Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ve benimde burun sırtım incelince burun ucum çıktı. daha doğrusu belli olmaya başladı. burun ucu şiş sırtım dar kötü duruyor. ne zaman iner ucu acaba? çok şiş ve sert. tabi ilk günlerde ki kadar şiş değil ama var yinede birazcık

valla aynı durumdayız bariz benimkide öyle:) kemer kısım küçüldü ama burun ucu top gibi duruyo yana doğru uzunca duruyor sanki şişlikten ötürü ne zaman geçer bilmiyorm ya sneinki kaç aylık ?

Benim burun ucum düşüktü ameliyattan sonra da istediğim kalkıklık olmadı açıkçası daha önce ameliyat olan bi arkadaşım burnunu yukarıya doğru masaj yap dedi bende yapıyorum acaba burun ucuna masaj yapan varmı doğrumu bilmiyorum ama o burun ucumdaki dokununca hissedilen uyuşukluk ve sertlik daha azaldı

benmde 34.günüm hayırlısı olsun ama canını sıkmamaya çalış aynalara filan bakmamaya çalış

daha ikinizinde çok yeni eminim şişlikleriniz ilk günlerden daha iyidir, ben olmadım ama doktorla görüştüğümde en geç burun ucu şişliği inip,şekillenir ve tam şekli için 6 ay gibi bir süreden bahsetti bunları biliyorsunuz zaten kızlar sabredin inş dileğiniz gibi olur

Evet doktor benim burun ucuma da verdi masaj. Ve aynen dediğin gibi. Baş ve işaret parmağınla burun ucundan bastırp yukarıya doğru masaj yapıyorum. Önceki zamana göre çok indi ve üst taraftaki kemerim içinde bastırarak bu sefer aşağıya doğru masaj yapıyorum.

demek istanbuldasin bile. bende 26 sinda ordayim. ee necdet beyle ne zaman görüseceksin?

kusura bakma canm yenı yazabıılıyorum ben necdet beyle gorusdum fakat ne yazıkkı amelyat olamıcam olucakdım ama beklenmedık bısey oldu dedem kanser cıkdı anlıcan hepımız alt ust olduk tatılımızde rezıl oldu yanı bu durumda amelyat olmam ımkansız ne yazıkkı.. ben kışın tekrar gelıcem amelyat ıcın sımdılık yattı bu ış.. ozamana kadar sızlerı takıp etmeye devam edıcem nasıp kısmet bu ısler ıste demekkı boylesı ddaha hayırlıymıs

merhaba. cok gecmis olsun. gercektende üzücü ve beklenmedik bir durum oldu senin icin. dedigin gibi demekki kismet degilmis. neyse insallah deden sagligina kavusur. burun ameliyati kacmiyor nasilsa

kızlar burun kemerim indi yani 1 haftay yakındır adam gibi doğru düzgün masaj yapmıyordum pek gözümede batmıyordu dedim benim kemerim ne alemde bir bakıyım dedim ve bommm kemerim gitmiş. yani çok az bişey var o da göze batmıyor ki bence o da iner, inmese de sorun değil dediğim gibi ben bile çok dikkatli bakınca görüyorum. masajla inmiş bişey değil çünkü en son geçen hafta masaj yapmıştım indi yani, burun genişliğim inceldi. tek sorun burun ucumun şişliği o da inse sanırım pek takıntım kalmıcak ama burun ucumda inmiş baya o da gözle farkediliyor. şuan ki halini sevdim, estetik olduğunun anlaşılması çok zor bi burun. şuan ki halini sevdim aralıkta 6 ayım doluyor o zamana kadar eminim daha da güzel olucak bir burun.

Bugün yani pazar günü itibariyle 47 günlük burnum.

çok büyük sıkıntısı olanlar hiç yoktan bi 40 gün beklesinler benim burnum 40 günden sonra bişeye benzemeye başladı çünkü :)

bu haftaiçi yeni resimlerde koyarım kızlar.

ee demekki burnunun kirki cikmasi lazimmis :)))) neyse problemlerin büyük kisminin yok olmasina sevindim

aman maşallah diyelim, benimde 32. günüm ve kemerim aşağıya doğru yayıldı, umarım inecek. Senden bunları duymak güzel tabi, daha da güzelleşecektir eminim.

Geçmiş olsun arkadaşım, sanırım böylesi daha hayırlı olacak. Öyle düşünmek lazım. Umarım deden sağlığına kavuşur. Kanseri yenen binlerce insan var. Allah şifa versin...

Morbalik cok gecmis olsun.. Bunu duyduguma cok sevindim.. Resimlerini 4 gozle bekliyorum...:)))

Merhaba kızlar, morbalık gibi benim de şişler indi. Ama az bişey var hala kemer kısmında. Burun ucumdan bahsetmiyorum bile. Hala top gibi. Ama hiç kuşkuş yok inecek. O kocaman kemer küçücük kaldıysa şuan :)

kbb doktoruna görünüyorsunya içindede bir sorun var diyelim ödemeyi ona göre fazlamı yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…