Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Geçmiş olsun arkadaşım, sanırım böylesi daha hayırlı olacak. Öyle düşünmek lazım. Umarım deden sağlığına kavuşur. Kanseri yenen binlerce insan var. Allah şifa versin...

Amin canm cok sagol insallah dedemde yenenlerden olucak.. Senin burnumda git gide duzeliomus cokda guzellesmis gercekden massllah :)

Amin canm cok sagol insallah dedemde yenenlerden olucak.. Senin burnumda git gide duzeliomus cokda guzellesmis gercekden massllah :)

Amin canım inşallah kavuşacak sağlığına :)
Teşekkür ediyorum tatlım benim. Şu an tek sorun inan hala şeklini bilmiyorum. Ya her resimde farklı çıkabilir mi bir burun? Çok sinirleniyorum burnuma. Bi öyle bi böyle :)

k
hangi aylar daha uygundur ameliyat için sizce?

Ben yaz ve sicaklar faslindan cok korkardim. Kisin olmanin avantajli oldugunu dusunurdum. Bir cok arladasim korkutmustu ayrica. Cok sisersin, cok kanar. Yüzündeki morluklar gec gecer. Fakat bunlarin hicbirini yasamadim. Calistigim icin, yaz tatilinde olarak, uzuuun uzun dinlendim. Hala toparlanamdim vucuden. Ki 40 gün olacak neredeyse. bence hicbir farki yok anlayacagin. Hatta grip olma acisinda kisin daha da riskli olabilir.

Kizlarr kimseler yazmiyor bu aralar. Hep bakiyorum halbuki. Bisey farkettim ve sizle paylasmak istedim. Benim ilk basta kemer sorunim vardi biliyorsunuz. Az buz da degil. Necdet beye sormustum. Kikirdak ilave ettim cokme olmasin diye demisti. Bende guvendim kendisine. Ve guvenimi bosa cikarmadi. O kocaman gecmez diye dusundugum kemer de gecti gitti. Suan cok cok az. Bastirinca hicbirsey kalmiyor bile. Oturdu kikirdak yani cok sukur. Benim merak ettigim necdet bey sanirim butun hastalarina ekliyor. Fakat baska doktorlarin hastalari 20 gunlukken mis gibi burunlarla cikiyorlar karsimiza. Benimse 20 gunlukle 40 gunluk halim arasinda dag kadar fark var. Kikirdak eklenmemesi ozaman bi nebze dezavantaj olmuyormu. Cok karisik yazdim belki ama, kafamda karisti mazur gorun. Hangisi daha iyi.

Eger kikirdagim yerlesmeseydi az bir kemer bile kalsaydi, derdimki olmamasi daha iyi. Ama o koca kikirdaktan hicbisey kalmadi. .

Ayrica bir ayrinti daha belirteyim sizlere. Burun sirtim ve ust tarafi cok guzel oldu kizlar. Ama burun ucum top gibi. Git gide iniyor fakat, kemerim inince burun ucum daha sis gozukmeye basladi. Baya gec iniyor diyorlar ama ben gunden gune indigini resimlerle farkediyorum.

çok sevindim inmesine bende ameliyat olacağım korkuyorum işte kbb yavuz bey yokmuş bu aralar rahatsızmış,burun içindede sorun var benim. necdet beye ameliyat olmak istiyorum bende kapıda ameliyat olmuş biri vardı ben görüşürken ama sargıdaydı burnnu çok hoşuma gitti ama bantlı bile belli oluyor güzel olduğu işallah güzel bir sonuç alırım burayada koyarım resmimi
herhalde bir bildiği vardır diye düşünüyoruz canım ya.
ameliyatın nasıl yapıldığı hakkında bir fikrim yok kıkırdak ekliyorsa bir bildiği vardır sonra onu masajla yerine oturtuyormuş.banada tuhaf geldi aa hayırlısı

kizlar ben haftaya carsamba ameliyat oluyorum allahin izniyle. ama simde yavuz beyin hastanede olmamasina kafam takildi. insallah ben gidene kadar geri geril kendisi. offf ayrica birazda endiseliyim, cünkü benim ikinci ameliyat ve hayal kirikligina ugramak istemiyorum

Incebellibardak : Simdiden bol sans diliyorum canim sana, evet olmadan once doktora sormani oneririm :))

Derinn62 canim umarim hersey yolunda olur, yavuz bey de vardir umarim. 2 hafta hasta kalmaz herhalde.

inşallah herşey istediğin gibi olur, hayırlısıyla atlatırsın..merak ettim revizyon ihtiyacı neden duydun şekil olarak mı begenmedin yoksa bi sorun mu cıktı doktorun kimdi acaba?

inşallah herşey istediğin gibi olur, hayırlısıyla atlatırsın..merak ettim revizyon ihtiyacı neden duydun şekil olarak mı begenmedin yoksa bi sorun mu cıktı doktorun kimdi acaba?

tesekkür ederim. burnumun seklini begenmiyorum, daha dogrusu ucu yani ön kismi büyük kaldi bana göre ve birazda düsük. ilk ameliyati türkiyede olmadim. insallah bu sefer istedigim gibi olur, gerci necdet bey burun uclarini gayet güzel yapiyor ve buda ona ameliyat olmam sebeplerden biri

O normaldir canm ya Sonucda buyuk bir amelyata girdin.. Sislikler falan tamamen bi insin şöyle yarim sene falan bi gecsin tam otursun. Bak nasil guzel bir burnun oluyo :) yani simdiki seklinden belli kötü olamaz kesinlikle sonucu iyi olucakDir :)

Ayy gelmis catmis seninde günün ha :)) 1 hafta kalmis kesin simdiden heycanlaniosundur tabiki anliyorum seni 2. Amelyat olunca korkuyosun haliyle.. Ama dedigin gibi necdet bey burun uclarini cok guzel yapiyor tek sorununda zaten burun ucunmus insallah allah sana istedigin gibi guzel bir burun nasib eder canm hadi hayirlisi :)

kizlar yaa ben geldim. burun etim sarkıyo sinir oldum. yani nasıl desem kemiklerim ince ama etlerim gevşek yani sarkık. etleri sıkılaştırıyorum küçük burun çıkıyo. bide burun ucum berbat ya şiş acaba ondan mı? hani burun ucu daha geç iyileşiyor ya ondan mı kötü görünüyor?

ayy öyle deme korkuyorum.daha oturmadıgından öyledir necdet bey ne diyor

valla bişey demiyo yeni bi burun değil çünkü. ayın 26sında 2 ayım dolucak. her geçen birşey çıkıyor bazıları düzeliyor bazıları kalıyor bekliyorum işte. aralıkta kontrolüm var. o zamanda 6 ayım dolucak. -ki zaten herşey içinde adamı arayıp sormak saçma olur. o ne yapabilir yani? 2 aylık daha diyip geri yollar o yüzden ona hiçbişey sormadım. aralıkta görüşücez nasıl olsa

valla bişey demiyo yeni bi burun değil çünkü. ayın 26sında 2 ayım dolucak. her geçen birşey çıkıyor bazıları düzeliyor bazıları kalıyor bekliyorum işte. aralıkta kontrolüm var. o zamanda 6 ayım dolucak. -ki zaten herşey içinde adamı arayıp sormak saçma olur. o ne yapabilir yani? 2 aylık daha diyip geri yollar o yüzden ona hiçbişey sormadım. aralıkta görüşücez nasıl olsa

Etler zamanla sıkılaşacaktır, burun ucu benimde şiş ama günden güne iniyor. Hergün daha mutlu oluyorum. Kemerim biraz sinir bozucu, bazen hiç yok bazen çıkıyor çokaz. Sende de vardı kemer, geçti mi?

Kızlar 44. günden merhaba.
Artık iyice oturdu burnum. Kıkırdak erimem devam ediyor hızla :) Necdet beyin çökme olmasın diye ekledim dediği kıkırdak dıştan çok azaldı. Başta kemer gibi duruyordu. Şimdi resimlerde farkedersiniz belki, çok yakından bakınca bazı resimlerde belli oluyor bir de.

Hergün dışarı çıkıyorum, güneşe net çıkamasam da tir tir titremiyorum, aman leke çıkmasın diye. Derim durmadan yenileniyor zaten. Siyah noktalrım ilk zamanlar çoktu. Şimdi çok az. Burnumun bir tarafı çok düz, diğer tarafında ise belirgin bir şişlik hala mevcut :) Fakat üzülmüyorum, neler geçmedi ki o da geçecek biliyorum.

Meyve yediğim zamanlarda nedense şişlerim azalıyor, maydonozu çok severim. Bol bol yiyorum. Suyunu sevmiyorum pek ama arada suyundan da içiyorum. Gerçekten müthiş indi burun ucum.

Bazen okuyorum, okadar çok üzülüp şaşırıyorum ki. İnanın öyle bir durum ki kendinizi kaptırdınız mı hiç birşey beğenmiyorsunuz. Önce şu var diyorsunuz, o zamanla düzeliyor. Sonra ama bu da var diyorsunuz. O da düzeliyor. Sonra başka başka vs. Olumsuz düşünmeye alışmışız maalesef. Benim psikolojiyle aram iyidir. Ve evet Secret olayına da inanırım :)

Olumsuz düşündükçe olumsuzluğu kendinize daha çok çekeceksiniz. Artık ameliyat oldunuz, dönüşü yok. Ve işiniz artık şansa kaldı. Lütfen ama lütfen iyi düşünün, dua edin. Size ne iyi geliyorsa onu yapın ve lütfen insanlardan müthiş tepkiler beklemeyin. Bu ameliyatı geçirmemiş olanların sizi anlaması ve beklediğiniz tepkileri vermesi çok zor.

Kimse kolay kolay çok güzel oldu demeyecek, heryeri güzel olsa, ama kemer var, göze batıyor diyecek. Ya da burun ucun top gibi. Ne zaman inecekki diyerek tedirginliğinizi arttıracak. Ben yaşadım bunları ve hepsine de güldüm geçtim. Çok mutluyum dedim. Çünkü öyleyim. Yıllardır şikayet ettiğim burnuma veda ettim, hasretini çektiğim gayet normal, orta üstü hoşlukta burnuma kavuştum.

Ve beni kızdırdıkları zaman napıyorum biliyor musunuz? Hemen eski bir resmimi bulup uzun uzun bakıyorum. Israrlı olarak itiraz edenlere ise, bakmakla kalmıyor, resmimi övüne övüne gösteriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…