ozaman mümkünse doktora gelirken altını yıkaması gerektiğini bilip gelsinler!!( acile gelenin basımın üstünde yerleri var o ayrı) evet doktora pis gelene pis kokuyorsunda derim, herseyde derim.. bir kolunun altını ıslak mendille silmekte zor degil herhalde..
ayrıca universitede ben yaslı teyzelere teyze dedim diye, bilmemne hanım demedim diye, kanser hastası oldugunu sakladım diye azar işitmiş biriyim..demekki hocalar dogrusunu hepimizden, hepinizden daha iyi biliyorlar ..
bilmiyorsunuz herhalde baska ülkelerde 36 saat nöbet sistemi, gunasırı nobet tutma sorunu yok,sizler evet doktorlar haklı neden 36 saat nobet var insan fizyolojisine aykırı diyecekken git 8 saat calısılan iş yap diyosun,
2. si siz kimsinizki gidin baska iş yapın diyebiliyorsunuz!!
3. sü suçsuz insanlar dan biz neyin acısını cıkarıyoruz, ne yapmısız anlayamadım!!
4. sü öldürülen arkadas benim sınıf arkadasımdı hani hasta torunu tarafından öldürülen. sadece yatırılmayacak son dönem bir kanser hastasını sırf iyilik olsun diye yatırdı diye basına bu geldi,,
5. si hayatımı adadıgım bu meslegi yaparken öldürülmeyi,tartaklanmayı, küfürü haketmiyorum,
6 . biz şimdi saglık bakanlıgıyla sorunumuzu hastalarla mı hallediyoruz , bunun adı ne biliyomusun düpe düz iftira! kim baslatııda ne demek..
sen biliyomusun ki doktorlar ne için darp ediliyor
arkadaşlar yapmayın lütfen yok ben şuna gittim şöyle yaptı böyle yaptı bu ne yaaaa bunu tartışanlar nöbet nedir çalışmak nedir biliyorlarmı acaba bu şikayetlerinizin olması o gencecik insanın ölmesini haklı çıkarabilirmii işin içinde olmayan ne olduğunu neler yaşandığını nasıl bir sistemin içinde olduğunu bilemez ALLAH ailesine sabır versin
arkadaşlar yapmayın lütfen yok ben şuna gittim şöyle yaptı böyle yaptı bu ne yaaaa bunu tartışanlar nöbet nedir çalışmak nedir biliyorlarmı acaba bu şikayetlerinizin olması o gencecik insanın ölmesini haklı çıkarabilirmii işin içinde olmayan ne olduğunu neler yaşandığını nasıl bir sistemin içinde olduğunu bilemez ALLAH ailesine sabır versin
uslubum gayet de iyidir, sizin gibi ne kimseye ne hakaret ederim ne başka birşey
eğer doğruları söylememden bu kadar gocunuyorsanız ve bu sizin canınızı acıtıyorsa bu beni ilgilendirmez.
ya gocunmamayı öğrenin ya gocunmayacak işler yapın.
şimdi yazılanları okumadım ama okuyacağım eğer onların içinde bana hakaret varsa kimseyi affetmem şikayet ederim.
yazıp yazıp affola yazmakla ayıp örtülmez.
madem pek çok konuda yazdıklarım size doğru geliyor, belki bu konuda da doğru yazıyorumdur :26:
ben pis hastaya bakmak zorunda degilim!! evet bilmiyosuz ama buda benim hakkım :) temiz olmak hiç okadar da zor bişey degil, istediğimizde cok sey degil.. siz bana ne hakla pis diyemezsin diyosunuz, evet saglık sistemi berbat ama sen pis demeyeceksin seklinde bir sözü kabullenecegim kadar da degil
nasıl hastanın doktor secme hakkı varsa benimde bu hakkım var, ha kullanıyormuyuz cogunlukla hayır..
usluptan bahseden arkadaslar, darp edilen doktorlar hakediyor sözlerini yazan arkadaslara neden üslüptan bahsetmiyosunuz cok merak ediyorum
madem herkes hakettiğini yasıyor, doktor hakediyor ve darp ediliyor( bu sizlerin sözleri) ozaman herkes hakettiğini yasıyor , kötü hastayada kötü doktor denk geliyor. allahın adaleti işde :)
Ben daha bir 1. sınıf öğrencisi olarak sağlık bakanlığına dilekçe yazsam komik olmaz mı ? Ha emin olun eğer bırakmaz da doktor olursam da bu işin peşini bırakmam.
Kimseden hiç bir şeyin acısını çıkartmıyorum.
bu sistemden zararlı olan sadece doktorlar değil hastalar da, en çok bu yüzden bu kadar şikayetçiyiz aslında ama algılayabilene..
Nasıl bu kadar doktorların uykusuz olmasından banane diyebilecek kadar sığ düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Yanlış zümreyi falan muhatap almıyorum.
Aksine tam olara doğru zümreyi hedef alıyorum.Hastaların doktorları doktorların hastaları anlaması o kadar mühim ki aslında..
Maaş falan da umrumda değil daha önce de söyledim ben bu mesleği sırf manevi yönü için seçtim.
Son olarak bu çalışma şartları tüm doktorlara zor geliyordur.Bütün doktorlar sadece ve sadece 1 saat işi bıraksa kaç kişinin canına mal olur bir düşünün isterseniz..
Her doktor iyi olsaydı;
Hastalara ''DOKTOR SEÇME HAKKI'' verilmezdi...
Olay bu kadar basit aslında...
tabiki haklısın,basta ben rezil ediyorum öyle davrananları.. kac ebeyi rezil ettim dogum da altına kacırdı diye hastayı azarlıyor diye..sağlık sistemi ile alakalı değil zaten anlattıklarım..
sağlık sistemi insanlığı öğretemez ki..
pissin demek kimsenin haddine değil üslup diyorum.. tarz meselesi..
herşeyin bir söyleniş tarzı var.. ne demek leş gibi kokutmuşsun burayı bu nasıl bir üslup böyle bunu kim nasıl haklı çıkarabilir??
en büyük sorunum bana hasta seçme hakkı verilmemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?