- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.341
Geçmiş olsun arkadaşım, sanırım böylesi daha hayırlı olacak. Öyle düşünmek lazım. Umarım deden sağlığına kavuşur. Kanseri yenen binlerce insan var. Allah şifa versin...
Amin canm cok sagol insallah dedemde yenenlerden olucak.. Senin burnumda git gide duzeliomus cokda guzellesmis gercekden massllah :)
kkızlar tecrübeli ameliyat olmuş arkadaşlardan cevap bekliyorum, beklemekten sıkıldım. herkes zamanla oturcak falan diyor ve 6 aylık gibi bir süreden bahsediyor. aşırı büyük bir burnum var delirmek üzereyim. dürüst olun lütfen.
1- burun sırtım çok kötü bir arkadaşın dediği gibi bildiğiniz at gibi önden. çok kötü. o burun sırtı iner mi? kaş aram yada burun sırtımdan bir yer...
2- burun ucum hep böyle mi kalıcak? şekli değil yani onunda küçülme olasılığı var mı? şiş olduğu için mi bu kadar büyük?
3- burun kanatlarım da hiçbir değişiklik olmaz mı?
4- yanlardan incelme olur mu?
Elimden geldiği kadar hepinize yardımcı olmaya çalıştım. Lütfen bilgisi olanlar sizce benim bu mesajımı göz ardı etmesin...
necdet beye ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar da şunu okusunlar;
necdet bey hakkını yiyemem gerçekten iyi bir doktor. fakat şöyle bir sorun var, kendisi çok yoğun. ilk muayanemden şu zamana kadar gördüm ki kendisine aşırı çok hasta geliyor. bunun ilk muayanesi, ameliyatı, ameliyat sonrası hastası, tampon çıkarmaya gelen, aylık kontrole gelen hastaları var ve haliyle çok yoğun. böyle bir yoğunluğa doktor değil de hangi İNSAN dayanabilir yada gereken özeni gösterebilir?
Açık konuşucam ameliyattan uyandığım ilk andan beri necdet beyin gereken özeni göstermediğini düşünüyordum. normal ameliyatın 2 saat olması gerekirken benim ameliyatım neden 50 dakika sürdü?
o günkü son ameliyat benimdi ve benden önce 3 ameliyat yaptı, 4. ve son hasta bendim. benim ameliyatımdan çıkıp odasında kontrole gitmiş. ameliyatıma girmeden öncede görüşmedeydi zaten....
ne zaman kontrole falan gitsem ya ameliyatta oluyor yada ameliyata girmek üzere oluyor.
Belki size bu anlattığım çok ufak bi sebep olarak gelebilir ama ameliyat olursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Farkettiyseniz doktor olarak değil de insan olarak değerlendiriyorum kendisini ve bir insanın böyle bir tempoda işinin hakkını tam anlamıyla verebilmesi yada gerçekten özenmesi ne kadar mümkündür?
Şunları da eklemek istiyorum,
Necdet Beye ameliyat olduğun için pişman mısın? diye sorarsanız
Evet pişmanım.
Bunu Necdet Bey kötü bir doktor olduğu için söylemiyorum. Sadece yanlış zamanlama diyorum. Öyle bir tempoda ameliyat olduğum için gereken özeni alamadım diyorum.
şöyle düşünün;
Peşpeşe 4 ameliyata giren ameliyattan çıktıktan sonra diğer hastalarıyla ilgilenen, kısacası çok yoğun çalışan bir doktor mu daha iyi özenerek, başından sağma olmadan bir burun yapabilir? yoksa boş zamanı fazla olan bir doktor mu özenir? Karar Sizin.
Şuan 38 günlük burnum, birçoğunuz daha çok erken diyebilirsiniz ama birçok arkadaşın farklı doktorların yaptığı 20 günlük burunlarını gördüm o halleri bile güzeldi. Benim şuan ki burnumdan kat kat güzeldi.
Necdet Beye ameliyat olmayın demiyorum, sadece zamanlamanıza dikkat edin. Onun boş olduğu zamanlarda ameliyat olmaya dikkat edin ki gereken özeni alasınız yoksa benim gibi daha ilk aydan revizyon için doktor bakmaya başlarsınız. Onca acıyı, çileyi, parayı ve çektiklerinizi çöpe atarsınız....
Ben yaz ve sicaklar faslindan cok korkardim. Kisin olmanin avantajli oldugunu dusunurdum. Bir cok arladasim korkutmustu ayrica. Cok sisersin, cok kanar. Yüzündeki morluklar gec gecer. Fakat bunlarin hicbirini yasamadim. Calistigim icin, yaz tatilinde olarak, uzuuun uzun dinlendim. Hala toparlanamdim vucuden. Ki 40 gün olacak neredeyse. bence hicbir farki yok anlayacagin. Hatta grip olma acisinda kisin daha da riskli olabilir.
Kizlarr kimseler yazmiyor bu aralar. Hep bakiyorum halbuki. Bisey farkettim ve sizle paylasmak istedim. Benim ilk basta kemer sorunim vardi biliyorsunuz. Az buz da degil. Necdet beye sormustum. Kikirdak ilave ettim cokme olmasin diye demisti. Bende guvendim kendisine. Ve guvenimi bosa cikarmadi. O kocaman gecmez diye dusundugum kemer de gecti gitti. Suan cok cok az. Bastirinca hicbirsey kalmiyor bile. Oturdu kikirdak yani cok sukur. Benim merak ettigim necdet bey sanirim butun hastalarina ekliyor. Fakat baska doktorlarin hastalari 20 gunlukken mis gibi burunlarla cikiyorlar karsimiza. Benimse 20 gunlukle 40 gunluk halim arasinda dag kadar fark var. Kikirdak eklenmemesi ozaman bi nebze dezavantaj olmuyormu. Cok karisik yazdim belki ama, kafamda karisti mazur gorun. Hangisi daha iyi.
Eger kikirdagim yerlesmeseydi az bir kemer bile kalsaydi, derdimki olmamasi daha iyi. Ama o koca kikirdaktan hicbisey kalmadi. .
Ayrica bir ayrinti daha belirteyim sizlere. Burun sirtim ve ust tarafi cok guzel oldu kizlar. Ama burun ucum top gibi. Git gide iniyor fakat, kemerim inince burun ucum daha sis gozukmeye basladi. Baya gec iniyor diyorlar ama ben gunden gune indigini resimlerle farkediyorum.
kizlar ben haftaya carsamba ameliyat oluyorum allahin izniyle. ama simde yavuz beyin hastanede olmamasina kafam takildi. insallah ben gidene kadar geri geril kendisi. offf ayrica birazda endiseliyim, cünkü benim ikinci ameliyat ve hayal kirikligina ugramak istemiyorum
inşallah herşey istediğin gibi olur, hayırlısıyla atlatırsın..merak ettim revizyon ihtiyacı neden duydun şekil olarak mı begenmedin yoksa bi sorun mu cıktı doktorun kimdi acaba?
Amin canım inşallah kavuşacak sağlığına :)
Teşekkür ediyorum tatlım benim. Şu an tek sorun inan hala şeklini bilmiyorum. Ya her resimde farklı çıkabilir mi bir burun? Çok sinirleniyorum burnuma. Bi öyle bi böyle :)
kizlar ben haftaya carsamba ameliyat oluyorum allahin izniyle. ama simde yavuz beyin hastanede olmamasina kafam takildi. insallah ben gidene kadar geri geril kendisi. offf ayrica birazda endiseliyim, cünkü benim ikinci ameliyat ve hayal kirikligina ugramak istemiyorum
k
hangi aylar daha uygundur ameliyat için sizce?
necdet bey bu aralarda tatildemi hastanede mi bilen varmı kızlar yakın zamanlarda giden oldumu
kizlar yaa ben geldim. burun etim sarkıyo sinir oldum. yani nasıl desem kemiklerim ince ama etlerim gevşek yani sarkık. etleri sıkılaştırıyorum küçük burun çıkıyo. bide burun ucum berbat ya şiş acaba ondan mı? hani burun ucu daha geç iyileşiyor ya ondan mı kötü görünüyor?
ayy öyle deme korkuyorum.daha oturmadıgından öyledir necdet bey ne diyor
ayy öyle deme korkuyorum.daha oturmadıgından öyledir necdet bey ne diyor
kizlar yaa ben geldim. burun etim sarkıyo sinir oldum. yani nasıl desem kemiklerim ince ama etlerim gevşek yani sarkık. etleri sıkılaştırıyorum küçük burun çıkıyo. bide burun ucum berbat ya şiş acaba ondan mı? hani burun ucu daha geç iyileşiyor ya ondan mı kötü görünüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?