Dr.Muhammet Dilber mi? Dr.Ali Murat Akkuş mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi babll
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi doktoru seçmeliyim.?

• Dr.Muhammet Dilber.

OY: 3 33,3%
  • Dr. Ali murat Akkuş

OY: 6 66,7%

• Ankete Katılan
    9

babll

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
25
15
18
Arkadaşlar Dr. Muhammet dilbere mi ameliyat olayyım yoksa Dr.Ali Murat Akkuş 'a mı amelıyat alayım ..

Deneyımlerınızı yazarsanız çok memnun olurum ..Bu ıkı isim arasında kaldım ..Lütfen yardımcı olun ..Burnum kemerlı egrilik ve burun ucu düşüklüğü var..

Ayyy çok kararsızım :(((

sen bu doktorlari gordunmu? Rdv aldin?
Bende Akkus beyi dusunuyorum.

Muhammet beye resım gönderdım ..Olumlu cevap gönderdı ..SAdece amelıyat tarıhı fazla uzun ben daha erken bır zamanda istıyorum ..

Dr.Ali Akkuş ıle çarşamba günü Rdv var ..Hava şartları el verirse gidecegim..
Siz görüştünüzmü Ali bey ile...

Hayir, ben Turkiye'de yasamiyorum...Bilgi topluyorum kararimi almak için. Ali beyin burunlari biraz daha dogal gorukuyor.

Valla ben de çok istiyordum yaptırmayı ama hayırlı buymuş umudu mu kestim ama yaptıracaksanız da Muhammet Dilbere yaptırın , çok iyi bi doktor konuştum bende kendisiyle yapabilcekse yaparım diyor yapamazsa da açık açık yapamam kötü olur diyor

Resim gönderdim olumlu cevap aldım..muhammet beye ama tarih sıkıntılı

Muhammet dilber derim diger doktoru hic duymadim. Olurunu olmazini herseyini soyluyor hayal aleminde degil bos vaat vermiyor.

merhaba ben muhammet beye ameliyat oldum 3,5 ay oldu. hala şişlik var burnumda ama mennunm ve herkes çok doğal vbuluyor begeniyor. fotografım olacaktı başlıklarda bulabilirsin sevgiler

Ben 4 ay önce muhammet dilbere burnumu yaptırdım.kendisi o kadar güven veren bir doktor ki önceden burnumu seçmedim allaha emanet girdim ve okul açıldığında 20 gün olmuştu ameliyat olalı arkadaşlarımdan bazıları anlamadı bile.sanki hep senin burnunmuş gibi dediler çok doğal duruyor dediler.kesinlikle kefilim doktoruma sonuna kadar tavsiye ederim

533d139a3d5773ca2b9dbc810f2e6cca.webp
cnm öncesi albümümde vardı herhalde sonrası da bu önceden düşük kemerli ve sola eğikti dr um muhammet dilber 3 sene bitti hala çok memnunum

Back
X