- 2 Mart 2011
- 591
- 33
- 118
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.321
ve benimde burun sırtım incelince burun ucum çıktı. daha doğrusu belli olmaya başladı. burun ucu şiş sırtım dar kötü duruyor. ne zaman iner ucu acaba? çok şiş ve sert. tabi ilk günlerde ki kadar şiş değil ama var yinede birazcık
ve benimde burun sırtım incelince burun ucum çıktı. daha doğrusu belli olmaya başladı. burun ucu şiş sırtım dar kötü duruyor. ne zaman iner ucu acaba? çok şiş ve sert. tabi ilk günlerde ki kadar şiş değil ama var yinede birazcık
valla aynı durumdayız bariz benimkide öyle:) kemer kısım küçüldü ama burun ucu top gibi duruyo yana doğru uzunca duruyor sankişişlikten ötürü ne zaman geçer bilmiyorm ya sneinki kaç aylık ?
1.5 aylık 2 aya giricek işte
benmde 34.günüm hayırlısı olsun ama canını sıkmamaya çalış aynalara filan bakmamaya çalış
Benim burun ucum düşüktü ameliyattan sonra da istediğim kalkıklık olmadı açıkçası daha önce ameliyat olan bi arkadaşım burnunu yukarıya doğru masaj yap dedi bende yapıyorum acaba burun ucuna masaj yapan varmı doğrumu bilmiyorum ama o burun ucumdaki dokununca hissedilen uyuşukluk ve sertlik daha azaldı
demek istanbuldasin bile. bende 26 sinda ordayim. ee necdet beyle ne zaman görüseceksin?
kusura bakma canm yenı yazabıılıyorum ben necdet beyle gorusdum fakat ne yazıkkı amelyat olamıcam olucakdım ama beklenmedık bısey oldu dedem kanser cıkdı anlıcan hepımız alt ust olduk tatılımızde rezıl oldu yanı bu durumda amelyat olmam ımkansız ne yazıkkı.. ben kışın tekrar gelıcem amelyat ıcın sımdılık yattı bu ış.. ozamana kadar sızlerı takıp etmeye devam edıcem nasıp kısmet bu ısler ıste demekkı boylesı ddaha hayırlıymıs
kızlar burun kemerim indi yani 1 haftay yakındır adam gibi doğru düzgün masaj yapmıyordum pek gözümede batmıyordu dedim benim kemerim ne alemde bir bakıyım dedim ve bommm kemerim gitmiş. yani çok az bişey var o da göze batmıyor ki bence o da iner, inmese de sorun değil dediğim gibi ben bile çok dikkatli bakınca görüyorum. masajla inmiş bişey değil çünkü en son geçen hafta masaj yapmıştım indi yani, burun genişliğim inceldi. tek sorun burun ucumun şişliği o da inse sanırım pek takıntım kalmıcak ama burun ucumda inmiş baya o da gözle farkediliyor. şuan ki halini sevdim, estetik olduğunun anlaşılması çok zor bi burun. şuan ki halini sevdim aralıkta 6 ayım doluyor o zamana kadar eminim daha da güzel olucak bir burun.
Bugün yani pazar günü itibariyle 47 günlük burnum.
çok büyük sıkıntısı olanlar hiç yoktan bi 40 gün beklesinler benim burnum 40 günden sonra bişeye benzemeye başladı çünkü :)
bu haftaiçi yeni resimlerde koyarım kızlar.
kızlar burun kemerim indi yani 1 haftay yakındır adam gibi doğru düzgün masaj yapmıyordum pek gözümede batmıyordu dedim benim kemerim ne alemde bir bakıyım dedim ve bommm kemerim gitmiş. yani çok az bişey var o da göze batmıyor ki bence o da iner, inmese de sorun değil dediğim gibi ben bile çok dikkatli bakınca görüyorum. masajla inmiş bişey değil çünkü en son geçen hafta masaj yapmıştım indi yani, burun genişliğim inceldi. tek sorun burun ucumun şişliği o da inse sanırım pek takıntım kalmıcak ama burun ucumda inmiş baya o da gözle farkediliyor. şuan ki halini sevdim, estetik olduğunun anlaşılması çok zor bi burun. şuan ki halini sevdim aralıkta 6 ayım doluyor o zamana kadar eminim daha da güzel olucak bir burun.
çok büyük sıkıntısı olanlar hiç yoktan bi 40 gün beklesinler benim burnum 40 günden sonra bişeye benzemeye başladı çünkü :)
kusura bakma canm yenı yazabıılıyorum ben necdet beyle gorusdum fakat ne yazıkkı amelyat olamıcam olucakdım ama beklenmedık bısey oldu dedem kanser cıkdı anlıcan hepımız alt ust olduk tatılımızde rezıl oldu yanı bu durumda amelyat olmam ımkansız ne yazıkkı.. ben kışın tekrar gelıcem amelyat ıcın sımdılık yattı bu ış.. ozamana kadar sızlerı takıp etmeye devam edıcem nasıp kısmet bu ısler ıste demekkı boylesı ddaha hayırlıymıs
ben 4 gun sonra yan yatmaya basladim.dr a sormadim gerci ama.burnumu yastiga degdirmeden yan yatiyorum.cunku normalde hep yan yatarim sirt ustu yatarken uyyamiyordum
ben 4 gun sonra yan yatmaya basladim.dr a sormadim gerci ama.burnumu yastiga degdirmeden yan yatiyorum.cunku normalde hep yan yatarim sirt ustu yatarken uyyamiyordum
sana en baştan anlatıyorum:)
ameliyat günü hasteneye gidip kbb doktoruna gözüküyorsun(eğer burunda kıkırdak et vs varsa)tahlil sonuclarına bakıyor.Sonuçlarda sorun yoksa ödeme için vezneye gidiyorsun.ödeme yapıldıktan sonra sana bir oda veriyorlar ve o oda da seni ameliyata almalarını bekliyorsun..beklerken hemşire gelip kayıt formlarını vs imzalatıyor, geçirdiğin hastalıkları soruyor, tansiyonunu ölçüyor..bir sorun yoksa ameliyat kıyafetlerini veriyor onları giyip(sadece alt iç çamaşarın kalacak) hazır halde bekliyorsun..hemşire tekrar gelip damar yolu açıyor 5-10 dk sonra sedyeye alınarak asansörle başında bir adamla birlikte ameliyathaneye gidiyorsun(ameliyathanede bekleme salonu olmadıgı için aile oda da bekliyor bu sinir bozucu birşey annem delirmişti bende gelicem die:)).. sonra ameliyathanede bayılman için bir takım şeyler takıyorlar koluna,parmağına zaten o sıralarda bayılmış oluosun ne ara bayıldıgı hatırlamıyorsun:) ameliyat bitince odaya alıyorlar uyanmış oluyorsun..sadece çok üşüosun ve boğazında hafif bir acı oluyor anestezi için taktıkları boru yüzünden oluyor ama önemli birşey deil..burnunla alakalı hiçbirşey hissetmiyorsun..sonra buz torbası veriliyor saat bir göz kenarlarına koyuyorsun arada bir hemşire gelip tansiyon ölçüyor 3 saat sonra su 4 saat sonrada yemek yiyebiliyorsun(serum veriyorlar ameliyat sonrası)ameliyattan 2-3 saat sonra gayet rahat ayağa kalkabiliyorsun 1 gece kalıp gidiyorsun bu kadar:))))
kbb doktoruna görünüyorsunya içindede bir sorun var diyelim ödemeyi ona göre fazlamı yapıyorsun?
merhaba. cok gecmis olsun. gercektende üzücü ve beklenmedik bir durum oldu senin icin. dedigin gibi demekki kismet degilmis. neyse insallah deden sagligina kavusur. burun ameliyati kacmiyor nasilsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?