Arkadaşlar Dr. Muhammet dilbere mi ameliyat olayyım yoksa Dr.Ali Murat Akkuş 'a mı amelıyat alayım ..
Deneyımlerınızı yazarsanız çok memnun olurum ..Bu ıkı isim arasında kaldım ..Lütfen yardımcı olun ..Burnum kemerlı egrilik ve burun ucu düşüklüğü var..
Valla ben de çok istiyordum yaptırmayı ama hayırlı buymuş umudu mu kestim ama yaptıracaksanız da Muhammet Dilbere yaptırın , çok iyi bi doktor konuştum bende kendisiyle yapabilcekse yaparım diyor yapamazsa da açık açık yapamam kötü olur diyor
merhaba ben muhammet beye ameliyat oldum 3,5 ay oldu. hala şişlik var burnumda ama mennunm ve herkes çok doğal vbuluyor begeniyor. fotografım olacaktı başlıklarda bulabilirsin sevgiler
Ben 4 ay önce muhammet dilbere burnumu yaptırdım.kendisi o kadar güven veren bir doktor ki önceden burnumu seçmedim allaha emanet girdim ve okul açıldığında 20 gün olmuştu ameliyat olalı arkadaşlarımdan bazıları anlamadı bile.sanki hep senin burnunmuş gibi dediler çok doğal duruyor dediler.kesinlikle kefilim doktoruma sonuna kadar tavsiye ederim