Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Evet benimki de masajla geçiyor anlamadım ben hiçbirşey morbalık :) Artık kalsa da geçse de orası hiç problemli durmuyor ama burun ucum bir yerden sonra çok fena şişik. Diğer yerler inince ucum daha abes görünmeye başladı, inşallah 3 ten sonra inince tuhaf şeylerle karşılaşmayız.

selam canım burun ucundakı şişlık gectımı,ıgne yaptırdıktan sonra gene gel demışmıydı necdet bey..ben bı daha gıtmedım sıslık hala var

1 yılı geçti ameliyat olalı gitmem gerekiyodu ama şehirdışındaydım gidemedim döndüm şimdide necdet bey yurtdışındaymış acilen görüşmek istiyorum burun ucum çok moralimi bozuyo kalkık bi burun ama ucu sarkık sol taraftaki çıkıntıyı alması bunu değiştirmicek

Bunları duydukça ödüm kopuyor (

fotograflarimi yükledim, merak edenlerden güzel yorumlarini bekliyorum, artik is isten gectiginden dolayi kötü yorumlari hic almayayim
))) ... necdet beye 19 gün önce ameliyat olmustum, rehavetim daha yeni gecti.

herkese gecmis olsun tekrardan... darisi sizin de basiniza!

benımde cok dıkkatlı bakmayınca anlaşılmıyor ama bı cıkıntı var bende gıdıcem onun ıcın,ama onun dısında cok memnunum..gecen ısyerınden bı arkadaş ya burnun ne guzel duruyor gıttıkce de guzelleşmış dedı..

kızlar nihayet necdet beyle görüşebildim içim rahatladı çıkıntı baya azalmış dedi ben altından sorunum olduğunu söyledim bayramdan sonra gel halledelim şu ara çok yoğunuz dedi nasıl olcak dedim lokalle parça çıkartırız ufak bi işlem dedi

Bende ameliyat olacağım lanet olsun ya yoğun zamanına denk gelmek istemiyordum ama öyle olacak galiba (((

Kizlaaar nerdesiniz yaa.. Necdet beyin hastalarini pek göremiyorum artik.. Toist, morbalik sizin durumlariniz nasil?? Hala sikayetleriniz varmi yoksa memnunmusunuz? Derin cnm senin durumun noldu acaba senide merak ettim ya :S bide sanirim siz
Cokdan amelyat oldunuz pessimist, changig, sadelina sizin burunlarinizi ben cok merak ediyorum acaba resim paylasicakmisiniz??

Derini bende çok merak ediyorum.İlk ameliyata gireceklerinde yazıyorlar gerisi sır.Anlamış değilim.

Selam kizlar. daha öncede yazdigim gibi bu bogazici tip merkezinden hic memnun kalmadim. insana hic güven vermeyen bi havasi var. iste benim gittigim hafta bana resmen necdet bey yok dediler. sanki beni hic ciddiye almiyormus gibi, halbuki ameliyat günüm bile belliydi. neyse bana dediki o günay olacak kadin gelin sizi diger doktorlarimizla görüstüreyim. ben gittim veli beyle görüstüm ama kafama yatmadigi icin orada ameliyat olmadim. neyseki türkiyeye bosuna gitmedim. medipol hastanesinde teyzemin doktoruna ameliyat oldum ve gayet memnunum. hastane gayet temiz ve organizesi güzel bir yerdi. iyikide bogazici tip da olmamisim.

Merhaba canim :) merak icinde birakdin bizi valla cok üzülmüsdüm senin durumuna neyseki bir cözüm bulmussunuz :) gercekden cok sasirtici ve hic profesyonel degil yani sen sonucda ta almanyyadan geliosun sirf estetik icin bide randevunda vardi yani.. Neyseki memnun kalmissin diger hastaneden acaba doktorun ismi neydi amelyat oldugun? Bide kac gün oldu burnun ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…