidemiyorum Harun beyemaddiyattan dolayı kaldı....
Canım bu ameliyat çok önemli, sadece ucuz yapıyorlar diye doktor seçme. İstersen Korkut beyle görüş. Ben Korkut beye ameliyatımı oldum çok da başarılı geçti, çok memnun kaldım. Fiyatta yardımcı oluyor, bildiğim kadarıyla kredi kartına taksit de yapıyorlar. Bir gidip görüş istersen.
Akın beye randevu aldım Pazartesi günü gideceğim iyi midir doktor ? Lütfen yardım ...
canım benm işten dolayı giremedim.. nasılsın ne zaman gidiceksin dr. inş iyi geçer haberdar et beni lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?