Ayrıca,
sen hiç vergi dairesinde veya belediyede işini YAPAMAYAN bi memurun
dayak yediğini gördün mü?
hayır..
çünkü diğer memurlar hata yaptıklarında
insanların sağlıklarıyla ve hayatlarıyla
oynamazlar..
çok çok milyarlar gider elden, o da yerine gelir..
ama doktor hata yaptımı, sağlık, hayat gider elden..
O yüzden doktor dediğin asla ama asla hata yapamaz..
yapıyorsa derhal o mesleği bırakmalı..
Zaten insan yetersizse ne diye,
hangi psikolojiyle ısrar ederki o meslekte..
Ve ayrıca kendisini sadece memur olarak gören bir doktor
sadece ticaret erbabı olabilir; aldığımız
maaş çok az diyorsunuz ya,
ona istinaden dedim bunu..
yani ne doktorluk ne memurluk, yapılması gereken meslek,
ilgi alanına göre ticaretle ilgili bir iş olmalı..
bilmiyorsunuz herhalde baska ülkelerde 36 saat nöbet sistemi, gunasırı nobet tutma sorunu yok,sizler evet doktorlar haklı neden 36 saat nobet var insan fizyolojisine aykırı diyecekken git 8 saat calısılan iş yap diyosun,Sen sistemden şikayetçiysen,
kendin git Sağlık Bakanlığına şikayet et..
Banane senin sistemdeki memnuniyetsizliğinden..laf işte..
Banane 36 saat çalışmandan..
Zor geliyorsa çalışma..
100 lerce 8 saat mesaisi olan iş var, onlardan birini yap..
Ayrıca tüm dünyada doktorlar nöbet tutar..
Bunuda öğrenin bi zahmet..
SEN SAĞLIK BAKANLIĞINA ŞİKAYET EDEMİYORSUN DİYE HASTALARAMI ŞİKAYET ET DİYORSUN..KOMİK
SAĞLIK BAKANLIĞINA GÜCÜN YETMİYOR,
ACISINI SUÇSUZ GÜNAHSIZ İNSANLARDAN
YANİ HASTALARDAN MI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORSUN..
GÜCÜ YETEN YETENE..
KİM KİME DİŞ GEÇİREBİLİRSE..
Mennun olmadığın sistemin muhatabı Sağlık Bakanlığıdır..
yok sen yanlış zümreyi muhatap alırsan,
o da senin gibi yanlış yapar ve şiddete başvurur..
kim başlattı; bürokrasiden bihaber doktor başlattı..
o zaman kim başlattıysa O SUÇLUDUR..
ölen doktora ALLAH'TAN rahmet diliyorum..
Sülalesinin yarısından fazlası doktor ve cerrahlardan oluşan biri olarak, bu mesleği icra edenlerin ne şartlarda çalıştığını biliyorum...Gerçekten her bünyenin kaldıramayacağı şartlarda çalışıyorlar...
Cerrahların ne kutsal bir iş yaptığını anlamak için ise, bir kaç ameliyat videodu izlemek yeterli olur...
Ama.....Ama'sı var işte...Kim ne derse desin çürük elmalar var...Bu çürüklük çoğu zaman mesleki, çoğu zaman da kişisel olabiliyor...
Konunun buradaki yorumcuları hedef alır şekilde açılması pek tabi güzel görünmüyor...
Ölen vatandaşımız, hakkındaki şikayeti kaldıramayan bir doktor değil de, davasını kazanamayan bir avukat ta olabilirdi...O zaman da avukat eleştirileri için mi vicdan muhasebesi istenecekti?
Buradaki şikayetvari yorumların sahipleri, bu olay sonucunda vicdan muhasebesi yapmayacaktır...Böyle bir şey lüzumsuzdur çünkü...
Muhtemelen kişisel problemleri de epey fazlaydı diye düşünüyorum...
Allah taksiratını affetsin, mekanını cennet eylesin...
Ben daha bir 1. sınıf öğrencisi olarak sağlık bakanlığına dilekçe yazsam komik olmaz mı ? Ha emin olun eğer bırakmaz da doktor olursam da bu işin peşini bırakmam.Sen sistemden şikayetçiysen,
kendin git Sağlık Bakanlığına şikayet et..
Banane senin sistemdeki memnuniyetsizliğinden..laf işte..
Banane 36 saat çalışmandan..
Zor geliyorsa çalışma..
100 lerce 8 saat mesaisi olan iş var, onlardan birini yap..
Ayrıca tüm dünyada doktorlar nöbet tutar..
Bunuda öğrenin bi zahmet..
SEN SAĞLIK BAKANLIĞINA ŞİKAYET EDEMİYORSUN DİYE HASTALARAMI ŞİKAYET ET DİYORSUN..KOMİK
SAĞLIK BAKANLIĞINA GÜCÜN YETMİYOR,
ACISINI SUÇSUZ GÜNAHSIZ İNSANLARDAN
YANİ HASTALARDAN MI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORSUN..
GÜCÜ YETEN YETENE..
KİM KİME DİŞ GEÇİREBİLİRSE..
Mennun olmadığın sistemin muhatabı Sağlık Bakanlığıdır..
yok sen yanlış zümreyi muhatap alırsan,
o da senin gibi yanlış yapar ve şiddete başvurur..
kim başlattı; bürokrasiden bihaber doktor başlattı..
o zaman kim başlattıysa O SUÇLUDUR..
ölen doktora ALLAH'TAN rahmet diliyorum..
herkesede okullarda biraz insanlık ve vicdan dersi lazım bence..biz hasta psikolojisi dersi alıyoruz zaten ama insanız işde bizden bukadar, insallah bilim ilerliyor biri bir robot icat eder.. yemez,içmez,hasta olmaz,midesi bulanmaz,tanrıdır her hastalıgı bilir ve şifasını saniyesinde verir, müneccimdir verdiği tedaviye hastanın verecegi cevabı henuz tedaviye baslamadan hisseder, sinirlenmez,bin parçaya bölünür ki herkesi aynı anda önden alsın, her söylenileni kabuleder ve susar, hasta doktorrrrrrrrrrrr dediğinde heryerde hazır ve nazır olur..bence tıp fakültelerinde her sene -hasta psikolojisi- hakkında ders verilmeli.
herkesede okullarda biraz insanlık ve vicdan dersi lazım bence..biz hasta psikolojisi dersi alıyoruz zaten ama insanız işde bizden bukadar, insallah bilim ilerliyor biri bir robot icat eder.. yemez,içmez,hasta olmaz,midesi bulanmaz,tanrıdır her hastalıgı bilir ve şifasını saniyesinde verir, müneccimdir verdiği tedaviye hastanın verecegi cevabı henuz tedaviye baslamadan hisseder, sinirlenmez, her söylenileni kabuleder ve susar, hasta doktor dediğinde heryerde hazır ve nazır olur..
ahahaha
doktorlara hasta psikolojisi eğitimi vermeliymiş
o hasta psikolojisi değil Türk insanı psikolojisi
(bana nasıl böyle der, bakar, benim hastam daha değerli, ben bekleyemem, ben öncelikliyim, bana daha çok vakit ayırsın herşeyime baksın, yapsın bakmak zorunda)
pide kuyruğunda bile kavga çıkartan bir ülkeyiz yani bunun saçma komplekslerimizle alakası var.
ve bunu birçok farklı ülkede staj yapmış biri olarak söylüyorum.
ahahaha
(bana nasıl böyle der, bakar, benim hastam daha değerli, ben bekleyemem, ben öncelikliyim, bana daha çok vakit ayırsın herşeyime baksın, yapsın bakmak zorunda)
pide kuyruğunda bile kavga çıkartan bir ülkeyiz yani bunun saçma komplekslerimizle alakası var.
ahahaha
ahahaha
ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?