Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar benim de banti ilk cikardgim gün aslan adam gibiydim burnumun üstü yoktu resmen yanakalrimla.ayniydi. varya coook degisio burun. Asla.bence ilk bir ay yorum yapmamaliyiz.cunku gunden güne cok degisio.
Ben sanki yavas yavas begeniorum:) ama.kanatlarim.cok şiş. Onun icin baya beklemem gerekecek sanirim

İncebelibardak revizyondan sonra nefes sorununuz duzeldimi ben hala alamiyorum yetmezmiş gibi burnumda yamuk çıldırmak uzereyim

Son düzenleme:
Necdet beye nefes problemimden dolayı tekrar revizyon ameliyati oldum hala nefes alamiyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan varmı sonradan açılımı nefesim ...

Son düzenleme:
Necdet beye nefes problemimden dolayı tekrar revizyon ameliyati oldum hala nefes alamiyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan varmı sonradan açılımı nefesim ...

tam karşınızda duruyor efendim :))
ama ben revizyon olmadım, 1 kere oldum. ameliyatımın üstünden 2 sene geçti ben hala pert

Gecmiş olsun oncelikle necdet beyin yeri nerede acaba

Kızlar ben İsmail beye ameliyat olucam ayın sonunda ama necdet beyin yaptığı burunlarıda merak ediyorum daha önce gorusmustum necdet beyle. Necdet beye burnunu yaptıranlar fotograflarınızı gorebilirmiyim nasıl bir burun yapıyor genelde?

slm kızlar ben yeni üye oldum ve resimlerinizi göremiyorum kimi övmüş kimi memnun deil ve bn karasız kaldım yeni ameliyat olan ada bu sen içinde ameliyat olan begenen yada begenmeyen fikirlerini söleyebilirler mi

selam kizlar ben necdet beyde 2 sene önce ameliyat olmusdum. birkac kisi foto istedigi icin bende albüm acdim. isteyen bakabilir. yarin aksam silecegim.

Slm arkadaşlar ben 2.kez necdet beye burun için revizyon oldum yamukluğu düzeltiriz bu sefer bir sorun çıkmaz diyerek tekrardan kendisine güvendim fakat bu seferde burun ucundaki yamukluğu düzeltti ama bende kemer oluştu ve yaptığı ödem iğnesi Yüzünden Kalıcı bir morluk kaldı burnumun sağ tarafında Fındık büyüklüğünde bir kemik var ve o kemer olarak görülüyor bana bastır inş geçer diyebiliyor bu n Saçma bir söz ben çevrem Tarafından resmen alay konusu oldum ilk ameliyattan daha kötü yaptı psikolojimi bozdu bu olay kendisine ve kuruma dava açmaya hazırlanıyorum ve yapıcam da umarım inş benim gibi kimse bu olayı Yaşamaz

bende nejdet beye ikikez ameliyat oldum burnumn bir tarafinda ikikez odem ignesi yapmasina ragmen gecmeyen birsislik ikinci ameliyatta burnuma islem yapmak icin girdigi yerde cokukluk var nefesim iki sene gecmesine ramen hic yok su an sahsim adina soyluyorum kendime yaptigim en buyuk kotuluk nejdet beye burun ameliyati olmak. Burnumu bosver nefes alabilseydim keske. Mahkeme konusu benimde aklima gelmiyor degil

neredeyse dava açmaya hazırlananlardan biride benim kesinlikle kendisini önermiyorum
ben ve iki arkadaşım necdet beye ameliyat olduk hepimizde ayrı sorunlar var
mesela benim eğik burnumu düzeltemedi yaptığı ameliyattan beri burnumda birsürü çökme oluştu
çökmeler için gittiğimde dolgu yaptı burnum şiş kırmızı berbar bir hal aldı günlerce öyle gezdim
birsüre sonra dolgular eridiğinde çöküklükler tekrar oluşuyo
küçük burnumu ucuna ne eklediyse ameliyat sonrasında uzun bir burun haline getirdi
eğikliğimin düzelmemesi burnumda asimetri olması diğer sorunlar..
keza bir arkadaşımın burnu eğik ve çökük diğerinin burun ucu hafif domuzcuk
hepsinde ayrı sorun ayrı dert
ve nefes alamamam sürekli tıkanmamda cabası
kesinlikle önermiyorum . insanları kötülemeyi sevmem bu mesajıda ufak bahaneleri abartıpda önünüze sunuyor değilim
tamamen emin olduğum için yazdım

Ne büyük çaresizlik dimi paranla rezil ol... tekrar ona ameliyat için güvenemiyorum tekrar dr ara aynı sitresi tekrar yasa maddi olarak tekrar bir bütçe ayırmaya çalış yasadigin mutsuzluklar nefessiz yasadigin zamanda cabası

tekrar ameliyat için bende ona asla güvenemem. ayrıca ameliyattan sonra ki kontrol günlerinde yaklaşımlarıda çok kötü. hastane tıklım tıklım olduğundan 3 dklık bir görüşmeyi ancak yapabiliyosun necdet beyle. görüşmenin yarısı sizi dinleyip sırıtmasıyla geçiyor ağzından çıkan doğru dürüst cümle yok. siz birşey sorarsanız cevap veriyor onada verdiği cevap fix masaj yap geçer zaman geçsin geçer
sırf bu yüzden 6. ay kontrolüne bile gitmedim
elime birşey geçmiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…