- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.941
kızlar benim de banti ilk cikardgim gün aslan adam gibiydimmerhabaaa. bugün bantlarımı çıkardım. ve sonuçtan pek memnun değilimmyani yandan burnumu sevdim ama önden gözlerimin ve burnumun şişliği inmediği için hoş gözükmedi gözüme. sanki yüzüm yanmış da yüz nakli olmuşum gibi hissediyorum bi acayip. bi de yüzüm soyuluyo. merak ettiğim bişey var. bantlar çıkarıldıktan sonra yüzüne maske yapan var mı acaba ya da bakım için ne kullandınız?
gittikçe daha beğeniyorum burnumu. masaj yapmamı söyledi doktor. bakalım şişlikler inene kadar yapıcaz artık :)
Necdet beye nefes problemimden dolayı tekrar revizyon ameliyati oldum hala nefes alamiyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan varmı sonradan açılımı nefesim ...
merhaba, necdet beye ameliyat oldum. bugün 5. günüm. ilk 3 gün gerçekten çok kötüydüm. suratım mosmor ve şişliklerle doluydu. moralim baya bozuktu ama dünden beri şişliklerim inmeye başladı. burun şeklim de alçıdan gördüğüm kadarıyla güzel gözüküyor. ayrıca çok korktuğum şey başıma geldi. ard arda hapşurmaya başladım. herhangi bir acı vermiyor ama burnum elime düşücek diye korkuyorum açıkçasıağzım açık hapşurmaya çalışıyorum. çarşamba günü kontrole gideceğim. artık gelişmeleri yazarım :)
Gecmiş olsun oncelikle necdet beyin yeri nerede acaba
Necdet beye ameliyat olmak isteyenler fotoğraf ekledim albüme bakabilirler
bende nejdet beye ikikez ameliyat oldum burnumn bir tarafinda ikikez odem ignesi yapmasina ragmen gecmeyen birsislik ikinci ameliyatta burnuma islem yapmak icin girdigi yerde cokukluk var nefesim iki sene gecmesine ramen hic yok su an sahsim adina soyluyorum kendime yaptigim en buyuk kotuluk nejdet beye burun ameliyati olmak. Burnumu bosver nefes alabilseydim keske. Mahkeme konusu benimde aklima gelmiyor degilSlm arkadaşlar ben 2.kez necdet beye burun için revizyon oldum yamukluğu düzeltiriz bu sefer bir sorun çıkmaz diyerek tekrardan kendisine güvendim fakat bu seferde burun ucundaki yamukluğu düzeltti ama bende kemer oluştu ve yaptığı ödem iğnesi Yüzünden Kalıcı bir morluk kaldı burnumun sağ tarafında Fındık büyüklüğünde bir kemik var ve o kemer olarak görülüyor bana bastır inş geçer diyebiliyor bu n Saçma bir söz ben çevrem Tarafından resmen alay konusu oldum ilk ameliyattan daha kötü yaptı psikolojimi bozdu bu olay kendisine ve kuruma dava açmaya hazırlanıyorum ve yapıcam da umarım inş benim gibi kimse bu olayı Yaşamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?